X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Andrea a moj mąż to zupełnie odwrotnie i tez się wściekam! Ja sie szykuje Np. bo jedziemy na zakupy czy gdziekolwiek. Stoję w kurtce i mi gorąco a on wtedy sobie przypomina ze musi sie przebrac i pyta mnie gdzie sa czyste spodnie albo wchodzi na 10 min do łazienki. Po czym okazuje sie ze trzeba umyc samochod i zatankować :P

A co do sytuacji na grudniowkach.. W poprzedniej ciąży udzielałam sie na forum netkobiety i tam była dziewczyna która podobnie bardzo dlugo tworzyla swoja historię. Najpierw pisala o stracie ciazy i wszyscy ja pocieszali...a potem mowila ze jest w kolejnej ciazy. Zylysmy ta jej ciąża bo byla z problemami ale kiedy wkleila zdjęcie maleńkiego wczesniaka to ktos się zorientował ze to kradzione zdjęcie z jakiegoś artykułu na necie a cala historia to jedna wielka mistyfikacja. Takze, teraz mnie to za bardzo nie zaskoczyło...

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dlatego jestem za tym byśmy nie wklejaly swoich zdjęć i później dzieci. Będzie przynajmniej bezpieczniej. Oczywiście każdy zrobi jak uważa.

Na śniadanie dwa kawałki ciasta - mniam :p

jamniczakuchnia, wiecznie, panda80 lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny to ja napisze coś na poprawę humoru.

Miałam USG. Młody waży 2365g. Rozwojem jest w 34t. Termin też się zmienił. Muszę wymusić na lekarce termin CC.

wiecznie, paprotka30, jamniczakuchnia, fabdorota, Niuninka, Karatka81, _Saszka_, panda80, Dobson, Rotenkopf, Funky09, ania0141, Andrea20, Olina, Lanusia93, Endzis, jaskra, Ameiva lubią tę wiadomość

dqpr3e5eehj9ssyv.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wiecznie przyznaj sie! Jesteś facetem i masz wasy! :p jeśli chodzi o pokazywanie twarzy to mam opory, ale meble czy ciuchy to spoko. Dzieci nie pokaże :)

Rotenkopf lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dichlieb wrote:

Miałam USG. Młody waży 2365g. Rozwojem jest w 34t. Termin też się zmienił. Muszę wymusić na lekarce termin CC.
    Super :D klopsik!

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niestety, wszędzie znajdzie się ktoś kto może mieć na celu zniszczenie prywatności innych. Ale wiecie co - czasami jak widzę na fb czy insta codziennie nowe zdjęcie dziecka którejś z koleżanek to mnie cholera bierze! Po co one to wrzucają! Żeby się pochwalić że Staś czy Jaś ma już 6 kg albo zrobił pierwszą kupę do nocnika? Ech, a potem niech się nie dziwią że jakiś psychol czy pedofil zacznie je straszyć lub od razu przejdzie do czynów...

Też jestem za tym by nie publikować takich zdjęć, dlatego na fb nie mam zamiaru dodawać fotki Michała z każdej minuty życia, ewentualnie jakieś fajne ujęcie całej naszej trójki i na tym koniec.

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    dichlieb wrote:
    I

Takie wiadomości to lubię! :)
    Ja mam wizytę za tydzień i juz przebieram nóżkami :)

I mam wielka ochote znow rzucić sie w wir ciuszkowych zakupów bo niewiele mam w rozmiarze 62, koniecznie to trzeba naprawić :P
    Jakis dresik chyba zamówię

• wiecznie Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    Wiecznie przyznaj sie! Jesteś facetem i masz wasy! :p jeśli chodzi o pokazywanie twarzy to mam opory, ale meble czy ciuchy to spoko. Dzieci nie pokaże :)
    Eeee gdzie tam :P - ani wąsów nie mam ani siusiaka :P. Włosy na nogach wczoraj zgoliłam to nawet i tego nie mam :D.

Ja osobiście też nie pokażę siebie w całej okazałości, a tym bardziej córki. Bo internet to internet i tu nie dasz rady mieć kontroli nad tym co ktoś może zrobić ze zdjęciami.

Dobson, Rotenkopf, ania0141 lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Niuninka Ekspertka

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam usg 18 lutego ;D już się nie mogę doczekać ;) ciekawa jestem ile mój klopsik waży; )

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • nick nieaktualny

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:40

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    Takie wiadomości to lubię! :)
    Ja mam wizytę za tydzień i juz przebieram nóżkami :)

I mam wielka ochote znow rzucić sie w wir ciuszkowych zakupów bo niewiele mam w rozmiarze 62, koniecznie to trzeba naprawić :P
    Jakis dresik chyba zamówię
    O jaaaaaaa przypomnialas mi, ze od dziś mam prac ciuszki :P eh mam lenia

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    jamniczakuchnia wrote:
    Niestety, wszędzie znajdzie się ktoś kto może mieć na celu zniszczenie prywatności innych. Ale wiecie co - czasami jak widzę na fb czy insta codziennie nowe zdjęcie dziecka którejś z koleżanek to mnie cholera bierze! Po co one to wrzucają! Żeby się pochwalić że Staś czy Jaś ma już 6 kg albo zrobił pierwszą kupę do nocnika? Ech, a potem niech się nie dziwią że jakiś psychol czy pedofil zacznie je straszyć lub od razu przejdzie do czynów...

Też jestem za tym by nie publikować takich zdjęć, dlatego na fb nie mam zamiaru dodawać fotki Michała z każdej minuty życia, ewentualnie jakieś fajne ujęcie całej naszej trójki i na tym koniec.
    mnie zawsze też zastanawiają powody wrzucania prawie że identycznych zdjęć w postaci 20 szt wrzuconych z jednego spaceru/zajęć typu: tu macha lewą rączką, tu macha prawą rączką, tu stoi, tu siedzi, tu się uśmiecha, tu jest poważne :P

jamniczakuchnia, Rotenkopf, Andrea20, Olina, Lanusia93 lubią tę wiadomość

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    http://allegro.pl/komplet-minky-wyprawka-bluza-spodnie-62-a-i5974210308.html

Zakochałam sie !!! Cena tez fajna :P

Wiecznie, ja to troszkę rozumiem. Kazda matka chce sie pochwalić swoim dzieckiem. Tez nie zamierzam wrzucać zdjęć córki ale ja wiem co to bedzie po porodzie? Moze tez bede chciala pokazac calemu światu swoje szczęście! :)
    No ale fakt, niektóre zdjęcia ufajdanych dzieci nie sa słodkie :P
    Poza tym taka mama siedzi sama z dzieckiem to z nudów robi tysiące zdjęć i dla niej każde będzie wyjątkowe.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 10:35

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa wrote:
    O jaaaaaaa przypomnialas mi, ze od dziś mam prac ciuszki :P eh mam lenia
    A Ty mi przypomnialas, że miałam wyprać kilka ciuszków i dwa kocyki ręcznie. Nienawidzę tego, a teraz z tym brzuchem to w ogóle dramat:D
    Wiecie co? Idę za wiecznie i skasuje moje fotki z wczoraj, bo jakoś tak mam niesmak przez flakonika...

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Ja nigdzie nie dodaje swoich zdjęć bo wiem, że nawet jak ja je usunę to ich ślad w necie zostanie. Polecam serial 'mr Robot' zobaczycie jak wiele da się od ludzi wyciągnąć przez neta.
    Mój mąż twierdzi że wychowałam się na w11 bo boję się wszystkiego i wszystko sobie wmawiam. Boję się takich filmów bo i tak już za późno i nawet jak usuniemy teraz zdjęcia z fb czy insta to one zostawiają ślad po sobie. O zgrozo, pod tym względem kiedyś było lepiej. Brak Internetu, mniej zagrożeń ze strony psychopatow czy zboczencow.

Rotenkopf lubi tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:41

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja wrzucam nasze zdjęcia np. Na fb, ale nigdy nie wrzucam danych np. Gdzie było robione zdjęcie, nigdzie nie podaje moich danych osobowych. Gdzieś slyszalam historie że matka wrzuciła zdjęcie córki pod szkołą i oznaczała co to za szkoła. Kilka dni później ktoś uprowadzil dziecko z pod szkoły. Nie wiem czy to prawda czy nie, tak czy siak trzeba być ostrożnym.

A co do tej laski z grudniowek dla mnie to typowy trol internetowy i nie ma żadnego usprawiedliwienia dla takiego zachowania. Zastanawiam się tylko czy takie coś nie powinno być zgłoszone na policję?

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • panda80 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:43

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    Ja mam usg 18 lutego ;D już się nie mogę doczekać ;) ciekawa jestem ile mój klopsik waży; )
    Ja też mam wizytę 18 :)

Niuninka lubi tę wiadomość

zem39vvjscbr7v2w.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Wejdźcie sobie na grudniowki 2015 flakonik podszywała sie cały czas i zabierała zdjęcia od zagranicznej jakieś kobiety(Roby Dijskhoorn Van Horik)
    Brrr aż mnie ciarki przeszły... Muszę poczytać, a jak to się wydało? Nie wiem po co ludziom takie bawienie się ludzkimi emocjami....

Co do facetów, mój wczoraj w ramach prezentu na walentynki skręcił mi łóżeczko, ależ było radości.... Juz nie mogę się doczekać kwietnia

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dzień dobry w ten u nas deszczowy dzień :-) Obudziłam się dzisiaj o 9:30, nie pamiętam kiedy tyle spałam,Niko po cichu wpuścił kota do siebie i się bawił,nie ubudził mnie Przebudziła się, cicho w domu,patrzę na tel która godzina,a tam M już do mnie dzwonił, martwił się co tak długo do niego nie dzwonię ;-)
    Superlaski na tym naszym forum :-)
    Ściemy na forum to jeszcze nic,moja koleżanka to w realu prawie wyszła za mąż za takiego kłamce, że to tylko w filmach :-) Byłam bliska rozszyfrowania, ale człowiek nie chce się wpierniczać i być hmm dociekliwym czy niemiłym. Do ślubu nie doszło (pierwszy raz byłam na ślubie którego nie było), za to zakręcił się koło niej drugi debil, także z deszczu pod rynnę moim zdaniem. Ten koleś też za normalny nie jest. Ona chyba takich przyciąga. Nawet mój M mówi, że nie wie czemu, ale go nie lubi i on na pewno jej awantury w domu robi i ma nieźle zryty beret. Jak już się M kiedyś wykręcił od wypicia z nim, to na pewno jest coś na rzeczy. Jest dobrym obserwatorem.
    Ja już chcę moją komodę :-) M kazał mi łóżeczko zamawiać :-) No i największym dylematem na dziś jest szpital, M powiedział że zawiezie mnie do jednego i drugiego, i że wprawdzie do jednego jest z jego punktu widzenia lepszy dojazd, ale mam na to nie patrzeć tylko zdecydować gdzie będę czuła, że jest lepiej. Te wybory, wszystkie szpitale powinny być ok...

• panda80 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:47

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nie publikuję swoich zdjęć w internecie, nawet fecebooka nie mam... Mam konto na naszej klasie i chyba ze 4 zdjęcia tam opublikowałam, chciałam usunąć konto ale zapomniałam loginu...

zem39vvjscbr7v2w.png
‹‹ 831 832 833 834 835 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Zaburzenia hormonalne - 8 najczęstszych objawów

Zaburzenia hormonalne - jakie są ich najczęstsze objawy? Które objawy powinny Cię skłonić do wizyty u lekarza i diagnostyki w kierunku zaburzeń hormonalnych? Jakie są najczęstsze przyczyny braku równowagi hormonalnej i jak wygląda leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Ciąża po 40 - jak zwiększyć szanse na zajście w ciążę

Czy starania o ciążę po 40 roku życia różnią się? Na co zwrócić uwagę i jak zwiększyć swoje szanse? Przeczytaj 5 sprawdzonych sposobów na zwiększenie szans na zajście w ciążę po 40 roku życia. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół Policystycznych Jajników – objawy PCOS, leczenie podczas starania o dziecko

Zespół Policystycznych Jajników również znane jako PCOS lub Policystyczne Jajniki, to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych u kobiet. Jakie są objawy PCOS? Jak wygląda proces diagnozy i leczenia? I najważniejsze jak PCOS wpływa na płodność i starania o dziecko. 

CZYTAJ WIĘCEJ