X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • fabiola Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 19:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6dfb92c9edd.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24070c238017.jpg

Cały dzień zakupy ... sił brak reszta przez neta... Ale udało się kupić piękne rzeczy z bawełny organicznej... niestety brak kondycji nie ułatwia wyborów...

Kochana na pierwszym zdjęciu w górnym rzędzie, środkowy pajac - gdzie kupiłaś? :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W smyku mój Kochany wylowil :) 59 zeta cudny :)

fabiola lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • kamaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Współczuję Wam przeżyć z facetami, my po to tu jesteśmy żeby każda mogła się wygadać :).
    Dzisiaj zostałam mile zaskoczona w restauracji. Kelnerka zauważyła że jestem w ciąży i otrzymaliśmy 10% rabatu z okazji "bociankowego" :).
    Śliczne macie brzuszki może i mi uda się coś pstryknąć to bym się pochwaliła moją piłeczką :D.

mania, Lanusia93 lubią tę wiadomość

f2w3csqv1ok8ev24.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:13

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6dfb92c9edd.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24070c238017.jpg

Cały dzień zakupy ... sił brak reszta przez neta... Ale udało się kupić piękne rzeczy z bawełny organicznej... niestety brak kondycji nie ułatwia wyborów...
    Też mam ten 5cio pak niebieskich i szarych na dole :) są cudne :)
    Świetne zakupy :) a ten polarkowy biały też w smyku kupiłaś ? :)

• Endzis Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia no faktycznie cud ze malej sie nic nie stało jakos nie jestem przesadna i staram sie nie myslec o tym ale niepokoj jest...
    Śliczne macie brzusie. Ja wstawie jutro jak bedzie nowe lustro:P

Rotenkopf faktycznie ten Twoj maz to niezly pracocholik ale moze jak niunia sie urodzi to troszke odpusci:)

Iwonkaa cudne ciuszki
    Poznaje ze smyk ja juz do 68 nakupilam w polowie ciazy i teraz mam szlaban:p

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 20:14

f2w3s65gpeorv80s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mistrzem selfie to ja nie jestem, ale udało się coś zrobić :D
    fae9b9327da0cde3med.jpg

A to moje wczorajsze łowy :
    7e84fc5a6fb0b83cmed.jpg

8e05cefa28b99d3amed.jpg

agulas, Niuninka, malika89, Endzis, ania0141, Olina, mania, Funky09, Larisa, jamniczakuchnia, fabdorota, Andrea20, Ameiva, fabiola, _Saszka_, wiecznie, Lanusia93, Dobson lubią tę wiadomość

• Olina Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 20:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    heheh wszytskie mamy calkiem inne te brzuchasy :p jedne szpiczaste, drugie okrągle inne piły :3 miodzio

Niuninka, mania, ania0141 lubią tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biały pokarmowy w hm :) 80 zł

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    Cuduje z tym zdjęciem i dupa xD
    http://images78.fotosik.pl/330/f65c6ccdedd7e7bbmed.jpg
    Wejdź na fotosik dodaj zdjecie, wybierz na forum dyskusyjne i chyba wsio :-)

Niuninka lubi tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    c65473edac70b9a4med.jpg

mania, Rotenkopf, Funky09, Larisa, ania0141, jamniczakuchnia, fabdorota, Andrea20, Ameiva, Kinga., fabiola, _Saszka_, wiecznie, Endzis, Lanusia93, malala, agulas, Dobson lubią tę wiadomość

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dopiero co wrzucałyśmy nasze płaskie brzuchy i dopatrywałyśmy się jakichkolwiek oznak, że ktoś tam siedzi w tych brzuszkach, nawet najmniejsze wypukłości Nas zadowalały ;) a teraz? Takie fajne piłeczki, że trudno nie zauważyć, że nosimy dzieciaczki pod serduchami! <3

Niuninka, Dobson, Karatka81 lubią tę wiadomość

• Niuninka Ekspertka

Wysłany: 14 lutego 2016, 21:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A zaraz i brzuszków nie będzie i dzieciaczki dadzą nam popalić :)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 14 lutego 2016, 21:53

Rotenkopf lubi tę wiadomość

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale z was laski :-)

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    KINGA wspólczuję bólu i tego stresu,który musiałaś przejść.cieszę się,że wróciło wszystko do normy i że nie wyladowałaś na tej porodówce-CAŁE SZCZĘŚCIE!
    STRACIATELLA dużo zdrówka dla córeczki!!!!
    ENDZIŚ odnośnie przesądów mówią,że jak lustro pęknie to 10lat nieszczęścia a jak się rozbije w drobny mak to na szczęście.ja w ubiegłym roku zbiłam 6luster i jestem mega szczęśliwa(po 9latach wzięliśmy ślub,jestem w ciąży:))
    FABDOROTA te zdjęcia wyglądają bardzo profesjonalnie,są po prostu megastyczne!!!
    odnośnie karuzelki ja kupiłam taką zwykłą nakręcaną z pluszowymi misiami...ładnie prezentuje się przy białym łóżeczku a na ścianie nad łóżeczkiem będą naklejki z kubusiem puchatkiem.http://allegro.pl/karuzela-pluszowa-do-lozeczka-baby-mix-duzo-wzorow-i5693559344.html--wzór 2,coś takiego tylko inne kolory,były jako misie w szlafmycach,ale nie mogę znalezć.odnośnie tych zaburzeń przy używaniu karuzelki też słyszałam ale myślę że nie ma co popadać w paranoję,tak patrzeć na to co szkodzi to niczego byśmy nie używali i nic nie jedli...ja wieszam od razu a będę włączać jak mały będzie już na nią reagował...no i napewno nie będzie brzęczała pół dnia.

Endzis lubi tę wiadomość

ania0141
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    kurcze nie było mnie cały dzień,wchodzę tu a tu same laski...szok.Mania,Olina super brzuszki,Lanusia masz brzusio jakbyś się porzadnie najadła-no przy drugiej ciąży to rewelka:)gdzie ty masz ten swój skarb?Rotenkopf,Niuninka,niunia26 no rewelacja-gratulacje!mam nadzieję,że żadnej nie pominęłam ,jeśli tak to sorki.nabawię się przy was kompleksów:)

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 11:09

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ROTENKOPF jeśli masz doła czy gorszy dzień to pisz śmiało,po to jesteśmy tutaj aby móc się wygadać wyżalić ,nie jest sztuką się tylko cieszyć i czymś pochwalić-sztuką jest umieć rozmawiać o wszystkim.jesteśmy po to ,aby się wspierać-kto nas lepiej zrozumie niż my siebie nawzajem?jeśli chodzi o Twojego męża to wydaje mi się,że jest on może nie świadomy tego ,że sprawia ci przykrość i może powinnaś z nim porozmawiać w delikatny sposób wytłumaczyć mu co cie boli,co rani,co sprawia przykrość czego oczekujesz od niego.czasem faceci tak mają ,ze jak sobie zx czymś nie radzą to uciekają w pracę .wiesz dla nich to mega wyzwanie-kobiety umieją rozmawiać jak sobie z czymś nie radzą a faceci trzymają wszystko w sobie ...bo jaki facet się wyżali kobiecie?ambicja mu na to nie pozwoli,pod ziemię by się zapadł,a wydaje mi się, ze faceci wiele rzeczy przeżywają bardziej niż kobiety...ale stwarzają pozory tego maczo,twardziela.pomyśl,że nie jest najgorzej jak ucieka do przcy,gorzej by było gdyby uciekał do kumpli....może właśnie tą pracą chce ci zaimponować-że dba o rodzinę,staje na wysokości zadania,chce zapewnić wam godne życie.wiesz chłopy to istoty mało rozumne,czasami mówi się im coś milion razy -zrozumie na pięć minut i znowu trzeba wałkować temat,a to jak reagujesz na jego powrót to normalne zachowanie-widać,że ci cholernie na nim zależy:)

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Uhuhuuuuu ale laski u nas na forum :D

• nick nieaktualny

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    A wiecie pewnie ze sperma moze powodować skurcze? Nam gin kazał kochać sie tylko w gumce :P zreszta, niestety ja w ogóle nie mam do tego głowy ostatnio. Tez post nastał ale mąż jeszcze nie narzeka...

No, zawiera prostaglandyny :D Kiedyś szef mi o tym opowiadał nawet, że lekarz im wręcz kazał się seksić żeby wywołać poród.
    My normalnie całą ciążę bez gumki, nie wyobrażam sobie inaczej! Póki co żadnych skurczy to nie wywołało :p

• ania0141 Autorytet

Wysłany: 14 lutego 2016, 22:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    Nie denerwuj się ;) można powiedzieć ze mam podobną sytuację. Nie jestem już z tatą Filipa ( rozstalisny się jakoś w 5 miesiącu ciazy jak byłam ). Też wiecznie dla niego najważniejsza była praca. Musiałam się o wszystko prosic dosłownie. Teraz się panicz obudził 6 tyg. Przed terminem jak go dosłownie równo opierdolilam. Sama sobie wyprawkę ogarnialam bo on nawet nie raczył zapytać czy czegoś brakuje. Wiadomo ze faceci tak tego nie przeżywają jak my Ale też tego nie rozumiem.
    przykra sytuacja,podziwiam twoją odwagę i popieram.kiedyś też zdecydowałam rozstać się z moim byłym mężem,pomimo,że nie pracowałam,miałam dwoje malutkich dzieci 2latka i 3,5 i wynajete mieszkanie-to był wyczyn,bałam się,że sobie nie poradzę ale z biegiem czasu wiedziałam,ze podjełam dobrą decyzję.nic na siłę i dziś postąpiłabym tak samo.

ania0141
‹‹ 829 830 831 832 833 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Raport "Jak rodzą Polki?" - doświadczenia kobiet na temat opieki okołoporodowej w Polsce

Fundacja “Rodzić po ludzku” w czerwcu opublikowała najnowszy raport na temat opieki okołoporodowej w Polsce. Jak rodzą Polki? Jak wygląda opieka okołoporodowa w naszym kraju? Przeczytaj zaskakujące wnioski!   

CZYTAJ WIĘCEJ

6 składników, które mogą wesprzeć Twoją płodność i zwiększyć szanse na zajście w ciążę!

Dowiedz się, które składniki są ważne i istotne w kontekście płodności. Jakie produkty mogą zwiększać szanse na zajście w ciążę i tym samym przyśpieszać starania o dziecko? Poznaj proste i sprawdzone przepisy na zastosowanie 6 składników wspierających płodność!

CZYTAJ WIĘCEJ

Nieregularny okres. Przyczyny i objawy nieregularnych cykli miesiączkowych.

Nieregularny okres nie zawsze musi świadczyć o zaburzeniach, czy problemach hormonalnych. Na pewnych etapach życia nieregularne cykle są okresem przejściowym. Kiedy jednak nieregularne cykle warto skonsultować z lekarzem? Jakie są najczęstsze przyczyny nieregularnych cykli miesiączkowych? 

CZYTAJ WIĘCEJ