Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dziewczyny odnosnie facetów,pięknie jest tylko w serialach a życie pisze inny scenariusz....ale jak się już trafi na tą swoją połówkę pomimo tego,że czasami szlag człowieka trafia , prawda jest taka,że z nimi zle a bez nich jeszcze gorzej,nie ma ideałów...i pewnie po cześci za ta głupotę czy bezmyślność ich kochamy
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
ania0141 -
Iwonkaaa wrote:http://naforum.zapodaj.net/thumbs/c6dfb92c9edd.jpg http://naforum.zapodaj.net/thumbs/24070c238017.jpg
Cały dzień zakupy ... sił brak reszta przez neta... Ale udało się kupić piękne rzeczy z bawełny organicznej... niestety brak kondycji nie ułatwia wyborów...ania0141 -
paprotka30 wrote:Mysle ze to przez to nieszczęsne tiramisu. Kawa swoją drogą ale przeciez ogólnie krem do tiramisu jest dosc tłusty czy to robiony na śmietanie czy na mascarpone
jesli na codzien nie jesz zbyt tłusto a podejrzewam ze nie
to moglo być przez to.
Ja tez dzisiaj mam rewolucje w brzuchu. Troche pobolewa i twardnieje a wszystko przez to ze jakies wzdęcie mnie dopadło. Wzielam nospe i czekam
A wiecie pewnie ze sperma moze powodować skurcze? Nam gin kazał kochać sie tylko w gumcezreszta, niestety ja w ogóle nie mam do tego głowy ostatnio. Tez post nastał ale mąż jeszcze nie narzeka...
Zjadłam jeszcze malutki kawałek ciasta (no i okazało się, że po nim była tylko lekka biegunka), także albo z tymi skurczami to był zbieg okoliczności, albo wywołało je przytulanie... -
Andrea20 wrote:Dziękuję Aniu, wiem muszę dla maluszka wyluzowac, bo przecież ta mała istotka niczemu winna a tez męczy się kiedy ja jestem smutna. Ah tak faceci są z innej planety..
Ide się wykąpać i postaram zasnąć
Życzę miłej, spokojnej nocy :* -
Czytałam masakra... myślę że to ktoś z zaburzeniami bo forum trzeba naprawdę poświęcić czasu a tym bardziej że ona prowadziła wątek... nie chcę się wierzyć ... teraz ciekawe czy nie wykorzysta fotek dziewczyn i ich dzieci... to jest właśnie sieć... boimy się o dzieci a sami jesteśmy wkrecani... masakra
Niuninka, Olina lubią tę wiadomość
-
Niezły numer... Ale nie sądzę, żeby to robiła dla zabawy po prostu czy żeby kogoś wkręcić. Coś głębszego się za tym kryje, dziewczyna ma pewnie poważny problem ze sobą i w sumie to trochę jej nawet współczuję...
Tylko kurcze, takie myśli się cisna, że ufamy sobie, a tak naprawdę nie wiemy, kto się kryje po drugiej stronie... -
przykra sprawa...z takimi sytuacjami trzeba się niestety liczyć,zawsze gdzieś znajdzie się jakaś czarna owca ale od każdej reguły jest wyjątek i my na pewno nim jesteśmy,prawda?u nas na forum są same swojskie dziewczyny,bynajmniej ja nie zauważyłam jakiegoś ściemiania czy wywyższania...ania0141
-
nick nieaktualny
-
28latkaa wrote:Wejdźcie sobie na grudniowki 2015 flakonik podszywała sie cały czas i zabierała zdjęcia od zagranicznej jakieś kobiety(Roby Dijskhoorn Van Horik)
Kiedyś chodziłam do klasy z taką laską, co wiecznie wymyslała... Trochę nam to zajęło nim się pokapowalismy, że wymysla... W końcu doszłysmy do wniosku, że robi to, po to by podkolorowac swoje realne życie... Prawdopodobnie jej rodzice, bardzo mocno ją kontrolowali i mimo tego że była dorosła nie mogł za bardzo podejmować decyzji nawet na temat swojego wygladu itp. Do tego miała mega bujną fantazję i dobrą pamięć, bo prawie sie nie gubiła w tych swoich historiach... -
Boje się tskich ludzi. Kurcze niby była świadomość, że w końcu to forum i każdy może się podszywać pod kogoś, ale jeśli chodzi o dzieci - bo jednak zapewne dziewczyny zdjęcia swoich pociech tam wklejały to byłabym bezwzględna. Napisałabym do dziewczyny pod którą się podszywała/podszywał, zgłosiła adminowi i na policję (po numerze IP łatwo dojść kto siedzi po drugiej stronie). w końcu to może być jakiś pedofil.
U nas też ktoś nie chce żeby zdjęcia cytować i od razu usuwa - tam było tak samo. kto to?przyznać się!
-
Straciatellaa wrote:U nas też ktoś nie chce żeby zdjęcia cytować i od razu usuwa - tam było tak samo. kto to?
przyznać się!
i to właśnie z takiego powodu, że boję się takich wariatów kradnących cudze życie - za dużo się naooglądałam już takich sytuacji na forach
. Lepiej być przezornym i chronić swoją prywatność, bo to jest właśnie forum
Jakiś czas temu też była przecież akcja, że dziewczyna podkradała innej dziewczynie zdjęcia usg ciąży bliźniaczej (o tyle bezczelniej, że były na jednym forum, tu u nas na belly). -
cześć Kobietki, witam się po ponad tygodniowej nieobecności
nie wiem czy będę w stanie nadrobić, póki co dałam radę ostatnie 5 stron ale to zaledwie z wczoraj jestpiękne brzuszki macie! ja swój też potem wrzucę, ale najpierw siebie ogarnę bo póki co siedze w szlafroku.
wizytowałam w ubiegły wtorek, malutka ma się dobrze, pozycji nie zmieniła, ciągle mam ją główką w dół, z kręgosłupem i pupką po prawej stronie a rączkami po lewej. nie wiem niestety ile waży bo sprzęt w gabinecie mojej ginki jest średniej jakości i nie podała mi wagi.. ale szyjkę sprawdziła, dobrze trzyma i ma 3,5cm czyli chyba długa jeszcze, nie?ale nadal luteinę mam brać, do 1 marca a potem powoli odstawiać..
moja sąsiadka urodziła w piątek rano Synkaśmieszne, bo jeszcze we czwartek byłyśmy razem na ćwiczeniach, potem zrobiła KTG też w szkole rodzenia i niby coś tam się działo, skurcze były ale raczej nie wyglądały na takie, które by prognozowały szybki poród. i okazało się, że tego samego dnia o północy odeszły jej wody, o 3 była w szpitalu a o 7 tuliła już dzieciątko
pierwszy poród i jaki szybki, też bym tak chciała
pisała mi, że bez znieczulenia, bez nacięcia. no pozazdrościć!
mi belly dziś pokazało, że można rozpocząć masaż krocza.. ale nie wiem jak się za to zabrać
Julia
-
Wiecznie to z ciaza blizniacza to chyba nawet bylo tu u nas na kwietniowkach ?
Kurcze tyle czasu udawac to naprawde musi byc jakas choroba bo nikt dla zabawy by chyba sie tak nie wygłupial. Po prostu biedna dziewczyna ale faktycznie aż strach co takiej może przyjsc do głowy..