X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • wiecznie Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny a ja mam nie lada problem. Muszę kupić jakiś prezent dla 7-latki (dla chrześniaczki męża), ale nie chciałabym wydawać za dużo pieniędzy, bo teraz mamy i tak masę wydatków. Macie jakieś pomysły?

E99wp2.png
    klz9hdge68udasjt.png
    Kriotransfer -> 12.06.17 -> Cudzie trwaj! <3
    ICSI -> 23.07.15 -> Mamy córeczkę <3
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:51

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja nawet konta na fejsie nie mam :-)

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie wrote:
    Dziewczyny a ja mam nie lada problem. Muszę kupić jakiś prezent dla 7-latki (dla chrześniaczki męża), ale nie chciałabym wydawać za dużo pieniędzy, bo teraz mamy i tak masę wydatków. Macie jakieś pomysły?
    Wiecznie to nie mój hmm przedział wiekowy ha,ha Jeszcze dziewczynka... Nie mam pojęcia, przygodę z dziewczynką dopiero zaczynam ;-)

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 10:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej mamusie :) Kurde ale historia z tą dziewczyną. Wiecie ona może była w ciąży urojonej co jest chorobą psychiczną i wsumie to jej współczuję.. Ale Tak się nie powinno dziać.. U nas przecież też dziewczyna kradła zdjęcia USG bliźniaków...

Ja też nigdzie nie dodam swojego dziecka.. Nawet na fb nie ma moich zdjęć z okresu ciąży...
    Raz dodałam zdjęcie i nawet brzucha nie było widać...( a nie chciała, żeby ktoś o ciąży wiedział ze znajomych bo mnie takie chwalenie nie rajcuje :P A koleżanka moja która wiedziała w tajemnicy zaraz komentarz, że jaki brzuch wielki i w ogóle.. Mąż mój ją wyśmiał bo naprawdę zdjęcie bez brzucha widocznego.. I wszyscy zaczeli pisać jesteś w ciąży?? (miałam ochotę odpisać.. Nie kurwa.. Moja mama jest za mnie...) Zaraz usunęłam to zdjęcie i już nie dodam na pewno żadnego :P A swojego dziecka tym bardziej :P Moja siostra jest prawnikiem i jak mi czasem poopowiadała to JA dziękuje od razu takich historii.

Dobra trzeba jakieś śniadanie zjeść bo burczy w brzuchu :D :D :D

• Dobson Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    wiecznie, ja ostatnio miałam podobną zagwozdkę i kupiłam małej zestaw korona, jakieś tam berło czy inną różdżkę i skrzydełka - strasznie się cieszyła, a wydałam chyba z 25 zł :D w Kiku to chyba było ale w pepco też są takie pierdoły... :D
    Ale afera z tymi grudniówkami... nie mam żadnych arachnofobii ani innych, właśnie boję się panicznie jedynie psychopatów. Aż mnie ciarki przeszły. Nigdy nie ogarnę ludzi z chorym umysłem.

wiecznie lubi tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja chyba się kiedyś wezmę i pokasuje wszystkie moje stare posty, internet to jednak niebezpieczna rzecz, a przecież nieraz takie osobiste rzeczy piszemy....

Lanusia93 lubi tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    A ja chyba się kiedyś wezmę i pokasuje wszystkie moje stare posty, internet to jednak niebezpieczna rzecz, a przecież nieraz takie osobiste rzeczy piszemy....
    Ej no myśle że nie ma co panikować. Wtedy najlepiej usunąć konto.

Karatka81, Rotenkopf lubią tę wiadomość

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale ja nie chcę likwidować konta, chce z wami pisać, ale co jakiś czas będę kasowala stare posty aby nikt nie podszywal się podmoje dane... Ludzie mają różne pomysly

Po za tym po likwidacji konta wpis i tak zostaje, tylko nie widać nicku kto go napisał, tak mi się wydaje,

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 11:23

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mnie to nic nie zdziwi ha,ha Ja nie śledziłąm grudniówek, kojarzyłam ją, zaskakujące jak można się ogarnąć z dwójką dzieci (?), ale przyznam że szukałam inf o tym rzekomym wypadku jej rodziców chyba i nic co by podpasowało nie znalazłam. M stwierdził że ściema, a ja miałam to hmm gdzieś :-) To anonimowość w necie, mało to chorych w realu? To i tutaj są :-) Jak ktoś poczuł się zagrożony itd. to myślę że każda z nas to zrozumie jak skasuje konto. Wiele dziewczyn z forum spotyka się w realu, ja z Niko pisałam też na forum, nawet od jednej dziewczyny kupowałam opony do samochodu (miała sklep) ha,ha Trzeba po prostu zdrowo do tego podejść :-)

• paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mysle ze nie ma co panikować. Swoich danych nie podajemy...
    Musze miec miejsce gdzie czasem sobie ponarzekam :)

Karatka81, Rotenkopf, ania0141, jamniczakuchnia, Niuninka lubią tę wiadomość

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    No dobra dość stresów.

Jaka dziś u was pogoda, u mnie chłodno ale piękne słoneczko.

Zaraz lecę do fryca podciaz koncowki

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa nie wiem, chyba też bym najpierw posty pokasowała, przynajmniej te bardziej osobiste.

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:35

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale mi mały dziś wojuje, musze kiedyś nagrać ten falujacy brzuch, będzie fajna pamiątka, z tiago takiej nie mam

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • 28latkaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:38

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tez chciałam nagrać film z moim falującym brzuchem ale jak tylko podwijam koszulkę to mała sie uspakaja :)

Rotenkopf lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Chciałam się ograniczyć z przekleństwami ale jak tylko przeczytałam o tej flakonik to aż mi się wymsknęło "o żesz kurwa mać!" :D

Nie popadajmy w paranoję dziewczynki ;) Ja stety/niestety swego czasu (teraz już wyluzowałam bo najpierw praca a teraz ciąża) kręciłam się w takich miejscach i miałam taką rolę, że żeby nie pokazywać się w internecie musiałabym chodzić w czarnym płaszczu choćby ci cali dżedaje (z tych filmów ..chyba władca pierścieni czy tam star wars). Zawody, szkolenia, pokazy ratownictwa, koncerty...i zazwyczaj chodziłam ubrana tak, że nie było ciężko mnie nie zauważyć (odblaski i te sprawy ;p). Pp za tym lubię zdjęcia i nawet dużo ich wrzucałam/wrzucam na fb*, ale mam tak ustawione konto, że te zdjęcia widzą tylko moi znajomi ;)
    Co do zdjęć Hani jak się urodzi - po porodzie wrzucę jakieś na pewno, przecież dzieciaczki się zmieniają z tygodnia na tydzień ;)
    Któraś z Was (wybaczcie, moja skleroza osiągnęła już chyba poziom double hard) pisała o Policji i IP. Owszem, jest to do zrobienia, ale raz - ta cała flakonik musiałabym chyba zacząć nękać, którąś z grudniówek żeby Policja się tą sprawą zajęła (ale oczywiście w Polsce nie ma kasy an takie akcje 'bo pani na forum podszywała się pod kogoś innego') a IP może być zmienne (wystarczy mieć modem a nie stałe łącze) albo przekierowywane np. przez Tajlandię - tak, tak też się da ;)

*Dla Waszego spokoju, jeśli któraś ma ochotę niech da znać a wyślę prywatną wiadomość z moim kontem na fb :)

Niuninka lubi tę wiadomość

• 28latkaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczerze to jesteśmy razem tutaj od tylu miesięcy , przeżywamy razem smutki i radości ,chciałabym pokazać Wam moja Zosie jak sie urodzi i zobaczyć wasze pociechy,tylko po tej przykrej sytuacji z Flakonikiem to na pewno nikt z nas nie bedzie chciał tego zrobić. Mamy jeszcze troche czasu, moze cos wymyślimy jak inaczej w innym miejscu pokazać nasze pociechy ale żeby nie zostały w necie

Niuninka lubi tę wiadomość

km5smg7yv4tozota.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    28latkaa wrote:
    Szczerze to jesteśmy razem tutaj od tylu miesięcy , przeżywamy razem smutki i radości ,chciałabym pokazać Wam moja Zosie jak sie urodzi i zobaczyć wasze pociechy,tylko po tej przykrej sytuacji z Flakonikiem to na pewno nikt z nas nie bedzie chciał tego zrobić. Mamy jeszcze troche czasu, moze cos wymyślimy jak inaczej w innym miejscu pokazać nasze pociechy ale żeby nie zostały w necie
    Jak ze wszystkim, rozsądnie trzeba :-) Ja pewno Ali zdjęcie wstawię, bo zdjęć dzieciaczków jest mnóstwo i dzieci do siebie tak podobne. Potem usunę i myślę, że będzie ok :-) Nie dajmy się zwariować :-) Inaczej nigdy ie pisałbym na forum :-) Fakt że są takie, gdzie nie mają dostępu wszyscy, jak z Niko pisałam to zmieniałyśmy właśnie na takie bardziej anonimowe, może to jest jakiś pomysł :-)

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 11:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tajna grupa na fb, tylko dla nas kwietniowek

Iwonkaaa, Rotenkopf, Olina, jamniczakuchnia, Aleksandrakili, Lanusia93 lubią tę wiadomość

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    Pozdrawiam ze szpitalnego wyrka ;-) moja Zosieńka ma się dobrze miałam na razie ktg :-) zawsze marzyłam o tym badaniu super tak słuchać jej serduszka :-)
    Kilka dni tu zabawimy...
    Oczywiście musiałam coś odwalic i nie wzięłam żadnych badan ze sobą i dostałam zjebki od położnej :-)

Jejku co za historia ale rzeczywiście ten ktoś musiał miec problem ze sobą.
    Ja też nie rozumiem tego wstawiania miliona zdjęć dzieci na fb a jeszcze bardziej nie rozumiem wstawiania zdjęć z usg z 7 tygodnia ciąży no chore...

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 12:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf też mam hmm zdjęcia na necie w "ubranku" ha,ha Mojego zawsze ściągam na pamiątkę ha,ha Na szczęście bez nazwisk itd, no ale zawsze :-)

‹‹ 832 833 834 835 836 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

11 najczęstszych pytań o IUI, czyli inseminacja w pigułce

Czym jest inseminacja? Kiedy warto skorzystać z tej metody? Dla kogo jest szczególnie polecana? Jaki jest koszt inseminacji? Jakie są szanse na zajście w ciążę po zabiegu inseminacji? Odpowiedzi na 11 najczęstszych pytań o inseminację. 

CZYTAJ WIĘCEJ

Badania prenatalne w ciąży, czym są i czy warto je robić

Pojęcie badań prenatalnych nie dla wszystkich jest zrozumiałe. Często kojarzone jest wyłącznie z inwazyjnymi badaniami prenatalnymi płodu i tym samym utożsamiane jest z ryzykiem utraty ciąży. Postrzeganie to jest zupełnie błędne. Czym zatem są badania prenatalne, kto powinien je wykonywać i czy są one bezpieczne dla dziecka?

CZYTAJ WIĘCEJ

Telemedycyna – co to jest? Zalety telemedycyny

Telemedycyna to pojęcie, z którym coraz częściej można się spotkać w obszarze usług zdrowotnych. Sprawdź, co ono oznacza i jakie korzyści wiążą się dla pacjenta z tym rozwiązaniem.

CZYTAJ WIĘCEJ