X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka grupa tajna oznacza, ze nikt nic nie bedzie widział;)

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • ania0141 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mnie te fb jakoś nie przekonuje,szkoda zostawić te forum...tyle wszystkiego za nami,tyle się wydarzyło(pomimo,że jestem tu krótko,ale się przywiązałam)

paprotka30, panda80 lubią tę wiadomość

ania0141
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:41

• agulas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny, czy Wy też czujecie ucisk dzidzi na Grażynę? Dość nieprzyjemne :( wizyta dopiero za tydzień a ja już mam schizę czy się szyjka za mocno nie skróciła :P

Niuninka lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ok a swoja drogą to przez jedną osobę z grudniówek taka lekka panika na całym forum :/

Tak sie zastanawiam bo w maju szykuje nam sie komunia w rodzinie i wszyscy oczekują ze pojawimy sie z dzieckiem na tej uroczystości. Ale czy to nie będzie zbyt męczące dla niespełna miesięcznego niemowlaka??

Edit! Królestwo za czekoladę :P mialam ptasie mleczko i myslalam ze bede miala na kilka dni w razie zachcianki ale mój sie do niego dobrał i zostalo puste pudełko :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:23

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ale dzisiaj tempo:D
    Jestem za fb. Rotenkopf, co Ci wysłać? Link do profilu na fejsbuku czy jak?:)
    Andrea, jaki znaczenie ma wiek? Gdybyś miała 13 lat, to rozumiem, że ktoś mógłby próbować Cie oceniać, ale Ty masz 20:D Ja też wcześnie chciałam zostać mamą, ale życie nie sprzyjało. Później podobnie jak jamniczakuchnia sobie wymarzylam, że w wieku 25. Prawie by się udało, bo mam termin na 2 tygodnie po moich 26 urodzinach. Chyba, że Pola zdecyduje się jednak wcześniej brzucho opuścić ;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:34

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, dziewczynki ;) W wiadomości prosiłabym o linki do Waszych profili ;)
    Spokojnie, nic nigdzie nie umrze ;) w końcu nie wszystkie mają ochotę na fb to dlaczego miałybyśmy się 'zamykać' ? ;)

Idę ogarnąć mieszkanie, muszę jakoś spożytkować swoją depreche - dzisiaj znowu się rozwyłam, ale dojechaliśmy w końcu na cmentarz.

Mężu skręca komodę! <3

• Olina Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 16:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karolina_Ina wrote:
    Podglądam znowu grudniowe forum i wychodzi na to, że gimnazjalistka/licealistka je tak wkręciła...
    masakra...jak czytam to wszystko mam mega szok
    a przed chwila winterewencji była rodzina, w której facet miał wylew i jezdzi na wózku co sie okazało, ze ktos sie pod niego podszywał i wysyłal jego zdjecia zbierajac rzekomo na operacje kregosłupa...boze co siedzieje

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    poodbno jest 6 spotkan na tej szkole rodzenia,wiec nie wiem czy po 2 w tyg czy jak;((

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    paprotka30 wrote:
    Ok a swoja drogą to przez jedną osobę z grudniówek taka lekka panika na całym forum :/

Tak sie zastanawiam bo w maju szykuje nam sie komunia w rodzinie i wszyscy oczekują ze pojawimy sie z dzieckiem na tej uroczystości. Ale czy to nie będzie zbyt męczące dla niespełna miesięcznego niemowlaka??

Edit! Królestwo za czekoladę :P mialam ptasie mleczko i myslalam ze bede miala na kilka dni w razie zachcianki ale mój sie do niego dobrał i zostalo puste pudełko :P
    My na komunie idziemy 8 maja :) I napewno na cały dzień dziecka brać nie będę. Po pierwsze to byłby przerzucany z rąk do rąk :) Po drugie i tak on nic z tego nie będzie pamietał a ja będę się musiała tylko wkurzać, że ciągle mi ktoś dziecko zabiera.. :p Moja mama posiedzi z małym ale na godzinke czy 2 go wezmiemy ze sobą, żeby się chociaż przywitali z nim no teściowa to by mnie chyba zamordowała jakbym w ogóle małego nie wzieła :p
    Ale to jeszcze się zobaczy co i jak :p

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:10

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Aleksandrakili wrote:
    A gdzie taki hamak kupiłaś ?? Mogłabyś zdjęcie pokazać ? :))
    Tak to wygląda
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a351625633d4.jpg k

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 19:56

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    My 28 maja mamy wesele w górach, 700 km od nas. A to jest wesele męża brata, jest świadkiem, więc nie ma opcji żeby nie jechać. Także to jest dopiero hardcore, bo małego nie bierzemy tylko zostawimy u nas w domu z moją babcią.

• fabiola Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wyslałam Ci na priv wiadomość dotyczącą fb :)

atdcjw4zbts1ljz3.png

3i49jw4zl4uo1feg.png[/url]
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Dziewczyny, czy Wy też czujecie ucisk dzidzi na Grażynę? Dość nieprzyjemne :( wizyta dopiero za tydzień a ja już mam schizę czy się szyjka za mocno nie skróciła :P
    Mam tak samo i tez schizuje. Wizytę mam w czwartek

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazjaaa wrote:
    Mam tak samo i tez schizuje. Wizytę mam w czwartek
    Ja od wczoraj tak mam, ale to raczej Ala chyba buszuje za bardzo, bo nie mam tak cały czas. Wczoraj myślałam że do domu nie dojdę...
    Szkoda że forum się rozpadnie, już w sumie na końcówce jesteśmy...

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Wczoraj z M oglądaliśmy film, chyba na hbo, The Little Death, umarłam ze śmiechu, M zresztą też ha,ha Polecam, tytuł hmm "polski" To właśnie seks... Przez przypadek go włączyłam, końcówka to już w ogóle wymiata ha,ha

• agulas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Anastazja napisz proszę po wizycie co lekarz powiedział

Karatka81 lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:41

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Tak to wyglada
    33m23q8.jpg
    Strasznie się powiększyło zdjecie i widać tylko ściane :( :p

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:48

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Śliczny ten hamak ;)

‹‹ 837 838 839 840 841 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Warto walczyć o swoje marzenia, czyli historie starań o dziecko zakończone happy endem

O tym jak trudna i wyboista potrafi być droga do macierzyństwa, wiedzą doskonale pary, które od lat bezskutecznie starają się o dziecko. Niekończące się badania, intensywne szukanie przyczyny niepowodzeń, poddawanie się procedurom, ciągła walka, momentami bezsilność, ale też niegasnąca nadzieja... Dzisiaj swoją historią podzieliły się z nami dwie pary, których droga do wymarzonego macierzyństwa nie była łatwa. Karolina i Łukasz oraz Asia i Paweł opowiadają swoje poruszające historie zakończone happy endem! 

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Wysoki testosteron u kobiet - przyczyny, objawy, leczenie

Jakie mogą być przyczyny podwyższonego testosteronu w kobiecym organizmie? Jakie są najczęstsze objawy wysokiego testosteronu u kobiet? Jak wygląda diagnoza i leczenie? 

CZYTAJ WIĘCEJ