Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Ok a swoja drogą to przez jedną osobę z grudniówek taka lekka panika na całym forum
Tak sie zastanawiam bo w maju szykuje nam sie komunia w rodzinie i wszyscy oczekują ze pojawimy sie z dzieckiem na tej uroczystości. Ale czy to nie będzie zbyt męczące dla niespełna miesięcznego niemowlaka??
Edit! Królestwo za czekoladęmialam ptasie mleczko i myslalam ze bede miala na kilka dni w razie zachcianki ale mój sie do niego dobrał i zostalo puste pudełko
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 lutego 2016, 16:23
-
Ale dzisiaj tempo:D
Jestem za fb. Rotenkopf, co Ci wysłać? Link do profilu na fejsbuku czy jak?
Andrea, jaki znaczenie ma wiek? Gdybyś miała 13 lat, to rozumiem, że ktoś mógłby próbować Cie oceniać, ale Ty masz 20:D Ja też wcześnie chciałam zostać mamą, ale życie nie sprzyjało. Później podobnie jak jamniczakuchnia sobie wymarzylam, że w wieku 25. Prawie by się udało, bo mam termin na 2 tygodnie po moich 26 urodzinach. Chyba, że Pola zdecyduje się jednak wcześniej brzucho opuścić -
nick nieaktualnyTak, dziewczynki
W wiadomości prosiłabym o linki do Waszych profili
Spokojnie, nic nigdzie nie umrzew końcu nie wszystkie mają ochotę na fb to dlaczego miałybyśmy się 'zamykać' ?
Idę ogarnąć mieszkanie, muszę jakoś spożytkować swoją depreche - dzisiaj znowu się rozwyłam, ale dojechaliśmy w końcu na cmentarz.
Mężu skręca komodę! -
Karolina_Ina wrote:Podglądam znowu grudniowe forum i wychodzi na to, że gimnazjalistka/licealistka je tak wkręciła...
a przed chwila winterewencji była rodzina, w której facet miał wylew i jezdzi na wózku co sie okazało, ze ktos sie pod niego podszywał i wysyłal jego zdjecia zbierajac rzekomo na operacje kregosłupa...boze co siedzieje -
nick nieaktualnypaprotka30 wrote:Ok a swoja drogą to przez jedną osobę z grudniówek taka lekka panika na całym forum
Tak sie zastanawiam bo w maju szykuje nam sie komunia w rodzinie i wszyscy oczekują ze pojawimy sie z dzieckiem na tej uroczystości. Ale czy to nie będzie zbyt męczące dla niespełna miesięcznego niemowlaka??
Edit! Królestwo za czekoladęmialam ptasie mleczko i myslalam ze bede miala na kilka dni w razie zachcianki ale mój sie do niego dobrał i zostalo puste pudełko
I napewno na cały dzień dziecka brać nie będę. Po pierwsze to byłby przerzucany z rąk do rąk
Po drugie i tak on nic z tego nie będzie pamietał a ja będę się musiała tylko wkurzać, że ciągle mi ktoś dziecko zabiera.. :p Moja mama posiedzi z małym ale na godzinke czy 2 go wezmiemy ze sobą, żeby się chociaż przywitali z nim no teściowa to by mnie chyba zamordowała jakbym w ogóle małego nie wzieła :p
Ale to jeszcze się zobaczy co i jak :p -
nick nieaktualny
-
Anastazjaaa wrote:Mam tak samo i tez schizuje. Wizytę mam w czwartek
Szkoda że forum się rozpadnie, już w sumie na końcówce jesteśmy... -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny