X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wysłałam wiadomość bez linka bo używam aplikacji na tel nie siedzę na kompie ... podałam dane w celu wyszukania mnie

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Anastazja napisz proszę po wizycie co lekarz powiedział
    Ok

A co do Facebook to ja jednak się nie pisze bo jeśli jakiś trol wedrze się na forum to ile to założyć lipne oonto na fb? A tu jednak większą anonimowość niż na fb. Wybaczcie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiadek krupnik... będzie na dwa dni i kotleciki z piersi plus sałata ze śmietaną i ziemniaczki A jutro udka z ziemniaczkami z piekarnika... musi być miecho bo kochany w domu...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa na grudniowych mamusiach wyjaśniona ;) Jakaś dziewczynka z liceum miała za dużo wolnego czasu i stworzyła sobie drugie, wymarzone życie...
    Co trzeba mieć w głowie żeby tyle czasu żyć jakimś wymyślonym życiem, tak się angażować w ciąże, porody, wychowanie dzieci jeśli się nie ma z tym nic wspólnego :O
    Dziewczyny nawet na Facebooku ją znalazły.
    Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest chora :(

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, link poszedł. Z telefonu, więc mam nadzieję, że zadziała ;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia93 wrote:
    Sprawa na grudniowych mamusiach wyjaśniona ;) Jakaś dziewczynka z liceum miała za dużo wolnego czasu i stworzyła sobie drugie, wymarzone życie...
    Co trzeba mieć w głowie żeby tyle czasu żyć jakimś wymyślonym życiem, tak się angażować w ciąże, porody, wychowanie dzieci jeśli się nie ma z tym nic wspólnego :O
    Dziewczyny nawet na Facebooku ją znalazły.
    Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest chora :(
    To naprawdę szok co te nastolatki mają teraz w głowach.. Za dużo w tyłkach.. Poza tym powinien ją psycholog, psychoatra i inni lekarze przebadać to może być początek jakiejsć choroby psychicznej.. Żal mi jej tak naprawdę...

• Endzis Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam wstawie swoj brzucho bo dorwalam dzis lustro u rodzicow co prawda lekko brudne ale fotke strzelilam. Nie sadze abym byla na tyle inspirujaca by sie ktos pod moje zycie podszywal:p co do fb to ja ma tylko konyo fikcyjne zalozone na potrzebe studiow i uwazam ze to wiekszy zbieracz danych niz forum ale jesli bedziecie sie przenosic to tezbede zagladac:)

U mnie dzis na obiad nalesniki meksykanskie:) na deser mialy byc z trusjawkami i bita smietana niestety nie bedzie bo tak to jest gdy sie chlopa na zakupy wysle..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:32

fabdorota, Lanusia93, wiecznie, Rotenkopf, Niuninka, jaskra, _Saszka_, paprotka30, agulas, jamniczakuchnia, ania0141, mania, Dobson, Funky09, panda80 lubią tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis, jesteś klonem mojej koleżanki ze studiów. Toćka w toćkę!

Endzis lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha trochę to śmieszna ta sytuacja ale Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
    Tak samo tutaj jak na fb nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy każda to realna osoba a nie taka oszołomka jak tam się trafiła.
    Ja też uważam tak jak Anastazjaa tutaj jednak anonimowość większa. Ale też niby nie mamm nic przeciwko grupie na fb sama jestem w kilku grupach.
    Ja mam świadka, że jestem prawdziwa widziałyśmy się z Lanusią na serio :-)

Moja Mała ma już dziś 3 raz czkawkę chyba szpitalne jedzonko jej pasuje zresztą nawet o dziwno cukry po nim całkiem ok :-)

Lanusia93, jaskra, agulas, _Saszka_, ania0141 lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Hahaha trochę to śmieszna ta sytuacja ale Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
    Tak samo tutaj jak na fb nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy każda to realna osoba a nie taka oszołomka jak tam się trafiła.
    Ja też uważam tak jak Anastazjaa tutaj jednak anonimowość większa. Ale też niby nie mamm nic przeciwko grupie na fb sama jestem w kilku grupach.
    Ja mam świadka, że jestem prawdziwa widziałyśmy się z Lanusią na serio :-)

Moja Mała ma już dziś 3 raz czkawkę chyba szpitalne jedzonko jej pasuje zresztą nawet o dziwno cukry po nim całkiem ok :-)
    No właśnie bo tu tyle się dzieje... A jak tam Ty w tym szpitalu? Wszystko okey narazie? :) badania Ci robią jakieś? holtera bedziesz miała? :)

mania lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeezu, sałata ze śmietaną! <3

Dziewczynka z liceum? No to po co te 'tłumaczenia', że straciła ciążę w 33tc?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety ale wy chudzinki jesteście aż wstyd ten mój wielki bęben wstawiać, ja już prawie jak do porodu wyglądam...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6c6b3f71eaa0be5dmed.jpg

Tak mój wariat się dziś kręci ;D tu się chwali główka ;D

Rotenkopf, Aleksandrakili, Lanusia93, agulas, _Saszka_, jamniczakuchnia, ania0141, mania, Dobson, Anastazjaaa, fabdorota, Ameiva, panda80, wiecznie, malala lubią tę wiadomość

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deformacja mamy pierwsza klasa ;D

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    6c6b3f71eaa0be5dmed.jpg

Łoooo matko hardcore!!! :p haha

Niuninka, Rotenkopf lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka zdjęcie jest przepiękne!!!!!!!

Niuninka lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    6c6b3f71eaa0be5dmed.jpg

O matko jaki Akrobata! Moja tez sie dzisiaj wije ale nie aż tak :D
    Ja mam za dużo tłuszczu na brzuchu zeby taki widok ujrzeć :) hihi warstwa ochronna..

Niuninka, Olina, Kinga. lubią tę wiadomość

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Tak to wygląda
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a351625633d4.jpg k
    Przepraszam już poprawiłam zdjęcie (dawno nic nie wstawiałam i zapomniałam jak to robiłam, a do tego miałam dziś trochę urwanie głowy)

Niuninka, _Saszka_ lubią tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Przepraszam już poprawiłam zdjęcie (dawno nic nie wstawiałam i zapomniałam jak to robiłam, a do tego miałam dziś trochę urwanie głowy)
    Cuuudny!!! a gdzie kupiłaś :) o matko mam ochotę namówić męża na taki.. Kiedyś oglądaliśmy hamaczki ale takie na stojaczku :)

• Niuninka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się boję jaki on będzie jak wyjdzie z brzuszka ;D wiedziałam że ze mnie i z jego taty normalny dzidziuś nie wyjdzie ale Filip już jest jak mały motorek. :D Ale jak tu nie kochać ;)

v5abdqk3uteg5ykx.png
‹‹ 838 839 840 841 842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Test Panorama – jeszcze dokładniejszy dzięki sztucznej inteligencji!

Jeszcze do niedawna wykonywanie dokładnych badań prenatalnych, takich jak amniopunkcja, wiązało się z ryzykiem dla rozwijającego się maleństwa. Rozwój technologii i medycyny przyczynił się powstania nieinwazyjnych testów prenatalnych nowej generacji (NIPT). Jednym z nich jest test Panorama, który jako jedyny wykorzystuje sztuczną inteligencję. Jak wykonuje się test? Na czym polega jego skuteczność? Jakie choroby i schorzenia mogą zostać dzięki niemu wykryte? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Choroba Hashimoto a ciąża - co musisz wiedzieć?

Hashimoto co to za choroba i jak się objawia? Przede wszystkim charakteryzuje się przewlekłym stanem zapalnym tarczycy (tzw. limfocytowym zapaleniem tarczycy). Jak ją rozpoznać i jak leczyć? Hashimoto a ciąża - jaki wpływ może mieć choroba Hashimoto na płodność kobiet oraz przebieg ciąży?

CZYTAJ WIĘCEJ

Koronawirus a starania o dziecko i ciąża

Czy kobiety w ciąży mają większe ryzyko zarażenia się koronawirusem? Czy są w grupie ryzyka? Z jakim zagrożeniem wiąże się dla matki i dla rozwijającego się dziecka, zakażenie koronawirusem? Czy matka może przekazać swojemu nienarodzonemu dziecku wirusa? Czy dziecko może być zagrożone wadami rozwojowymi?

CZYTAJ WIĘCEJ