Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Sprawa na grudniowych mamusiach wyjaśniona
Jakaś dziewczynka z liceum miała za dużo wolnego czasu i stworzyła sobie drugie, wymarzone życie...
Co trzeba mieć w głowie żeby tyle czasu żyć jakimś wymyślonym życiem, tak się angażować w ciąże, porody, wychowanie dzieci jeśli się nie ma z tym nic wspólnego
Dziewczyny nawet na Facebooku ją znalazły.
Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest choraAniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
nick nieaktualnyLanusia93 wrote:Sprawa na grudniowych mamusiach wyjaśniona
Jakaś dziewczynka z liceum miała za dużo wolnego czasu i stworzyła sobie drugie, wymarzone życie...
Co trzeba mieć w głowie żeby tyle czasu żyć jakimś wymyślonym życiem, tak się angażować w ciąże, porody, wychowanie dzieci jeśli się nie ma z tym nic wspólnego
Dziewczyny nawet na Facebooku ją znalazły.
Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest chora -
A ja Wam wstawie swoj brzucho bo dorwalam dzis lustro u rodzicow co prawda lekko brudne ale fotke strzelilam. Nie sadze abym byla na tyle inspirujaca by sie ktos pod moje zycie podszywal:p co do fb to ja ma tylko konyo fikcyjne zalozone na potrzebe studiow i uwazam ze to wiekszy zbieracz danych niz forum ale jesli bedziecie sie przenosic to tezbede zagladac:)
U mnie dzis na obiad nalesniki meksykanskie:) na deser mialy byc z trusjawkami i bita smietana niestety nie bedzie bo tak to jest gdy sie chlopa na zakupy wysle..Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:32
fabdorota, Lanusia93, wiecznie, Rotenkopf, Niuninka, jaskra, _Saszka_, paprotka30, agulas, jamniczakuchnia, ania0141, mania, Dobson, Funky09, panda80 lubią tę wiadomość
-
Hahaha trochę to śmieszna ta sytuacja ale Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
Tak samo tutaj jak na fb nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy każda to realna osoba a nie taka oszołomka jak tam się trafiła.
Ja też uważam tak jak Anastazjaa tutaj jednak anonimowość większa. Ale też niby nie mamm nic przeciwko grupie na fb sama jestem w kilku grupach.
Ja mam świadka, że jestem prawdziwa widziałyśmy się z Lanusią na serio
Moja Mała ma już dziś 3 raz czkawkę chyba szpitalne jedzonko jej pasuje zresztą nawet o dziwno cukry po nim całkiem okLanusia93, jaskra, agulas, _Saszka_, ania0141 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnymania wrote:Hahaha trochę to śmieszna ta sytuacja ale Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
Tak samo tutaj jak na fb nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy każda to realna osoba a nie taka oszołomka jak tam się trafiła.
Ja też uważam tak jak Anastazjaa tutaj jednak anonimowość większa. Ale też niby nie mamm nic przeciwko grupie na fb sama jestem w kilku grupach.
Ja mam świadka, że jestem prawdziwa widziałyśmy się z Lanusią na serio
Moja Mała ma już dziś 3 raz czkawkę chyba szpitalne jedzonko jej pasuje zresztą nawet o dziwno cukry po nim całkiem okbadania Ci robią jakieś? holtera bedziesz miała?
mania lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
O matko jaki Akrobata! Moja tez sie dzisiaj wije ale nie aż tak
Ja mam za dużo tłuszczu na brzuchu zeby taki widok ujrzećhihi warstwa ochronna..
Niuninka, Olina, Kinga. lubią tę wiadomość
-
Kinga. wrote:Tak to wygląda
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a351625633d4.jpg kNiuninka, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyKinga. wrote:Przepraszam już poprawiłam zdjęcie (dawno nic nie wstawiałam i zapomniałam jak to robiłam, a do tego miałam dziś trochę urwanie głowy)
o matko mam ochotę namówić męża na taki.. Kiedyś oglądaliśmy hamaczki ale takie na stojaczku