X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wysłałam wiadomość bez linka bo używam aplikacji na tel nie siedzę na kompie ... podałam dane w celu wyszukania mnie

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    agulas wrote:
    Anastazja napisz proszę po wizycie co lekarz powiedział
    Ok

A co do Facebook to ja jednak się nie pisze bo jeśli jakiś trol wedrze się na forum to ile to założyć lipne oonto na fb? A tu jednak większą anonimowość niż na fb. Wybaczcie

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 17:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie na obiadek krupnik... będzie na dwa dni i kotleciki z piersi plus sałata ze śmietaną i ziemniaczki A jutro udka z ziemniaczkami z piekarnika... musi być miecho bo kochany w domu...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Lanusia93 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sprawa na grudniowych mamusiach wyjaśniona ;) Jakaś dziewczynka z liceum miała za dużo wolnego czasu i stworzyła sobie drugie, wymarzone życie...
    Co trzeba mieć w głowie żeby tyle czasu żyć jakimś wymyślonym życiem, tak się angażować w ciąże, porody, wychowanie dzieci jeśli się nie ma z tym nic wspólnego :O
    Dziewczyny nawet na Facebooku ją znalazły.
    Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest chora :(

Aniołek (*) 12.03.2013

Lilianna ur. 09.08.2014 <3 3700 g, 56 cm

Pola ur. 24.04.2016 <3 3650 g, 55 cm
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf, link poszedł. Z telefonu, więc mam nadzieję, że zadziała ;)

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:14

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Lanusia93 wrote:
    Sprawa na grudniowych mamusiach wyjaśniona ;) Jakaś dziewczynka z liceum miała za dużo wolnego czasu i stworzyła sobie drugie, wymarzone życie...
    Co trzeba mieć w głowie żeby tyle czasu żyć jakimś wymyślonym życiem, tak się angażować w ciąże, porody, wychowanie dzieci jeśli się nie ma z tym nic wspólnego :O
    Dziewczyny nawet na Facebooku ją znalazły.
    Pewnie nawet nie zdaje sobie sprawy z tego, że jest chora :(
    To naprawdę szok co te nastolatki mają teraz w głowach.. Za dużo w tyłkach.. Poza tym powinien ją psycholog, psychoatra i inni lekarze przebadać to może być początek jakiejsć choroby psychicznej.. Żal mi jej tak naprawdę...

• Endzis Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A ja Wam wstawie swoj brzucho bo dorwalam dzis lustro u rodzicow co prawda lekko brudne ale fotke strzelilam. Nie sadze abym byla na tyle inspirujaca by sie ktos pod moje zycie podszywal:p co do fb to ja ma tylko konyo fikcyjne zalozone na potrzebe studiow i uwazam ze to wiekszy zbieracz danych niz forum ale jesli bedziecie sie przenosic to tezbede zagladac:)

U mnie dzis na obiad nalesniki meksykanskie:) na deser mialy byc z trusjawkami i bita smietana niestety nie bedzie bo tak to jest gdy sie chlopa na zakupy wysle..

Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 lutego 2016, 11:32

fabdorota, Lanusia93, wiecznie, Rotenkopf, Niuninka, jaskra, _Saszka_, paprotka30, agulas, jamniczakuchnia, ania0141, mania, Dobson, Funky09, panda80 lubią tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:21

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis, jesteś klonem mojej koleżanki ze studiów. Toćka w toćkę!

Endzis lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • mania Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hahaha trochę to śmieszna ta sytuacja ale Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
    Tak samo tutaj jak na fb nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy każda to realna osoba a nie taka oszołomka jak tam się trafiła.
    Ja też uważam tak jak Anastazjaa tutaj jednak anonimowość większa. Ale też niby nie mamm nic przeciwko grupie na fb sama jestem w kilku grupach.
    Ja mam świadka, że jestem prawdziwa widziałyśmy się z Lanusią na serio :-)

Moja Mała ma już dziś 3 raz czkawkę chyba szpitalne jedzonko jej pasuje zresztą nawet o dziwno cukry po nim całkiem ok :-)

Lanusia93, jaskra, agulas, _Saszka_, ania0141 lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:33

Cytuj  /     /  Zgłoś
    mania wrote:
    Hahaha trochę to śmieszna ta sytuacja ale Dziewczyny nie dajmy się zwariować.
    Tak samo tutaj jak na fb nie jesteśmy w stanie sprawdzić czy każda to realna osoba a nie taka oszołomka jak tam się trafiła.
    Ja też uważam tak jak Anastazjaa tutaj jednak anonimowość większa. Ale też niby nie mamm nic przeciwko grupie na fb sama jestem w kilku grupach.
    Ja mam świadka, że jestem prawdziwa widziałyśmy się z Lanusią na serio :-)

Moja Mała ma już dziś 3 raz czkawkę chyba szpitalne jedzonko jej pasuje zresztą nawet o dziwno cukry po nim całkiem ok :-)
    No właśnie bo tu tyle się dzieje... A jak tam Ty w tym szpitalu? Wszystko okey narazie? :) badania Ci robią jakieś? holtera bedziesz miała? :)

mania lubi tę wiadomość

• nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:36

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jeeezu, sałata ze śmietaną! <3

Dziewczynka z liceum? No to po co te 'tłumaczenia', że straciła ciążę w 33tc?

• Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rety ale wy chudzinki jesteście aż wstyd ten mój wielki bęben wstawiać, ja już prawie jak do porodu wyglądam...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    6c6b3f71eaa0be5dmed.jpg

Tak mój wariat się dziś kręci ;D tu się chwali główka ;D

Rotenkopf, Aleksandrakili, Lanusia93, agulas, _Saszka_, jamniczakuchnia, ania0141, mania, Dobson, Anastazjaaa, fabdorota, Ameiva, panda80, wiecznie, malala lubią tę wiadomość

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • Niuninka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 18:59

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Deformacja mamy pierwsza klasa ;D

v5abdqk3uteg5ykx.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    6c6b3f71eaa0be5dmed.jpg

Łoooo matko hardcore!!! :p haha

Niuninka, Rotenkopf lubią tę wiadomość

• agulas Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka zdjęcie jest przepiękne!!!!!!!

Niuninka lubi tę wiadomość

ug37trd8yp0c7r9f.png
  • paprotka30 Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 19:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Niuninka wrote:
    6c6b3f71eaa0be5dmed.jpg

O matko jaki Akrobata! Moja tez sie dzisiaj wije ale nie aż tak :D
    Ja mam za dużo tłuszczu na brzuchu zeby taki widok ujrzeć :) hihi warstwa ochronna..

Niuninka, Olina, Kinga. lubią tę wiadomość

• Kinga. Autorytet

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Tak to wygląda
    http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a351625633d4.jpg k
    Przepraszam już poprawiłam zdjęcie (dawno nic nie wstawiałam i zapomniałam jak to robiłam, a do tego miałam dziś trochę urwanie głowy)

Niuninka, _Saszka_ lubią tę wiadomość

klz9mg7yd9d6oxc5.png
    1usaio4ppubu8zir.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kinga. wrote:
    Przepraszam już poprawiłam zdjęcie (dawno nic nie wstawiałam i zapomniałam jak to robiłam, a do tego miałam dziś trochę urwanie głowy)
    Cuuudny!!! a gdzie kupiłaś :) o matko mam ochotę namówić męża na taki.. Kiedyś oglądaliśmy hamaczki ale takie na stojaczku :)

• Niuninka Ekspertka

Wysłany: 15 lutego 2016, 20:05

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Już się boję jaki on będzie jak wyjdzie z brzuszka ;D wiedziałam że ze mnie i z jego taty normalny dzidziuś nie wyjdzie ale Filip już jest jak mały motorek. :D Ale jak tu nie kochać ;)

v5abdqk3uteg5ykx.png
‹‹ 838 839 840 841 842 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Owulacja – kiedy owulacja zwiększy szanse na zajście w ciążę

Kiedy owulacja? Większość kobiet wie, że owulacja to czas, w którym możliwe jest zajście w ciążę. Ale kiedy dokładnie ona występuje, jakie są objawy owulacji, jak ją rozpoznać lub co może na nią wpływać nie dla wszystkich jest oczywiste. Kilka faktów na ten temat oraz parę prostych instrukcji jak obserwować swoje ciało pomoże Ci wielokrotnie zwiększyć szanse na zajście w ciążę.

CZYTAJ WIĘCEJ

Metody leczenia endometriozy - techniki leczenia, skuteczność, koszty

Endometrioza jest w dalszym ciągu bardzo tajemniczą chorobą. Nic dziwnego, że zarówno diagnostyka, jak i leczenie nie należą do łatwych. Jakie metody stosuje się w zależności od postaci endometriozy? Na czym polegają? Czy są one skuteczne? Jakie czynniki zwiększają szanse na powodzenie leczenia operacyjnego? Czy leczenie endometriozy jest drogie? 

CZYTAJ WIĘCEJ

Zespół PCOS – czym jest i jak z nim walczyć?

PCOS to jedno z najczęstszych zaburzeń endokrynologicznych. Jak się objawa? Jakie są metody leczenia? Czy Zespół Policystycznych Jajników może utrudniać zajście w ciążę? 

CZYTAJ WIĘCEJ