Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitam się i ja
U mnie noc średnia. Pomimo, że długo spałam, to budziłam się co chwile przez miesiączkowy ból brzucha. wprawdzie nie trwa on tługo bo może z 2-3 sekundy ale z 5 razy w nocy był..
Zastanawiam się czy to macica się rozciąga i tak to czuje czy mam się martwić i dzwonić di lekarza?.. -
Fabdota i Anastazja trzymam kciuki by wszystko się unormowało....
Wczoraj na kolację zjadłam sledzie... W sumie to odkryłam, że przestały mi smakować, potem suszyło mnie... opiłam się wody, no i noc z głowy. Co chwila wizyta w wc... W ogóle, to zauwazyłam, że miałam problem by się wyciskać do końca. Tzn. musiałam wstać z wc, od razu czułam, że jeszcze mi się chce, siadam z powrotem i sikam drugie tyle. Nic nie piecze itp, więc załozyłam, że mloda na coś uciska... Dobrze myślę, a moze to jakaś infekcja? Miała któraś cos takiego, bo Wizytę mam dopiero za tydzień.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyAnastazja wciąż zaciskam mocno kciuki
Dobrze, że będziesz miała pomoc w domu
Fabdorota trzymam kciuki mocno
Iwonka ja poszłam do apteki i poprosiłam o magnez dla kobiet w ciaży :p Dostalam chela mag b6Gin. kazal brac 2 tabl dziennie a w razie potrzeby 3 lub 4
Anastazjaaa, Iwonkaaa lubią tę wiadomość
-
Dzień dobry dziewczyny, ją dzisiaj sobie pospalam solidnie
Dobrze i bez głupich przerw co chwilę. Lece za chwilę na zakupy do Lida, bo już częściowo się szykuje na gości niedzielnych
I jutro znowu sprzątanie, sobota kontynuacją i gotowanie, a popołudniu jutro spotkanie z koleżanką.
Nadal nie mam pomysłu na obiad, bardziej na zupę, bo na drugie zrobię spaghetti bez mięsa z parmezanem, a zupa??? Wkurza mnie to ciągłe wymyślenie obiadów, a jak maluch się urodzi to chyba menu na cały tydzień z góry będę układać żeby nie myśleć non stóp o barach!!!)))
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Dzień dobry
Ja dzisiaj wstała znowu z katarem... W nocy o 3 Niko zrobił pobudkę, bo śniło mu się że gdzieś jechaliśmy a on swojego misia nie wziął... No i nie mogłam potem zasnąć... Jeszcze kot od jakiegoś czasu jest agresywny do mnie, chyba mu mój brzuch nie pasuje, całe życie z wariatami ha,ha
Fabdorota daj znać co i jak po wizycie
Anastazjaa mam nadzieję że wszystko wróci do normy i w domku sobie odpoczniesz
Mi czop lekko zaczął odchodzić noc przed porodem, obudził mnie ból, ale jakoś zasnęłam, od rana lekkie bóle jak na miesiączkę, potem się rozkręciło i 18:15 Niko był z namiWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 09:29
Anastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Aleksandrakili wrote:Witam się i ja
U mnie noc średnia. Pomimo, że długo spałam, to budziłam się co chwile przez miesiączkowy ból brzucha. wprawdzie nie trwa on tługo bo może z 2-3 sekundy ale z 5 razy w nocy był..
Zastanawiam się czy to macica się rozciąga i tak to czuje czy mam się martwić i dzwonić di lekarza?..Karatka81 lubi tę wiadomość
-
Anastazja trzymam kciuki żeby Was dzisiaj wypisali, jednak co w domu to w domu
.
Ja też biorę magne b6 i na razie odpukac żadnych skurczy nie mam.
Moja mała akrobatka jeszcze w poniedziałek na wizycie nóżki miała przy lewej kości biodrowej a od wczoraj czuje je przy prawejAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
Hej, tak mi się świetnie dzisiaj spało ale trzeba było wstać i jechac na badania. Zjadłam śniadanie i najchętniej bym poszla spac dalej ale fachowców mam znów w domu i nie bardzo mogę sobie na to pozwolić
Co do bóli miesiaczkowych, ja nie pozwalam im sie rozkręcać. Zwykle czuje cos takiego tylko Np jak stoję wiec tymi sie nie martwię bo pewnie wtedy czuje większy ucisk. A jesli sie klade i nadal cos mnie tam boli to nospa. Dla mnie lóżko jest lekarstwem na większość dolegliwości.
Anastazja ciesze sie ze jest poprawa!
Fabdorota, daj znac jak po wizycie.
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za odpowiedz:)
W nocy trochę się bałam bo i mały się mało ruszał.. Ale postanowiłam nie panikować
Póki co mi przeszło. Od miesiąca biorę magnez i buscopan i myślałam, że przy lekach takie rzeczy nie mogą się zdarzać no ale widać się myliłam
Na wizytę idę za 2 tyg. dopieroale jak się coś nasili tak jak mówicie to zadzwonie do lekarza i poproszę o szybką wizytę
-
Proponuję zupę krem dla gości - z dyni (chociaż teraz nie sezon) albo z pieczarek
Ja mam za to ochotę na słodycze i lody. Szotka, podzielisz się przepisem męża na ciasto cukrzycowe?
Od rana mam dobry humor, bo kurier przyjechał z wielką paczką z geminiJestem spokojniejsza, że w końcu zaczęliśmy ogarniać wyprawkę dla małego. Kolejny krok to wybór wózka
Trzymam kciuki za wizytujące, Anastazjaaa dobrze, że siostra Ci pomoże, a Ty leż i odpoczywaj -
Hej. Postaram się dziś Was nadrobić. Wczoraj miałam cały dzień skurcze. Nie były regularne to nospy nie brałam. Kąpiel pomagała, ale na bieliźnie widziałam malutkie kropelki krwi. Nie panikuje póki co bo to było jednorazowe. Może szyjka zaczęła mi się trochę skracać bo ostatnio u gina miała ciągle 4,5cm. Jak dziś będę się czuła podobnie i beda skurcze to podjadę na IP. Do tego wszystkiego coś mnie rozkłada. Zaczynam nałogowo pić imbir z cytryną.
Miłego dnia! -
Witam się i ja, miałam noc tragiczna, przespalam może do 5 jakieś 2 godziny, cały czas bóle pleców, nóg, mały się wypychal strasznie, do tego skurcze a jak mam skurcze do od razu to serce mnie uciska i rwie, duszno mi było, do kibelka ciągle, normalnie myslalam ze umieram z tymi dusznosciami i sercem, jak już zasnelam lepiej to o 5:30 jakiś debil z K pracy dzwonił, bo mu się zapomniało ze K ma dziś i jutro wolne... I od tej 5 juz nie spie, bo znowu zaczęło się to wszystko. Teraz K i teść malują nasz pokój. Może uda mi się cos pospac ehh.
Anastazja, Fabdorota jeszcze trochę wytrzymajcie, trzymam kciuki za was!
-
nick nieaktualnyKawuszka bardzo polecam wymyślanie obiadów na cały tydzień z góry
Ja tak robię i mam spokój święty, łatwiej na zakupach i zużywam to co mam w szafkach/lodówce/zamrażalniku.
Anastazjaaa trzymam kciuki, oby wszystko było ok. Fabdorota za Ciebie również!