X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 13:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Fabdorota podziwiam Cie ze nie spanikowalas z tym czopem. Ja bym chyba juz na ip byla ale dobrze ze masz wizyte to sprawdzicie co i jak. W sumie skoro moze wypadac kilka tyg przeed to juz ten czas.

Widze ze noce wiekszosc z Was ma ciezkie. Ja latam do wc 5 razy i juz sie tak przyzwyczailam ze nigdzie nie zapalam swiatel a w wczoraj mi.maz przestawil mydlo z drugiej strony umywalki musialam zapalic rozbudzilam sie i nici ze spania dopiero nad ranem usnelam:P

Mi o dziwo sie zachcialo czegos do jedzenia i poszlam kupic skladniki na sernik z brzoskwiniami a wrocilam z sernikiem taki ze mnie leń:P

Kajka a jaki Ty masz rozmiar chusty i wzrost bo z tego co pamietam cos kolo 167? I masz lennylamb? Tez chce juz kupic bo zastanawiam sie jednak nad nowa i sobie ja sama zlamac. No i chcialabym taka uniwersalna na mnie (167) i meza(180) oboje raczej szczupli tylko nie wiem czy tak sie da

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:01

jaskra lubi tę wiadomość

f2w3s65gpeorv80s.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W ogóle przez to że mąż ma dzisiaj wolne i była kumpela to mam wrażenie że jest sobota!

U nas ogórkowa i kopytka które kiedyś zamroziłam :P

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:03

• triste Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:15

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie pokazuje 53 dni <3 mam nadzieję, że za szybko córeczka nie będzie chciała wyjść (ani za późno), ja przyszłam na świat troszkę wcześniej, a mój mąż nie śpieszył się więc wszystko jest możliwe ;)
    Podobno dziewczynki lubią przychodzić wcześniej a chłopcy lubią siedzieć u mamusi ;) Najważniejsze aby nasze dzieciaczki były zdrowe :)

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej. Do CC zostało 54 dni.
    Trochę poprasowałam ciuszki dla małego i okropnie bolą mnie plecy...

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • Kajka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:30

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Endzis wrote:
    Kajka a jaki Ty masz rozmiar chusty i wzrost bo z tego co pamietam cos kolo 167? I masz lennylamb? Tez chce juz kupic bo zastanawiam sie jednak nad nowa i sobie ja sama zlamac. No i chcialabym taka uniwersalna na mnie (167) i meza(180) oboje raczej szczupli tylko nie wiem czy tak sie da

Na początek kupiłam 3,6 m, ale wiem, że to może nie starczyć na kieszonkę (chociaż niektóre dziewczyny pisały, że jak się nosi rozm. 34/36 to na kieszonkę też starcza:). Jak nam się spodoba, to kupię dłuższą i w bardziej neutralnych kolorach, żeby mężowi też pasowała. Najbardziej uniwersalna długość to 4,6 m - powinna Wam obojgu posłużyć : )
    Ja mam dokładnie taką http://littlefrog.pl/product-pol-2731-Chusta-tkana-Little-Frog-Aleksandryt-S-3-6-m-.html
    Podobają mi się bardzo żakardowe - Cube - też tej firmy. Podobno w każdą ostatnią sobotę miesiące w sklepie Little Frog jest -20% na cały outlet, więc można w bardzo atrakcyjnej cenie kupić nawet te droższe chusty.

Endzis lubi tę wiadomość

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
  • triste Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:32

Cytuj  /     /  Zgłoś
    W przyszłym tygodniu idę do szpitala z listą pytań i ciekawa jestem co powiedzą mi na temat CC ;) za miesiąc (jak będzie ciąża donoszona) będę chciała jeszcze raz usłyszeć opinię mojego lekarza na ten temat i wtedy będę wiedziała już na 100% o co mam walczyć w szpitalu, ew pójdę do kliniki prywatnie ;)

Mam takie pytanie: Zapisujecie się do konkursów organizowanych na fb? nie chodzi mi o to czy w to wierzycie ;) tylko teraz jest bardzo fajny, z krzesełkiem Tripp Trapp (dodatkowo trzeba zapisywać się na blogu) hehe a nawet są 2 konkursy fb z tym krzesełkiem ;)

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 kwietnia 2016, 12:53

jamniczakuchnia, Wilka lubią tę wiadomość

• Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Naszła mnie ochota na gofry... Czekam aż córka lekcje odrobi jadę po bita śmietanę i biorę się za produkcję... już nie mogę się doczekać :):):)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • jaskra Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:46

Cytuj  /     /  Zgłoś
    triste, ja nie wiem nawet o czym piszesz :D w ogóle nie biorę udziału w konkursach żadnych. Mam jedną znajomą, która non stop coś komentuje, lajkuje i udostępnia i co jakiś czas widzę, że wygrywa, więc pewnie warto. Ja nie mam takiego zacięcia..

Endzis, też mam chustę z little frog: http://littlefrog.pl/product-pol-2947-Chusta-tkana-Little-Frog-Boulder-Opal-L-4-6m-.html

Postawiłam na uniwersalny rozmiar, mimo że w sumie drobniaczek ze mnie i mąż też niezbyt dużych gabarytów.

Dziewczyny, a kiedy zamierzacie zacząć wiązać?

Endzis lubi tę wiadomość

f2w3rjjgtiaisq5u.png
  • Dobson Ekspertka

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:50

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie noc przespana całkiem całkiem, ale mój humor można opisać jako lepiej nie mówić - cały czas ryczę, o wszystko...Wczoraj to już przebiłam samą siebie bo o 22 zrobiłam sobie budyń czekoladowy i miałam na niego TAAAKĄ ochotę, a jak przyszło do jedzenia to mi nie smakował i się tak strasznie popłakałam, bo ja chciałam, żeby smakował jak nutella, a on smakował jak...no, budyń... i do tego D. myślał, że sobie robię jaja i się ze mnie śmiał, no więc zaczęłam wyć jeszcze głośniej... Boże. Wstyd.
    Dziś ogarnęłam mieszkanie prawie na cacy, została łazienka, ale wiem że przegięłam i mały protestuje. Kiepsko. Nie wiem, masochizm czy co...
    Trzymam kciuki za wizytujące :D Chwalcie się jak będziecie po. Musze się jarać za was bo sama mam wizytę dopiero 1 marca :P

jamniczakuchnia, paprotka30 lubią tę wiadomość

f2w3lhb8uhmwdzoi.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:54

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Ja mam dopiero 3.03. Także też czekam z niecierpliwością :)

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • triste Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 14:55

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Haha no ta loteria paragonowa to była jedna wielka ściema :P
    Najczęściej zapisuję sie do konkursów na blogach i o dziwo bardzo często udawało mi się wygrać ;) na fb wybieram też w takich sprawdzonych "firmach" i też udało mi się wygrać :) jeśli któraś chce to mogę podać linki do tych 2 konkursów, nagroda jest zajefajna :D

ckai9jcg2r8f85gp.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    U mnie zostało 55 :) ale napewno bedzie szybciej bo mam CC dowiem się na następnej wizycie :))

karola91 lubi tę wiadomość

• fabdorota Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dobson, przypomnialas mi mój spazm, że ja tak bardzo chciałabym posprzątać a nie mogę (wtedy jeszcze leżeć mi kazali). O dzizas, ciąża to przesmieszny czas:D
    Aaa, za godzinę wizyta! Już dawno się tak nie stresowałam. Mam dziwne przeczucia, że znów będzie szpital.

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • Endzis Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:08

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kajka i Jaskra oo wlasnie o tej firmie zapomnialam a tez jest podobno dobra. I ta promocja w sobote to te tkane zwykle wychodza duzo taniej niz uzywane to ja wole sobie sama pomiętosić tą chustę i ją złamać. Hmm to moze ja wezme 4,2 tak po środku bo własnie glownie podoba mi sie kieszonka:) a te żakardowe są piękne ale chyba Lanusia polecala na poczatek te skośno krzyzowe jak sie wkrecimy to pewnie i taką kupie.

Ja chce wiązac od samego poczatku. No może jak maly bedzie miał z 2 tyg. bo w dzien jestem sama w domu i tak sobie myslalam ze nawet do piekarni wyskoczyc czy cos to z wozkiem nie bardzo się tachać a tak z chustą super wygoda:)

Fabdorota powodzonka na wizycie oby Pola jeszcze z 3 tygodnie posiedziała grzecznie w brzuchu:)

Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:07

f2w3s65gpeorv80s.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:16

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dorotka kochanie trzymamy kciuki i czekamy na super wieści :*

Bitą śmietanę kupi mama... truskawki się rozmrazaja... wspomnienie wakacji :)

_Saszka_ lubi tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:24

Cytuj  /     /  Zgłoś
    .

Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 października 2016, 23:19

_Saszka_, Wilka lubią tę wiadomość

• Karatka81 Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Popatrzyła z ciekawości na te chusty o których piszecie i hm może się skuszę, ceny nie są jakieś odpychające (no mam tylko nadzieję, że dam radę zwiazać...) Tylko jaki rozmiar, ja mam 170cmm, mój 189...4,6? czy 4,2?

• mania Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:26

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej
    U mnie wg om 53 dni ale jak będzie cc to pewnie sporo wcześniej. Jeszcze nic nie wiem. Ale wiem, że jutro idziemy do domciu :-) no i jutro zobaczę moją kochaną Zosiulkę.

Kciukam za wizyty!

Dobson doskonale Cię rozumiem z tym płaczem ja też mam taką fazę właśnie płaczę na szpitalnym łóżku bo oglądałam rozmowy w toku o poparzonych dzieciach.

jaskra, panda80, Aleksandrakili lubią tę wiadomość

22+3tc-545g, 25+1tc-980g, 30+4tc-2kg 32+4tc-2312g 38+4tc-3450g <3

w57vyx8do68si190.png
  • Kajka Autorytet

Wysłany: 18 lutego 2016, 15:42

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Karatka81 wrote:
    Popatrzyła z ciekawości na te chusty o których piszecie i hm może się skuszę, ceny nie są jakieś odpychające (no mam tylko nadzieję, że dam radę zwiazać...) Tylko jaki rozmiar, ja mam 170cmm, mój 189...4,6? czy 4,2?
    Tu jest ściąga :)
    http://littlefrog.pl/pol_m_Warto-zobaczyc_Jaki-rozmiar-chusty-334.html

hchysek2bqhy3qiu.png[/url]
    ---
    One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
    Okruszek (*) 12 tc.
‹‹ 858 859 860 861 862 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

Problemy z tarczycą - przyczyny, objawy, wpływ na płodność

Problemy z tarczycą są bardzo częstą przyczyną zaburzeń hormonalnych zarówno u kobiet, jak i u mężczyzn. Jakie są najczęstsze zaburzenia w funkcjonowaniu tarczycy? Jakie są typowe objawy problemów z tarczycą? Jak wygląda diagnostyka? Jak zaburzenia tarczycy mogą wpływać na płodność?

CZYTAJ WIĘCEJ

Mięśniaki macicy - przyczyny, objawy, leczenie

Mięśniaki macicy mogą występować nawet u 3 na 4 kobiety, w dowolnym momencie życia. U kogo jednak występują najczęściej? Czy znane są przyczyny powstawania mięśniaków macicy? Jakie są najczęstsze objawy i co powinno skłonić do wizyty u lekarza?

CZYTAJ WIĘCEJ