Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Fabdorota podziwiam Cie ze nie spanikowalas z tym czopem. Ja bym chyba juz na ip byla ale dobrze ze masz wizyte to sprawdzicie co i jak. W sumie skoro moze wypadac kilka tyg przeed to juz ten czas.
Widze ze noce wiekszosc z Was ma ciezkie. Ja latam do wc 5 razy i juz sie tak przyzwyczailam ze nigdzie nie zapalam swiatel a w wczoraj mi.maz przestawil mydlo z drugiej strony umywalki musialam zapalic rozbudzilam sie i nici ze spania dopiero nad ranem usnelam:P
Mi o dziwo sie zachcialo czegos do jedzenia i poszlam kupic skladniki na sernik z brzoskwiniami a wrocilam z sernikiem taki ze mnie leń
Kajka a jaki Ty masz rozmiar chusty i wzrost bo z tego co pamietam cos kolo 167? I masz lennylamb? Tez chce juz kupic bo zastanawiam sie jednak nad nowa i sobie ja sama zlamac. No i chcialabym taka uniwersalna na mnie (167) i meza(180) oboje raczej szczupli tylko nie wiem czy tak sie daWiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 14:01
jaskra lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
U mnie pokazuje 53 dni
mam nadzieję, że za szybko córeczka nie będzie chciała wyjść (ani za późno), ja przyszłam na świat troszkę wcześniej, a mój mąż nie śpieszył się więc wszystko jest możliwe
Podobno dziewczynki lubią przychodzić wcześniej a chłopcy lubią siedzieć u mamusiNajważniejsze aby nasze dzieciaczki były zdrowe
-
Endzis wrote:Kajka a jaki Ty masz rozmiar chusty i wzrost bo z tego co pamietam cos kolo 167? I masz lennylamb? Tez chce juz kupic bo zastanawiam sie jednak nad nowa i sobie ja sama zlamac. No i chcialabym taka uniwersalna na mnie (167) i meza(180) oboje raczej szczupli tylko nie wiem czy tak sie da
Na początek kupiłam 3,6 m, ale wiem, że to może nie starczyć na kieszonkę (chociaż niektóre dziewczyny pisały, że jak się nosi rozm. 34/36 to na kieszonkę też starcza:). Jak nam się spodoba, to kupię dłuższą i w bardziej neutralnych kolorach, żeby mężowi też pasowała. Najbardziej uniwersalna długość to 4,6 m - powinna Wam obojgu posłużyć : )
Ja mam dokładnie taką http://littlefrog.pl/product-pol-2731-Chusta-tkana-Little-Frog-Aleksandryt-S-3-6-m-.html
Podobają mi się bardzo żakardowe - Cube - też tej firmy. Podobno w każdą ostatnią sobotę miesiące w sklepie Little Frog jest -20% na cały outlet, więc można w bardzo atrakcyjnej cenie kupić nawet te droższe chusty.Endzis lubi tę wiadomość
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
W przyszłym tygodniu idę do szpitala z listą pytań i ciekawa jestem co powiedzą mi na temat CC
za miesiąc (jak będzie ciąża donoszona) będę chciała jeszcze raz usłyszeć opinię mojego lekarza na ten temat i wtedy będę wiedziała już na 100% o co mam walczyć w szpitalu, ew pójdę do kliniki prywatnie
Mam takie pytanie: Zapisujecie się do konkursów organizowanych na fb? nie chodzi mi o to czy w to wierzycietylko teraz jest bardzo fajny, z krzesełkiem Tripp Trapp (dodatkowo trzeba zapisywać się na blogu) hehe a nawet są 2 konkursy fb z tym krzesełkiem
-
nick nieaktualny
-
triste, ja nie wiem nawet o czym piszesz
w ogóle nie biorę udziału w konkursach żadnych. Mam jedną znajomą, która non stop coś komentuje, lajkuje i udostępnia i co jakiś czas widzę, że wygrywa, więc pewnie warto. Ja nie mam takiego zacięcia..
Endzis, też mam chustę z little frog: http://littlefrog.pl/product-pol-2947-Chusta-tkana-Little-Frog-Boulder-Opal-L-4-6m-.html
Postawiłam na uniwersalny rozmiar, mimo że w sumie drobniaczek ze mnie i mąż też niezbyt dużych gabarytów.
Dziewczyny, a kiedy zamierzacie zacząć wiązać?Endzis lubi tę wiadomość
-
U mnie noc przespana całkiem całkiem, ale mój humor można opisać jako lepiej nie mówić - cały czas ryczę, o wszystko...Wczoraj to już przebiłam samą siebie bo o 22 zrobiłam sobie budyń czekoladowy i miałam na niego TAAAKĄ ochotę, a jak przyszło do jedzenia to mi nie smakował i się tak strasznie popłakałam, bo ja chciałam, żeby smakował jak nutella, a on smakował jak...no, budyń... i do tego D. myślał, że sobie robię jaja i się ze mnie śmiał, no więc zaczęłam wyć jeszcze głośniej... Boże. Wstyd.
Dziś ogarnęłam mieszkanie prawie na cacy, została łazienka, ale wiem że przegięłam i mały protestuje. Kiepsko. Nie wiem, masochizm czy co...
Trzymam kciuki za wizytująceChwalcie się jak będziecie po. Musze się jarać za was bo sama mam wizytę dopiero 1 marca
jamniczakuchnia, paprotka30 lubią tę wiadomość
-
Haha no ta loteria paragonowa to była jedna wielka ściema
Najczęściej zapisuję sie do konkursów na blogach i o dziwo bardzo często udawało mi się wygraćna fb wybieram też w takich sprawdzonych "firmach" i też udało mi się wygrać
jeśli któraś chce to mogę podać linki do tych 2 konkursów, nagroda jest zajefajna
-
nick nieaktualny
-
Dobson, przypomnialas mi mój spazm, że ja tak bardzo chciałabym posprzątać a nie mogę (wtedy jeszcze leżeć mi kazali). O dzizas, ciąża to przesmieszny czas:D
Aaa, za godzinę wizyta! Już dawno się tak nie stresowałam. Mam dziwne przeczucia, że znów będzie szpital. -
Kajka i Jaskra oo wlasnie o tej firmie zapomnialam a tez jest podobno dobra. I ta promocja w sobote to te tkane zwykle wychodza duzo taniej niz uzywane to ja wole sobie sama pomiętosić tą chustę i ją złamać. Hmm to moze ja wezme 4,2 tak po środku bo własnie glownie podoba mi sie kieszonka:) a te żakardowe są piękne ale chyba Lanusia polecala na poczatek te skośno krzyzowe jak sie wkrecimy to pewnie i taką kupie.
Ja chce wiązac od samego poczatku. No może jak maly bedzie miał z 2 tyg. bo w dzien jestem sama w domu i tak sobie myslalam ze nawet do piekarni wyskoczyc czy cos to z wozkiem nie bardzo się tachać a tak z chustą super wygoda:)
Fabdorota powodzonka na wizycie oby Pola jeszcze z 3 tygodnie posiedziała grzecznie w brzuchu:)Wiadomość wyedytowana przez autora: 18 lutego 2016, 15:07
-
nick nieaktualny
-
Hej
U mnie wg om 53 dni ale jak będzie cc to pewnie sporo wcześniej. Jeszcze nic nie wiem. Ale wiem, że jutro idziemy do domciuno i jutro zobaczę moją kochaną Zosiulkę.
Kciukam za wizyty!
Dobson doskonale Cię rozumiem z tym płaczem ja też mam taką fazę właśnie płaczę na szpitalnym łóżku bo oglądałam rozmowy w toku o poparzonych dzieciach.jaskra, panda80, Aleksandrakili lubią tę wiadomość
-
Karatka81 wrote:Popatrzyła z ciekawości na te chusty o których piszecie i hm może się skuszę, ceny nie są jakieś odpychające (no mam tylko nadzieję, że dam radę zwiazać...) Tylko jaki rozmiar, ja mam 170cmm, mój 189...4,6? czy 4,2?
http://littlefrog.pl/pol_m_Warto-zobaczyc_Jaki-rozmiar-chusty-334.html[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.