Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Już po. Uff, ten czop raczej nie był czopem, bo szyjka zamknięta, trzyma dzielnie, trochę się skraca, ale już ma prawo. Dostałam antybiotyk przez paskudne leukocyty, Pola nadal głową w dół, gotowa do lotu. Następna wizyta za miesiąc i już mogę rodzic- jak najbardziej naturalnie, bo nic nie wskazuje na potrzebę CC;)
A ten czop-nieczop, to zwykły śluz z krwią, bo mam jakąś mikro ranke w zizel. Tyle strachu o nic:Djaskra, Olina, Iwonkaaa, agulas, ania0141, _Saszka_, Aleksandrakili, Kinga., Dobson, Larisa, Rotenkopf, kamaaa, Szotka, Funky09, paprotka30, Endzis, Karatka81, panda80, jamniczakuchnia, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ciężko mi będzie Was nadrobić bo walczyłam dzisiaj z pracą magisterską i mogę się pochwalić że nastał KONIEC
Jutro leci do oprawienia i będziemy czekać na ustalenie terminu obrony. Jestem taka szczęśliwa
Dodam że inżyniera broniłam z Hanią w brzuchuIwonkaaa, jaskra, Rotenkopf, fabdorota, Szotka, Larisa, Dobson, Aleksandrakili, Endzis, Karatka81, agulas, ania0141, Olina, _Saszka_, panda80, jamniczakuchnia, wiecznie, Wilka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
[/url]
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnySuper wieści
U mnie do 5 kwietnia zostało 47 dni
Ps. Jak czytam takie wiadomości to nie wiem co myśleć...
http://kobieta.onet.pl/dziecko/rodzice-zabronili-mu-uzywac-komputera-wezwal-policje/qb20ww -
Hey dziewczyny.
u mnie dużo nerwów. Byłam dziś na usg i mogę się wam pochwalić moim kochanym skarbkiem
wazy 2800g.
Pominę może fakt że znowu czeka nas szpital w poniedziałek. Kolejny lekarz nastraszyl i już mam dość. Cała ciąże za każdym razem słyszę coś innego. Ale ta moja mała twarzyczka daje mi siłętrzymajcie kochane kciuki by wszystko było dobrze.
Rotenkopf, Aleksandrakili, Endzis, agulas, ania0141, Larisa, Olina, _Saszka_, panda80, Kinga., Justyna Es, Funky09, jamniczakuchnia, Anastazjaaa, Andrea20, wiecznie, Mynia, Wilka, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny