Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no wiec tak dziewczynki,sprawdzałyscie ile dni macie do daty porodu,mi pokazuje 64,ostatnio jak pisałyście to wszystkie miały powyżej 50 dni no ale dziś sporo ma przekroczoną tą liczbę-chwalcie się!!!która pierwsza będzie miała ciażę donoszoną...powiem wam,ze chciała bym być na początku z tą donoszoną-mieć już to za sobą,najgorsze to pozniej to czekanieania0141
-
nick nieaktualny
-
A ja mam cos nie tak z suwaczkiem bo niby wychodzi 49 jak u Ameivy ale tak naprawde mam termin na 9.04 czyli 51 :)cholercia czyli kolejny tydzień powinnam zaczynać co sobote a nie tak jak do tej pory do czwartku odliczałam

No ale niech juz tak zostanie -
Karatka81 wrote:Wilka ja na początku ciąży czytałam o aniball, w sumie o tym zapomniałam
Mówię dzisiaj M o tym i kazał mi zamówić
Gdzie zamawiałaś konkretnie? Na oficjalnej stronce?
Karatka, tak ja zamawiałam na oficjalnej stronie. Dzisiaj też rozmawiałam z położną i powiedziała, że jak tylko mnie stać to doradza abym kupiła i ćwiczyła bo z masażem dziewczyny czasem mają problem bo nie dosięgają do miejsca przeznaczenia a tutaj możesz dobrze kontrolować ile już wyćwiczyłaś.
-
U mnie 47, ale biorąc pod uwagę TP z usg, to 45. A biorąc pod uwagę moją sytuację, szyjkę i ciągłe twardnienia - jeszcze mniej ; ) Mam nadzieję na chociaż połowę tego czasu - tak jak Dorota. A mój mąż się śmieje, że jeszcze przenoszę i na pewno mała będzie kwietniowa.. Ja taka pewna nie jestem, brzuszek bardzo nisko, co chwila kłucia w szyjce czuję i brzuch się napina. Jutro wizyta, to się okaże, co i jak

Trzymam kciuki dziewczyny za pomyślne wizyty!
Kojarzę, że jakiś czas temu jedna z Majówek pytała tu o chusty. Nie wiem, czy jeszcze zajrzysz po odpowiedź, ale wg moich poszukiwań na początek najlepsza jest chusta:
tkana
100% bawełny
splot skośno-krzyżowy
używana (bo już "złamana", czyli miękka)
w paski (by łatwiej się dociągało)
rozmiar dobrany do Twojego rozmiaru, wzrostu i wiązań, jakich chcesz używać.
Skarbnicą wiedzy o chustach jest grupa na FB - Chusty, Polska! - nosimy, wiążemy, motamy - chustujemy!
[/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
U mnie 54.. dłuży mi się już strasznie, ale jak znowu będę chodzić na zajęcia to czas mi na pewno przyspieszy

fura dla Marysi jest do odbioru
ale się cieszę! A miała być za 1,5 tygodnia. To teraz się musimy sprężyć z wyborem fotelika.
Mam na dziś ambitne plany dotyczące ogarniania mieszkania, ale nie wiem czy najpierw nie urządzę sobie drzemki jak zwykle ostatnio..
Powodzenia wszystkim wizytującym
panda80, Endzis lubią tę wiadomość
2016 💗 Marysia
10.2025 CB