Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
no wiec tak dziewczynki,sprawdzałyscie ile dni macie do daty porodu,mi pokazuje 64,ostatnio jak pisałyście to wszystkie miały powyżej 50 dni no ale dziś sporo ma przekroczoną tą liczbę-chwalcie się!!!która pierwsza będzie miała ciażę donoszoną...powiem wam,ze chciała bym być na początku z tą donoszoną-mieć już to za sobą,najgorsze to pozniej to czekanieania0141
-
nick nieaktualny
-
A ja mam cos nie tak z suwaczkiem bo niby wychodzi 49 jak u Ameivy ale tak naprawde mam termin na 9.04 czyli 51 :)cholercia czyli kolejny tydzień powinnam zaczynać co sobote a nie tak jak do tej pory do czwartku odliczałam
No ale niech juz tak zostanie -
Karatka81 wrote:Wilka ja na początku ciąży czytałam o aniball, w sumie o tym zapomniałam
Mówię dzisiaj M o tym i kazał mi zamówić
Gdzie zamawiałaś konkretnie? Na oficjalnej stronce?
Karatka, tak ja zamawiałam na oficjalnej stronie. Dzisiaj też rozmawiałam z położną i powiedziała, że jak tylko mnie stać to doradza abym kupiła i ćwiczyła bo z masażem dziewczyny czasem mają problem bo nie dosięgają do miejsca przeznaczenia a tutaj możesz dobrze kontrolować ile już wyćwiczyłaś.
-
U mnie 47, ale biorąc pod uwagę TP z usg, to 45. A biorąc pod uwagę moją sytuację, szyjkę i ciągłe twardnienia - jeszcze mniej ; ) Mam nadzieję na chociaż połowę tego czasu - tak jak Dorota. A mój mąż się śmieje, że jeszcze przenoszę i na pewno mała będzie kwietniowa.. Ja taka pewna nie jestem, brzuszek bardzo nisko, co chwila kłucia w szyjce czuję i brzuch się napina. Jutro wizyta, to się okaże, co i jak
Trzymam kciuki dziewczyny za pomyślne wizyty!
Kojarzę, że jakiś czas temu jedna z Majówek pytała tu o chusty. Nie wiem, czy jeszcze zajrzysz po odpowiedź, ale wg moich poszukiwań na początek najlepsza jest chusta:
tkana
100% bawełny
splot skośno-krzyżowy
używana (bo już "złamana", czyli miękka)
w paski (by łatwiej się dociągało)
rozmiar dobrany do Twojego rozmiaru, wzrostu i wiązań, jakich chcesz używać.
Skarbnicą wiedzy o chustach jest grupa na FB - Chusty, Polska! - nosimy, wiążemy, motamy - chustujemy![/url]
---
One of the happiest moments in life is when you find courage to let go of what you can't change.
Okruszek (*) 12 tc.
-
U mnie 54.. dłuży mi się już strasznie, ale jak znowu będę chodzić na zajęcia to czas mi na pewno przyspieszy
fura dla Marysi jest do odbioruale się cieszę! A miała być za 1,5 tygodnia. To teraz się musimy sprężyć z wyborem fotelika.
Mam na dziś ambitne plany dotyczące ogarniania mieszkania, ale nie wiem czy najpierw nie urządzę sobie drzemki jak zwykle ostatnio..
Powodzenia wszystkim wizytującympanda80, Endzis lubią tę wiadomość