Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyChyba rzeczywiście lepiej wyjść na panikarę niż coś by się miało stać, tym bardziej po tym wczorajszym glutku.
A no, zaktualizowałam listę, cofnęłam się o 55 stron więc mam nadzieję, że nikogo nie pominęłam.
Kiniulka, Agado, na kiedy macie dokładny termin? Wiecie już kogo nosicie pod serduchem ? -
nick nieaktualnyWieści od Dziewussi :
"Michas wazy 1640g. Jest dobrze, rośnie, lekow nie dostaje. Troche tlenu potrzebuje jeszcze i jest karmiony sonda bo przy jedzeniu zz butelki spada mu satuaracja. "Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 17:22
panda80, Larisa, ania0141, Dobson, Anastazjaaa, Olina, Endzis, Szotka, Lanusia93, jamniczakuchnia, Sunday, Karatka81, MagSz, natalka189, fabdorota, _Saszka_, Aleksandrakili, agulas, malika89, Niuninka, paprotka30, Funky09 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Ale dlugo mnie nie bylo. Tak ogolnie nadrobiłam.
Rotenkopf jedź i daj znać co i jak lepiej sprawdzić niż jak miałabyś się w nocy zadręczać.
Widzę że wiekszosc z nas już ledwo do życia. Te osratnie tyg tak się dłużą i są strasznie ciężkie. Ja się boję że przenoszę ciąże bo u mnie wszystko tam pozamykane na cztery spusty:P we wtorek usg to dowiem sie ile waży mały i czy leży jak trzeba to zaczne pic herbatke z liści.
Super wieści od Dziewusi. Do kwietnia Michas dobije do 3 kg i bedzie jak nasze dzieciaczki ktore zaczną sie rodzic:)
-
Rotenkopf powodzenia!
Super wiesci od Dziewussi!
Mozecie byc ze mnie dumne ale ogarnelam ubranka dla mojej Gwiazdki! Jutro wypiore, w koncu!! Mam az 10 par bodow!! Nie wiem jak ja to kupowalam, to raczej za duzo (krotki rekaw) chyba jakies kaftaniki musze kupic i spodenki.
Jeszcze skarpeteczki i spioszki i raczej wszystko mamEndzis, fabdorota, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf trzymam kciuki aby wszystko było dobrze
Ale fajnie że u Dziewussi idzie w dobrą stronę, aż się wzruszyłam...
Wpadłam na chwilkę, właśnie wrzuciłam sernik do piekarnika, a kręgosłup mi odpada ha,ha Mimo że M mi dużo pomagał, Niko też, mielił ser z tatąDzisiaj kupiłam basenik dla Ali, materace i pompkę na wakacje, na limango były fajne, zwłaszcza te duże, ale kurcze kilka z nich by weszło nam na balkon ale już nie wiele ponad to, więc odpuściłam, ale ceny były super i przesyłka free
Już mi się wakacyjnie zrobiło, nie mogę się doczekać aż balkon i leżak uruchomię
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 19:36
-
Rotenkopf dawaj znać co u Was :*
Dziewusssia bardzo się cieszę że Michałek rośnie
Ja siedzę zdołowana w domu. Hania dalej w szpitalu, raczej jej jutro nie puszcza bo nadal wymiotuje ;( a mi serce pęka, siedzę i płacze czuje się taka bezsilna... Chyba z tych nerwów pierwszy raz dzisiaj twardniał mi brzuch i kurcze, to bolało. Współczuję tym które na codzień zmagają się z twardnieniamiWiadomość wyedytowana przez autora: 28 lutego 2016, 20:14
[/url]
-
Fabiola tak bardzo mi przykro. Jak Staś miał zapalenie płuc i ciągle wizja szpitala się przewijala to mega się bałam i płakałam. Rozumiem jak się czujesz. Jakby mój Stas był w szpitalu byłabym zdruzgotana. Pamiętaj, że Hania jest pod świetna opieka i wróci do siebie!!! Uściski ponownie.
Rotenkopf dawaj znak.! -
Przykro mi Fabiola..oby corcia jak najszybciej wrocila do domciu.. Trzymamy kciuki!
Kasze manne sobie zafundowalam.
Slyszalam, ze dla kobiet KP owsianka jest zalecana, ponoc pomaga przy laktacji, hmmmm ciekawe ile w tym prawdy