Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Nie jest za dobrze. Brzuch boli nospa potrzebna. Krwawienie większe z błonami jak przy okresie. Zaraz mają przyjechać do mnie rodzice. Nie wiem czy jest sens znowu do szpitala jechać jak oni nic złego nie widzieli a ja czuję że jest źle. Jestem załamana.
Malinkowe jedź. Ja też bym nie czekała. Jeśli masz możliwośc, to nawet do innego szpitala. Spisz jakie leki i w jakich dawkach bierzesz. Nie czekaj.
Napisz do nas później jak się czujesz i co z kropkiem. Ciocie czekaja :*
Właśnie czytałam wątek Plamienia i krwawienia w wątku I trymestr. Oczywiście zawsze warto jechać do lekarza, ale czasami nie taki diabeł straszny. Często pomaga leżenie i luteina.. Ja u siebie miałam kilka dni plamień. 3 razy wina aplikatora (potwierdzone u lekarza), raz po cytologii (nadżerka i mocno ukrwiona szyjka), raz po seksie i raz nie wiem dlaczego, ale po dodatkowej luteinie szybko przeszło...
Mam nadzieję, że u Ciebie Malinkowe będzie podobnie!Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 08:44
-
Malinkowe oczekiwanie, może zadzwoń do swojego ginekologa i niech on doradzi co robić. Albo niech da skierowanie, albo sama atakuj do szpitala, bo przecież wiadomo, że krwawienie i ból brzucha to nie takie super normalne. Może to nie być nic poważnego, ale przecież Ty siedząc w domu i stresując się nie wiesz... Co za kraj !
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyMalinkowe, dziewczyny mają racje. Zadzwoń albo jedź znowu. ;*
Drogie Ciocie, Okruszek ma 3,5 cm i jest wszystko dobrze
Ze mna trochę gorzej - strasznie niskie ciśnienie mi wyszło u położnej, a z racji tego, że od rana zdołałam zjeść tylko trochę bułki i kilka łyków wody to i cukier pewnie mam niski bo się słaniam na nogach.
Wiecie co? Jak dostałam dzisiaj kartę ciąży to zaczęłam czuć na prawdę, że jestem w ciąży i że wszystko jest okejgdyby nie moje samopoczucie to skakałabym do nieba
Ide spać ;*Endzis, Kajka, Sunday, Malinkowe oczekiwanie, dichlieb, Babu, dziewussia lubią tę wiadomość
-
Rotenkopf wrote:Malinkowe, dziewczyny mają racje. Zadzwoń albo jedź znowu. ;*
Drogie Ciocie, Okruszek ma 3,5 cm i jest wszystko dobrze
Ze mna trochę gorzej - strasznie niskie ciśnienie mi wyszło u położnej, a z racji tego, że od rana zdołałam zjeść tylko trochę bułki i kilka łyków wody to i cukier pewnie mam niski bo się słaniam na nogach.
Wiecie co? Jak dostałam dzisiaj kartę ciąży to zaczęłam czuć na prawdę, że jestem w ciąży i że wszystko jest okejgdyby nie moje samopoczucie to skakałabym do nieba
Ide spać ;*
Super jest to uczucie, jak się dostaje kartęA propos: faktycznie wszędzie ja ze sobą nosicie? Bo ja zazwyczaj to nie... Aż wstyd się przyznać
-
nick nieaktualnyJa jestem nauczona chodzić cały czas z ważnymi dokumentami. Nawet na spacer biore przynajmniej dowod do kieszeni jeśli idę bez torebki. Dzisiaj dostałam taką fajną małą teczkę na wszystkie właśnie dokumenty związane z ciążą więc śmiało karte mogę nosić bez obawy, że się zniszczy
Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 11:15
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/542fc526aae2.jpg
Oto mój PucuśSerduszeczko bije... jest taki piękny
Sunday, Endzis, triste, Anastazjaaa, malika89, ilonia1984, Rotenkopf, dichlieb, Olina, jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Pucek i Ewelinka sliczne okruszki:*
Iwonka ja też jutro wizytuje nie moge sie doczekać jak zobaczę swojego groszka.
Malinkowe ja bym chyba poszla do lekarza znow na Twoim miejscu. Chociaz z drugiej strony wszystko wczoraj z fasolką było ok. Ale może lepiej dmuchać na zimne?