Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
A u nas w sr położna mówiła, że w zasadzie nic nie potrzeba brać ze sobą do szpitala, bo onin wszystko mają (pierwszy raz sięz takim podejściem spotykam), ale ze z doświadczenia wiedzą, że matki wolą mieć swoje rzeczy. Ale generalnie to nawet koszule mają do porodów, ubranka dla dzieci, pampery - wszystko. Dlaego zdziwiona jestem, że u Was takie rygorystyczne te listy są
Ja jeszcze w sobotę mam malowanie sufitów, potem jeszcze tydzien poczekam i w kolejny weekend wieeelkie sprzątanie, w międzczasie złożymy łóżeczko i wózeczek
Mój M. wczorajj nawet kupił kapsułki jelp żebyśmy mogli już prać w nich nasze rzeczy i nawet się mnie pytał kiedy mam zamiar prać małemu
myślę, że zacznę za jakieś 2-3 tygodnie
W razie gdyby mały chciał wyjść wcześniej nagle trafiłabym do szpitala to i tak mi siostra proponowała że przyjedzie i mi wszystko zrobi bo mi z brzuchem pewnie ciężko się ruszać
Kochana
Zostało mi jeszcze zamówienie z gemini, fotelik, peluchy i chusteczki
Więc nie jest źle.
Co do oczyszczania się to ja też codziennie 2 razy przynajmniej 2 i nie jest taka jak kiedyś.. Raczej ma konsystencję papki (sorry). Ja w zasadzie jem dużo warzyw i owoców a dodatkowo prawie codziennie owsianka na śniadanie, więc aż tak się tym nie przejmuję
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Jejku, ale emocje! 28latka, trzymam kciuki! Będzie wszystko dobrze, już niedługo zobaczysz swój największy skarb!
U mnie była położna w domu i trochę mnie nastraszyła, że te moje bóle krzyża i te jakby okresowe trzeba koniecznie zbadać. Bo szyjka może się zaczęła skracać... Ja oczywiście miałam mieć wczoraj wizytę, ale pisałam Wam, że odwołana. Jest szansa jutro, ale jak lekarka nie będzie mogła to ją jakoś pocisnę, że boję się tych bóli krzyża i okresowych jakby i chcę koniecznie mieć wizytę, tym bardziej, że miałam ją mieć wczoraj.
Trochę muszę przystopować i więcej leżeć, bo jeśli faktycznie coś się dzieje, to ja za dużo robię rzeczy. Dobrze się czuję, nie ma żadnych przeciwwskazań to się działa, sprzątanie na maksa, zakupy, gotowanie itd... A może trochę trzeba przystopować. Denerwuję się tym, że nie wiem kiedy będzie ta wizyta i nie wiem co się dzieje. Dobrze, że chociaż dzisiaj posłuchałyśmy serduszka małego, to mi lepiej się zrobiło.
Dobson super kącik i faktycznie taka naklejka na ścianie trochę ożywi klimat
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnya ja nad łóżeczkiem mam taką półkę, wiem, że zdjęcie kiepskie, ale robione było wieczorem...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68a58d6b56ec.jpg
Chciałam jeszcze przykleić gdzieś chmurki, ale chyba zrezygnuję z tego pomysłuWiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 16:17
Endzis, Olina, Ameiva, malika89, jamniczakuchnia, wiecznie, _Saszka_ lubią tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:a ja nad łóżeczkiem mam taką półkę, wiem, że zdjęcie kiepskie, ale robione było wieczorem...
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/68a58d6b56ec.jpg
Chciałam jeszcze przykleić gdzieś chmurki, ale chyba zrezygnuję z tego pomysłu
A obrazki skąd? Super są
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualnyObrazki gdzieś znalazłam w internecie, a wydrukowałam na zwykłej kartce A4 w domu na drukarce. Założenie mam takie, że co jakiś czas chcę mu wymieniać na inne
Ty dołączyłaś na fb? jak tak to ja mogę Ci je tam podesłać, albo na maile jak go podasz, ale to już raczej w wiadomości prywatnej.
-
ania0141 wrote:28latka kciuki zaciśnięte,będziesz już miała swoją królewnę!a tak swoja drogą to niezłego kopa nam dałaś na przyśpieszenie tempa przygotowań...myślami jesteśmy z wami!
to prawdaja zaczęłam w końcu porządkować dokumenty do szpitala
zabierałam się za to od 2 tygodni
haha.
W niedzielę jedziemy po przewijak i ostatnie rzeczy (mam nadziejędla Alicji )
przyspieszone tempo
Mąż też się nastroił, że to może być już.. a on jest bardzo spokojny -
nick nieaktualny
-
Kciuki 28latka!
Szotka oby Iza jeszcze posiedziaĺa w brzuchu!
Ja też sie juz strasznie mecze jak przejde kilkaset metrow a całymi dniamivsiedze sama w domu wiec skoro nie mam nic na obiad to zamówiłam sobie pizze i spriteania0141, Szotka lubią tę wiadomość