Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
KarolIna super ta półeczka. Ja mam łyso nad łózeczkiem ale sie boje wieszac coś ciezkiego nad nim. Też mamy biala polke i miala wisiec a ja mam jakis lęk że ona spadnie na małego
wiem jestem dziwna ale żebyscie widzialy jak moj wieszał lustro ostatnio aż 6 dziur w ścianie zrobił przez co jest za wysoko żeby je zakryc wszystkie. Wiec chyba zostanie tak łyso..
-
szotka cierpliwości ,spokoju no i wytrwałości,fajnie,ze do nas zaglądasz,myślami jesteśmy z tobą i 28latką,tak jak któraś z dziewczyn pisała niby się nie znamy a wszystko razem przeżywamy jak byśmy były najlepszymi przyjaciółkami...bo nie sztuką jest siię razem cieszyć,sztuką jest się wspierać i być razem w trudnych chwilach a z IZUNIĄ wyjdziesz na pewno,ale w brzuszku,kwietniowe dzieci są bardzo posłuszne...kciukasy,będzie dobrze
Rotenkopf, Szotka lubią tę wiadomość
ania0141 -
Endzis wrote:KarolIna super ta półeczka. Ja mam łyso nad łózeczkiem ale sie boje wieszac coś ciezkiego nad nim. Też mamy biala polke i miala wisiec a ja mam jakis lęk że ona spadnie na małego
wiem jestem dziwna ale żebyscie widzialy jak moj wieszał lustro ostatnio aż 6 dziur w ścianie zrobił przez co jest za wysoko żeby je zakryc wszystkie. Wiec chyba zostanie tak łyso..
Jadlabym dziś tylko słodycze sesesese
28latka kciuki!Endzis lubi tę wiadomość
-
Endzis wrote:KarolIna super ta półeczka. Ja mam łyso nad łózeczkiem ale sie boje wieszac coś ciezkiego nad nim. Też mamy biala polke i miala wisiec a ja mam jakis lęk że ona spadnie na małego
ania0141 -
nick nieaktualnyEndzis wrote:KarolIna super ta półeczka. Ja mam łyso nad łózeczkiem ale sie boje wieszac coś ciezkiego nad nim. Też mamy biala polke i miala wisiec a ja mam jakis lęk że ona spadnie na małego
Miałam dokładnie te same obawy, dlatego ona już wisi i wszystko co na niej ma być stoi tam. Robię test wytrzymałościowyale jak ją powiesił to sam ją specjalnie też obciążał i wytrzymała.
Endzis lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Czyli nir jestem sama z takim lękiem:P z drugiej strony komu kiedy jakaś polka spadla ze sciany?
no własnie sie to raczej nie zdarza ale i tak się boję. Własnie mysle nad jakas naklejką czy czyms podobnym
odnosnie lęków to ja chyba w ogóle na początku będe nadopiekuńczą mamusią bo nie wyobrażam sobie że że ktoś inny miałby trzymać mojego synka na rekach i nikomu nie bede chyba pozwalac:P
A jak tam dzisiejsze wizyty dziewczyny? -
nick nieaktualnymania wrote:A i wiecie co zauważyłam, że od kilku dni, że tak powiem mnie czyści...załatwiam się kilka razy dziennie. Mam wrażenie, że wszystko przeze mnie przelatuje a to podobno też może być oznaką zbliżającego się porodu. Nie macie tak ?
Do tego te bóle miesiączkowe
Ja tak mam od początku ciążyCzyści mnie 2 razy dziennie.
-
Jestem szalona
Po prostu szalona...
28latkaa tak mnie zmotywowała, że postanowiłam ogarnąć kilka spraw.
Opłaciłam zamówienie na Gemini (ciekawe czy już w poniedziałek dotrze..), zrobiłam megapranie i prasowanie (pieluszki tetrowe, flanelowe, ręczniki), spakowałam część torby do szpitala, zrobiłam w szafkach miejsce na rzeczy małej i...
... Kupiłam kolejną chustę. Normalnie mi odbiło, zobaczyłam ją na Facebooku, zakochałam się w sekundę i kupiłamPo prostu pomyślałam, że muszę mieć coś nowego dla malutkiej, tylko dla niej. Ale nie wiem jak się wytłumaczę z takiego wydatku, póki co zatrzymam to w tajemnicy
Nadrabiam Was jutro, bo padam na twarz!Ameiva, Rotenkopf, _Saszka_, panda80 lubią tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.20143700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.20163650 g, 55 cm
-
Uffff i ja jestem nieco spokojniejsza. W końcu zamówiłam wózek
+ fotelik z bazą isofix
. Cena jaką zaproponowała Pani była w porządku, mąż jeszcze utargował i w przyszłym tygodniu zakupy powinny być do odebrania
czarna_owca wrote:jamniczakuchnia piekny brzusioja mam wrazenie, ze moj jest nizej od Waszych, ale to tak mam od poczatku, nie zeby teraz sie nagle obnizyl.
Kaciki dla dzieciaczkow tez juz macie pieknie przygotowane, ja pewnie w ostatniej chwili bede to robic. A jak wczesnie stawiacie lozeczko? Bo wiem, ze powinno sie wywietrzyc, szczegolnie materacyk powinien polezec rozpakowany, ale czy ukladacie juz posciel w lozeczku? Bo ja sie boje, ze to jeszcze zdazy sie zakurzyc..., czyli od końca listopada
. Materacyk na razie leży w łóżeczku, ale jeszcze w folii, bo i tak zamierzam pokrowiec wyprać. Poscieli nie zakładam, bo nie mam i nie zamierzam używać kołdry i poduszki póki Hania będzie malutka
Karolina_Ina wrote:Pakuję wreszcie torbę i zaczęłam się zastanawiać. Ile bierzecie tych podkładów na łóżko? Ja mam 10 i nie wiem czy nie za mało..
Szotka, a nie sprawdzali Ci tymi patyczkami czy to wody płodowe? Wtedy by mieli pewność..
28latka, trzymam kciuki za Was. Już za chwilę będziesz tuliła Wasze maleństwo :*. Zdrówka :*