Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyDziękuję dziewczyny za pocieszenie
Zawsze można na Was liczyć
a ja poprostu muszę chociaż przez te 4-5 tyg. zdrowo jeść
I będzie wszystko okey
Karolina ja się za chiny ludowe nie zapakuje do 1 walizki... Nie ma najmniejszych szans :p
A pampersów właśnie ile tu wziąć??? hmmm ok 12 na dzień trzeba chyba liczyćKarolina_Ina, Karatka81 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnypaprotka30 wrote:Rotenkopf zdradz nam swoja dietę hihi : p
Hahah, może lepiej nie bo mnie zlinczujecie ;p nie no, a tak na poważnie to na początku mało co jadłam i dużo wymiotowałam (może właśnie dlatego Hania tak mało ważyła) potem zaczęłam jeść z powrotem słodycze, od których mnie odpychało od początku ciąży, od czasu do czasu jakiś fastfood typu mcdonald, pizza, kebab ;p bywały dni, że jak zaczynałam jeść zupę to kończyłam dopiero po 3 talerzu ;p
Ja, ja, ja! Tzn Mi, mi, mi się udało zmieścić w jedną walizkę!Karolina_Ina, Dobson, paprotka30, panda80 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Hahah, może lepiej nie bo mnie zlinczujecie ;p nie no, a tak na poważnie to na początku mało co jadłam i dużo wymiotowałam (może właśnie dlatego Hania tak mało ważyła) potem zaczęłam jeść z powrotem słodycze, od których mnie odpychało od początku ciąży, od czasu do czasu jakiś fastfood typu mcdonald, pizza, kebab ;p bywały dni, że jak zaczynałam jeść zupę to kończyłam dopiero po 3 talerzu ;p
Ja, ja, ja! Tzn Mi, mi, mi się udało zmieścić w jedną walizkę!
Haha widzę ze dieta jak moja, w sumie ja jadlam co w lodowce było albo NS co mislsm ochotę, raz mniej raz więcej, ale bardzo dużo słodyczy i myślę ze właśnie od tych słodyczy mały tak przybrał bo zawsze po słodkim czkawke miał czyli musiał dużo połykać płynu bo słodki -
Ja do torby wezmę tą najmniejszą paczkę pampersów (tam jest chyba 22 szt), ale będę też miała dodatkowe rzeczy przygotowane w domu lub w aucie
i wtedy mąż mi najwyżej doniesie i tak codziennie będzie u nas
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:04
Olina lubi tę wiadomość
-
I ja po wizycie... Synuś pięknie prezentował swoją męskość... jest już główka w dół i kręgosłup po prawej... Wszystko trzyma ale mały bardzo nisko... przy badaniu na fotelu pani doktor mówi "o główka" i zaprosila na usg... wszystko na niejscu U małego... 2100 waży i pytałam to spoko waga za to ja UWAGA przytylam 6.5 kg... obrzęki na nogach są a poza tym doktor zastanawiała się co jest przyczyną bo ostatnio było 2 kg na plusie a teraz taki przyrost i mam mocz pilnować bo boi się ze to białko... grr nie wiem.... wizyta za dwa tyg... 17.03 ale ostrzegla że jakby coś niepokoilo to mam jechać na IP...
Małego czuje mega nisko i zaczynam się stresować... pierwszy raz w tej ciąży... ale myślę że jak mówiła ze szyjka trzyma to może będzie ok??? I ta waga moja... już 20 kg na plusie w sumie...
28latka :*:*:*:*Rotenkopf, ania0141, Wiolcia1405, Andrea20, mania, Sunday, jamniczakuchnia, Endzis, Larisa, Dobson, Funky09, paprotka30, Anastazjaaa, Olina, Karatka81, _Saszka_, panda80, wiecznie lubią tę wiadomość
-
Karolina_Ina wrote:Próbowałam się dzisiaj spakować, ale w żaden sposób nie jestem wstanie zmieścić się w jedną walizkę. Czy którejś z Was to się w ogóle udało?
A pampersów ile bierzecie? bo ja mam paczkę 88 szt, ale zapakowałam tylko 30 i nie wiem czy wystarczy..? -
nick nieaktualnyKobietki, czy Wy też macie drętwą skórę na górze brzucha? U mnie jest to zaraz jak się kończą piersi a zaczyna uwypuklać brzuch. Mówiłam o tym lekarzom bo to już dosyć trochę trzyma ale jakoś nie wzięli sobie tego do siebie bo nie usłyszałam nic na ten temat ;/
-
nick nieaktualnyJa żeby zaoszczędzić miejsce w torbie kupiłam kosmetyki w wersji mini, wkładki laktacyjne i podpaski włożyłam do woreczków strunowych, które po naciśnięciu (przed zamknięciem) zachowały się jak worki próżniowe o których wspomniała Ameiva. Chociaż tak myślę, że wzięłam duużą walizkę, dlatego mi się udało
Nawet zmieściłam tam paczkę newbornów, paczkę podkładów na łóżko i dwa rodzaje podkładów higienicznych ;p
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 marca 2016, 20:18
Niuninka lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyRotenkopf wrote:Kobietki, czy Wy też macie drętwą skórę na górze brzucha? U mnie jest to zaraz jak się kończą piersi a zaczyna uwypuklać brzuch. Mówiłam o tym lekarzom bo to już dosyć trochę trzyma ale jakoś nie wzięli sobie tego do siebie bo nie usłyszałam nic na ten temat ;/
Ja to mam! Od kilku tygodni! Pod cyckami jest drętwa skóra. -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Iwonkaaa gratulacje udanej wizyty!
wszystkie nasze dzieciaczki juz tak nisko...
Twoja waga to pewnie woda!! Moja mama tez przytyla 20kg i po porodzie wszystko z Niej zeszlo bo to praktycznie wody byly. Widzisz opuchnietsla jestes, bedzie dobrze
Ja sie pakuje w 2 torby, moj Maz chcial nas spakowac w 1, ale wybilam mu to z glowy. bez sensu pozniej przewracac wszystko do gory nogami i gniesc ubranka.
Ciekawe jak u 28 latki ii Zosi.