Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
No ta sytuacja nie była miła. Ciaza to specyficzny stan i naprawdę na wiele rzeczy wpływu nie mamy. Jednej ciezarnej polecą zęby, inna przytyje bardzo duza a kolejna ma rozstępy. Nasze ciało się zmienia. Myślałam ze dla każdego, zwlaszcza dla innej kobiety to oczywiste ale jednak niekoniecznie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:11
Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyBuhahaha ale mi się przypomniało!! Jak Majka kiedyś miała taki etap ze z kosza śmieci wyciągała!! szlag nas wtedy trafiał bo nie dalo sie jej oduczyć i trwalo to dobry rok!!
ale mniejsza o to.. i kidyś do domu przychodzę.. nikogo nie ma.. Majka gdzieś schowana nie przychodzi.. to juz wieedzialam ze któryś kosz oplądrowała.. idę na górę i oczywiscie jak długi korytarz tyle śmieci się ciagnie nim.. a na koncu hahahahahaha PREZERWATYWA Hahaha Zadzwoniłam do siostry że takie rzeczy mają głebiej chować bo mnie na cofki bierze :p haha
Sorki ze sie dziś tak bezsensu rozpisuje!! ale mam o dziwo dobry humor od rana :p hahaWiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:12
wiecznie, malika89, ania0141, Karatka81, agulas, Endzis, _Saszka_, Rotenkopf, paprotka30, Olina lubią tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:Aleksandrakili ale przynajmniej idzie sobie i tam puszcza bąki, bo mój to puszcza pod naszym nosem jak sobie leży obok
Anastazjaaa wrote:Ja z dolegliwości zmiennych mam ból piersi, bolały mnie mega mocnonw pierwszym trymestrze, później przeszło a teraz znów bolą ja cholerka.
Co do torby to ja dla siebie muszę mieć tylko podstawowe rzeczy, piżama, kosmetyki kapcie itp, rzeczy typu podkłady mają w szpitalu.
Dla dziecka, pampersy i kosmetyki też dają, ale muszę mieć własne ciuszki i tu mój dylemat jakie pakować, rozmiea 56 czy od razu 62.
Mam sporo ciuszków 56 bo dostałam od znajomej ale jak jeśli jakimś cudem dotrwam do terminu to nie wiem czy nie będą za małe.
Jaki rozmiar ciuszków pakujecie na wyjście?Aleksandrakili lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnymania wrote:Aleksandrakili ja też mam Maję-40kg więc jak ona puści bąka to jest teren skażony przez jakiś czas
ja wiem kiedy ona puści bąka zanim poczuję bo leży i nagle zaczyna merdać ogonkiem to wtedy już wiadomo co się stało
śmiejemy się, że ona tym ogonem próbuje rozgonic smrodek żeby do nas nie dotarł choć to niemożliwe
Właśnie usłyszałam to pstrykniecie w brzuchu o którym pisałyście ja nie wiedziałam o co kaman a teraz jestem w szoku tak jakby Małej stawy trzaskały no szok!
Jamniczakuchnia no właśnie ona pierdzi przy nas i dopiero jak sie wypierdzi to zaczyna biegać hahaha :p -
nick nieaktualny
-
Aleksandrakili! Ja ostatnio podejrzewałam niewinnego męża o puszczenie śmierdzącego bąka a to nasza mała gnida : p
Fajnie, fajnie lekka zmiana tematu na poprawę humoru. Chociaż i tak dziś mam lepszy nastrój niż wczoraj : )
U mnie 36 tc leci! Zamówienie z gemini do mnie jedzie podobno, po weekendzie się pakujemy! Nie mogę się doczekać. Meble mąż składa codziennie po pracy jeden element. Wyglada ma to ze sie wyrobimy : )Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:19
Aleksandrakili, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Kajka wrote:Kobietki, czy któraś bierze Acard lub Acesan? Kiedy odstawiacie? Ja mam już teraz odstawić i nie wiem, czego się spodziewać, a zastrzyki aż do 14 dni po porodzie. Ale za mną już ponad 200 zastrzyków, jestem dumna
Ja biorę Acard, ale jeszcze nic mi nie mówiła lekarka o odstawieniu, także nie pomogę.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyNemera wrote:Dziewczyny skończcie już temat psów i ich bąków bo nie mogę forum czytać!
Lepiej doradźcie mamy które kupowały te torby z baby ono jaki kolor mam wybrać? malinowy, limonka czy brązowy?? nie moge się jakoś zdecydowaćale torba jest super!
-
kamaaa wrote:O matko ale się splakalam na wieści od 28latki. Kochana gratulacje, dużo siły dla Ciebie i zdrówka dla małej.
Ja dzisiaj wizytuje pierwszy raz bez męża bo dostałam telefon ze wizyta została przesunięta na wcześniejszą godzinę, smutno mi i wiem że mąż też smutny bo był na każdej i oglądał Zuzie. No ale nic ciekawa jestem co ginka powie na te moje leki na astmę no i najbardziej jestem ciekawa ile Zuzia przybrała
.
To u mnie jest to samo. Mieliśmy razem być na wizycie w środę, wizyta została odwołana i ja idę dzisiaj do szpitala sama, bo mąż w pracy... Nie lubię tak.
(Mt 6,33) -
Szotka, wiadomo, że w takich sytuacjach kiedy nie wszystko idzie po naszej myśli się denerwujemy, ale trzeba się cieszyć, że lekarze teraz mogą działać, nie to co kiedyś. Sterydy zaczną działać i spokojnie malutka przyjdzie na świat, skoro taki termin sobie wybrała
Jejku dziewczyny, zobaczcie zaczęło się i to bez żartów, maluszki się rodzą!Szotka lubi tę wiadomość
(Mt 6,33) -
Szotka, ale cię te nerwy wytarmoszą... Teraz nie pozostaje nam nic innego jak trzymać kciuki za ciebie i Izę - dobrze, że teraz już przynajmniej wiesz na czym stoisz. Zachowaj spokój i szykuj się na powitanie córci :* Resztą zajmą się lekarze. A my jesteśmy z Tobą myślami
Szotka lubi tę wiadomość
-
Szotka trzymam kciuki żeby szyjka jeszcze trochę wytrzymała.
Mam problem, boli mnie cewka moczowa/ pochwa, już sama nie wiem... W każdym razie zapalenia pęcherza nie mam bo wczoraj robiłam badanie moczu i wszystko ok. Obawiam się że mój piasek/kamyk zszedł z nerki. Jeśli to ten kamyk to plus jest taki że musi być mały bo nie czułam jak wędrował wcześniej no chyba że to coś innego. Masakra dobrze ze wizyta dzisiaj dowiem się przynajmniej co z szyjka...Wiadomość wyedytowana przez autora: 4 marca 2016, 10:41
Szotka lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny mam pytanie. Byłam wczoraj na ktg i przez cały czas pisały się skurcze. Jedne słabsze inne dochodziły nawet do 90 aczkolwiek ja ich nie czułam. Położna mówiła, że mogą to być jeszcze skurcze przepowiadające, mam się obserwować. Jestem trochę przerażona. Czy któraś z Was tak też miała i jeszcze nie urodziła bądź miała podobne doświadczenia w poprzedniej ciąży? Czy jest szansa, że donoszę ciążę, czy maluch już chce wychodzić?15.04.2016 synek Filipek ❤️
12.01.2018 Aniołek [*] 8 tc (cp) laparotomia, usunięty lewy jajowód
31.03.2019 Bliźniaki [*][*] 12 tc poronienie zatrzymane
Ja: 33 lata
kwas foliowy, wit. D3, jod, kwasy DHA, magnez
TSH 0,596
Prolaktyna 8,6
Testosteron 0,39
On: 33 lata
Cynk, selen, kwas foliowy, wit. D3
Nie jesteś wybrakowana. Nie zrobiłaś niczego złego. Jesteś silna, jesteś odważna i zawsze pozostaje nadzieja. – Ashley Williams -
Szotka trzymam kciuki za Was może Izunia jeszcze trochę posiedzi w brzuszku a nawet jak nie to wszystko będzie dobrze lekarze się Wami zajmą i niedługo poznasz córeczkę.
Ejj miałyśmy czekać do 1000 strony na forum i dopiero ruszyć z rozpakowywaniem , oj dzieję się. Dzieciaczki śpieszą się na świat ale są już na tyle duże, że wszystkie sobie poradzą.Szotka lubi tę wiadomość