Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dzień dobry Kochane
28latka gratulacje mimo wszystko :* nie martw się... Niunia nabierze sił i Tobie życzę szybkiego powrotu do funkcjonalności :*:* najważniejsze ze już Niunia na świecie i teraz oby zbierała siły i cała reszta powoli się unormuje... moja córcia urodzona w 39 tyg + 2 dni i też dostała 7 pkt i Wszystko skończyło się super... TRZYMAM KCIUKI :*:* -
jamniczakuchnia wrote:Ania0141 skoro tak to ok, zwracam honor
Jestem psiarą totalną i po prostu ruszył mnie sposób w jaki to opisałaś.
Ania nie wiem ile twój ma lat, ale mój wyrósł z pazerności... (Teraz dla odmiany to mega wybredny niejadek.) Może ten twój ma też jakieś problemy z jelitami, może probiotyki mu pomogą (jeśli sytuacja zdarza się cześciej) -
kinga mój ma 3lata a ta łapczywość taka chyba mu została z wczesnego okresu życia był bity i głoooodny-praktycznie zagłodzony,weterynarz mówi ze to ma podłoże psychiczne...ja mówię kundel bo jest taki kundelek mieszany no i ruuuuudy,wabi się czoko ale woli jak wołam rudy:)ania0141
-
Witamy nasze drugie dzieciatko kwietniowo-marcowe!
28latka Moje wielkie gratulacje. Szybkiego powrotu do formy a dla córeczki dużo zdrówka i siły. Na pewno wszystkie badania przejdziecie pomyślnie! Teraz najważniejsze żebyście dużo odpoczywały! Z mlekiem nie doradzę ale myślę ze to kwestia czasu.
Uściski dla naszej Małej bohaterki!
-
O matko ale się splakalam na wieści od 28latki. Kochana gratulacje, dużo siły dla Ciebie i zdrówka dla małej.
Ja dzisiaj wizytuje pierwszy raz bez męża bo dostałam telefon ze wizyta została przesunięta na wcześniejszą godzinę, smutno mi i wiem że mąż też smutny bo był na każdej i oglądał Zuzie. No ale nic ciekawa jestem co ginka powie na te moje leki na astmę no i najbardziej jestem ciekawa ile Zuzia przybrała
.
-
nick nieaktualnyania0141 wrote:kinga mój ma 3lata a ta łapczywość taka chyba mu została z wczesnego okresu życia był bity i głoooodny-praktycznie zagłodzony,weterynarz mówi ze to ma podłoże psychiczne...ja mówię kundel bo jest taki kundelek mieszany no i ruuuuudy,wabi się czoko ale woli jak wołam rudy:)
Mój psiak - znajda też jest po przejściach, na pewno był bity. Teraz to zupełnie inne zwierzę! Jutro minie rok jak jest u nas
Jest kundelkiem, wiadomo sprawa i też na niego różnie mówięania0141 lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny28latka Gratuluję Ci z calutkiego serca
. Zosia jest silna i napewno sobie poradzi
Musisz dać jej tylko czas
A Ty sobie też daj czas na dojście do siebie
Na święta będziecie się już tulić, całować i ściskać z całych sił bez żadnych problemów
a teraz odpoczywajcie obie dużo:) Pokarmem się nie martw
Moja siostra też tak miała. Fajnie jakbys laktator miała
Położna jej doradziła, żeby laktatorem odciągała co godzinke po 5 min z każdej piersi
a jak pokarmu bedzie coraz to więcej to zwiększała potem o każde 5 minut
życzę wszystkiego dobrego :*