Dni dla Płodności   

Specjalnie dla Ciebie - wiosenny powiew nadziei 
Umów się na pierwszą wizytę u lekarza specjalisty za 1zł.
Zapisy do 22 marca   
Sprawdź!
X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2016 :)

Oceń ten wątek:
1 2 3 4 5
  • fabdorota Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Jak ja się jaram tymi Waszymi zdjęciami usg;D o rany, Straciatellaa, piękny Okruszek!

Olina lubi tę wiadomość

Pola <3, córcia młodsza o tydzień wg usg 16udpc0z4oz3gttb.png
  • nick nieaktualny

Wysłany: 16 września 2015, 21:03

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Brzuch mnie zaczął boleć ale dopiero po pierwszym ataku płaczu, więc to bardziej ze stresu. Napisałam do swojej gin. Na razie wzięłam no-spe.

Straciatellaa, cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze ;*

• Straciatellaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:04

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Sama byłam zdziwiona, że taki duży i że takie wyraźne zdjęcie :P nie ruszał się, ale serduszko biło więc myślę, że spał :)

oar8ikgn5pgt0ug5.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:07

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Rotenkopf wrote:
    Brzuch mnie zaczął boleć ale dopiero po pierwszym ataku płaczu, więc to bardziej ze stresu. Napisałam do swojej gin. Na razie wzięłam no-spe.

Straciatellaa, cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze ;*
    Wiem że po tym wszystkim co się dzieje wokół różne myśli mamy w głowie ale nalezy pamiętać jak bardzo szkodzimy sobie i msluszkom swoimi nerwami... odpoczywaj Kochana i przestan plakac bo maluszkowi to nie pomoze... Music byc dobrze i bedzie...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Straciatellaa ja bronie sie za tydz w piatek... nie rezygnuje ale podchodze do tego tam ze to nie gra o zycie... nastawilam sie ze nawet jak nie dăm rady to kiedys to nadrobie... wole miec z glowy i juz skupic sie tylko na zyciu rodzinnym czego bardzo mi brakowalo przez ostatnie 5 lat...no ale musisz zdecydowac bo kazdy siebie zna najlepiej... nic kosztem maluszka i zdrowia...

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:12

Cytuj  /     /  Zgłoś
    ostatnio czytałam, ze w ciazy mozna pic mięte, a teraz czytam ze raczej jej unikać..po prostu masakra
    a troche piłam miety....

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:17

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Nie ma co sie nakrecac... kiedys nie Bylo netă i nikt nic nie wiedzial ... ciaza to nie choroba... popieram de trzeba wstrzymac sie od surowych produktow i rich fermentowanych... a reszta dla ludzi... ale wg uznania... ja nie daje się zwariować...

Olina, Babu lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Iwonkaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:19

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Smutno mi dzisiaj jakoś... na forum źle się zadzialo...Ja padnieta... idę lulu... jutro wizyta... yupiiiii...
    Dobranoc Kochane dziewczynki i Okruszki Najdroższe ...

madziutek 23, Sunday lubią tę wiadomość

2nn3dqk3v0xe378w.png
    relgh371vik87js9.png
  • Anastazjaaa Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Olina wrote:
    ide jutro sprobować jeszcze raz...jak mi powie, ze listopad to zapytam co mam teraz zrobic skoro za chwile bede juz w 11 tyg , ogolnie lekrz mowil ze ciaza moze byc o kilka dni starsza, wiec to juz 2 sprawa....
    jak cos pojde prywatnie tylko tutaj nastepny stres, bo prywatnie nie opisza mi tego usg tylko dadza zdjecie, a on chce dokladnego opisu;( nie wiem co tu robic
    A może skontaktuj się z tym lekarzem co u niego byłaś, skoro chce te wyniki i wie jakie to ważne to może cię gdzieś wcisnie...

Ja tylko pytam za co w Polsce płaci się te składki zdrowotne skoro na zwykłe usg nie można się dostać... Brak słów...

mhsvqps6po41mjm3.png
    mhsv20mmt84wd0zt.png
  • dichlieb Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Dziewczyny dobija mnie ten ciągły stres o nasze dzidziusie. Nie wiedziałam że oczekiwanie na dziecko jest tak straszne... Jest mi przykro w związku ze stratami dziewczyn.
    Idę spać. Mam nadzieję że najbliższe dni będą łaskawsze dla nas.
    Dobranoc

dqpr3e5eehj9ssyv.png
  • Olina Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 21:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonka masz racje! ja juz tez jak słucham tego wszytskiego to oczami przewracam, bo tego nie herbaty nie no masakra :P

Ana no ja jutro ide i sie tam wepchne..z tymi składkami sie z Toba zgadzam...mozna pojsc prywatnie oczywiscie, ale jednak skoro mamy prawo korzystac z nfz , bo placimy grube hajsy to ja nie rozumiem tego sprzeciwu.

Mj1991 lubi tę wiadomość

Aleksander <3
    atdcj48adxt6iawd.png
    e827d0ff95.png
    200802043238.png
  • Dewajtis Znajoma

Wysłany: 16 września 2015, 21:57

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Strasznie czytać o stracie dziecka... :( Tym bardziej, ze sama plamie i juz trace nadzieje. Wizyta dopiero w piątek. Mam nadzieje, ze zobacze serduszko. Trzymam kciuki za jutrzejsze wizyty!!!

q1ztgl8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 22:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Hej dziewczyny ;)

Ja wpadam do Was zobaczyc co sie dzieje a tu takie wieści... Malinowe wyrazy współczucia kochana brak słów... :/

A zdjęcia cudowne uwielbiam fotki z usg ;)

U Nas w porządku mało objawów mało ciążowo wręcz objawy jak przed @ bo znowu mnie wysypało na twarzy za 2 tyg dopiero usg stresik jest ale czuje że fasolka rośnie między innymi po tym jak mi co raz to bardziej na pecherz macica ciśnie w tym momencie mój pecherz ma objętość max 20-30ml... pod ręką troszke nad spojeniem czuć sterczącą już dosyć sporą macicę, czekam na wizytę jak na szpilkach aż ujrze moje serduszko ponownie.. ;)

Larisa lubi tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Mj1991 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 22:22

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Bardzo mi przykro Malinowe, aż brak słów i mimo że nie znamy sie osobiście to smutno bardzo jak jednej z nas się tak dzieje. Trzymaj sie.

• Mj1991 Koleżanka

Wysłany: 16 września 2015, 22:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A tutaj dzisiejsze zdjęcie mojej dzidzi. Przepięknie ruszało rączkami i nóżkami.

out.php?i=1031456_11998040-1223790947636953-91046092-n.jpg

Sunday, Funky09, Endzis, dichlieb, xpatiiix3, Anastazjaaa, agulas, Lanusia93, Larisa, Babu, dziewussia lubią tę wiadomość

• Sunday Autorytet

Wysłany: 16 września 2015, 22:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Gratulacje udanych wizyt i pieknych zdjec!! Cudne te nasze bobaski!! :-)
    Dobrej nocki!

madziutek 23 lubi tę wiadomość

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
  • Catelyn Przyjaciółka

Wysłany: 16 września 2015, 23:29

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowe strasznie mi przykro ;( Trzymaj się.. Ściskam mocno! Wsparcie w takich chwilach to bardzo ważna rzecz.. Trzymam za Ciebie mocno kciuki!

0d1yugpjk43izaz7.png
    19p2v3r.png
  • Mynia Ekspertka

Wysłany: 17 września 2015, 07:44

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Malinkowe oczekiwanie wielki smutek nastal na forum po Twoim poście :( Bardzo Ci wspolczuje i przytulam... Odpocznij, wyplacz sie, przeżyj zalobe. Musi minąć troche czasu, aż w końcu poczujesz ze jest łatwiej. Mam nadzieje, ze szybciutko znow będziesz w ciąży. Ja po poronieniu miałam ogromna potrzebę i poczucie ze zajscie w kolejna ciaze moze byc lekarstwem na bol. Przyszlo mi troche czekać, ale zwlekalismy ze stataniami moim zdaniem za dlugo. Dzis wiem ze trzeba bylo starać sie od razu. Kochana trzymaj sie cieplo i wiedz, ze tu na forum jest wiele dziewczyn które Cie rozumieją, niestety i które po okresie zaloby dostaly nowa nadzieje. UCiebie yez tak będzie :*

Dziewczyny po wizytach- piękne zdjęci, też uwielbiam oglądać Usg. Dzis idziemy do drugiej lekarki (w moim drugim miescie, zeby tam tez byc pod opieka). Mam nadzieje ze zrobi usg i pokaze Dzidzie :)

<3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 <3 - szczęśliwy

f2w3yx8d8kgijfn8.png
  • xpatiiix3 Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 07:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się dziewczyny w 10 tygodniu ,jak ten czas leci ;)

Miłego dzionka ;)

Larisa, dziewussia lubią tę wiadomość

Livia <3
    euQZp2.png
    Nela <3
    DCPTp2.png
    Marcel <3
    usiWp1.png
  • Sunday Autorytet

Wysłany: 17 września 2015, 07:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Iwonkaaa wrote:
    Ja już widzę u siebie boczki i szczerze nie wiem dlaczego tak szybko... w okresie wiosennym chodziłam na siłownię i wogole wszystko jędrne a teraz okropna skóra... nie jest tak napięta i te boczki... a to dopiero początek...
    Smarujecie już czymś brzuszki?

Ja zaczelam sie smarowac od paru dni. Mam na zmiane: Ziaja i Pharmaceris Folicati. Kolezanka mi polecila Folicati, zobaczymy czy dziala :-)
    Milego dnia Mamuski!

"Miłość jest pragnieniem, by komuś coś dawać - a nie otrzymywać."

4z4sijb.png
‹‹ 96 97 98 99 100 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Niepłodność a nietolerancja pokarmowa - czy istnieje związek?

Dlaczego coraz częściej przyszli rodzice nie mogą doczekać się upragnionego potomstwa? Czy nieodpowiedni styl odżywiania może przyczyniać się do powstawania zaburzeń płodności? Czy nietolerancja pokarmowa może wpływać na obniżenie płodności, a nawet powodować niepłodność? Jakie testy na nietolerancje pokarmowe warto wówczas wykonać?  

CZYTAJ WIĘCEJ

Jak czuć się wygodnie w każdych warunkach? Cykl menstruacyjny bez tajemnic

Przeczytaj, co dzieje się w poszczególnych fazach cyklu oraz jaki może to mieć wpływ na kobiecy organizm. Sprawdź, jak możesz zadbać o swój komfort fizyczny i psychiczny na przestrzeni cyklu menstruacyjnego. 

CZYTAJ WIĘCEJ

PMS a zdrowie psychiczne i jakość życia. Jak sobie radzić z objawami?

PMS często jest kojarzony głównie z objawami fizycznymi, takimi jak ból brzucha czy wzdęcia. Jednak coraz więcej badań wskazuje, że ma on istotny wpływ również na zdrowie psychiczne kobiet. Dlatego ważne są: zrozumienie związku między PMS a nastrojem i kondycją psychiczną w ogóle oraz nauka skutecznych strategii radzenia sobie z emocjonalnymi skutkami choroby.

CZYTAJ WIĘCEJ