Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Brzuch mnie zaczął boleć ale dopiero po pierwszym ataku płaczu, więc to bardziej ze stresu. Napisałam do swojej gin. Na razie wzięłam no-spe.
Straciatellaa, cieszę się bardzo, że wszystko jest dobrze ;* -
Straciatellaa ja bronie sie za tydz w piatek... nie rezygnuje ale podchodze do tego tam ze to nie gra o zycie... nastawilam sie ze nawet jak nie dăm rady to kiedys to nadrobie... wole miec z glowy i juz skupic sie tylko na zyciu rodzinnym czego bardzo mi brakowalo przez ostatnie 5 lat...no ale musisz zdecydowac bo kazdy siebie zna najlepiej... nic kosztem maluszka i zdrowia...
-
Nie ma co sie nakrecac... kiedys nie Bylo netă i nikt nic nie wiedzial ... ciaza to nie choroba... popieram de trzeba wstrzymac sie od surowych produktow i rich fermentowanych... a reszta dla ludzi... ale wg uznania... ja nie daje się zwariować...
Olina, Babu lubią tę wiadomość
-
Olina wrote:ide jutro sprobować jeszcze raz...jak mi powie, ze listopad to zapytam co mam teraz zrobic skoro za chwile bede juz w 11 tyg , ogolnie lekrz mowil ze ciaza moze byc o kilka dni starsza, wiec to juz 2 sprawa....
jak cos pojde prywatnie tylko tutaj nastepny stres, bo prywatnie nie opisza mi tego usg tylko dadza zdjecie, a on chce dokladnego opisu;( nie wiem co tu robic
Ja tylko pytam za co w Polsce płaci się te składki zdrowotne skoro na zwykłe usg nie można się dostać... Brak słów... -
Iwonka masz racje! ja juz tez jak słucham tego wszytskiego to oczami przewracam, bo tego nie herbaty nie no masakra
Ana no ja jutro ide i sie tam wepchne..z tymi składkami sie z Toba zgadzam...mozna pojsc prywatnie oczywiscie, ale jednak skoro mamy prawo korzystac z nfz , bo placimy grube hajsy to ja nie rozumiem tego sprzeciwu.Mj1991 lubi tę wiadomość
-
Hej dziewczyny
Ja wpadam do Was zobaczyc co sie dzieje a tu takie wieści... Malinowe wyrazy współczucia kochana brak słów...
A zdjęcia cudowne uwielbiam fotki z usg
U Nas w porządku mało objawów mało ciążowo wręcz objawy jak przed @ bo znowu mnie wysypało na twarzy za 2 tyg dopiero usg stresik jest ale czuje że fasolka rośnie między innymi po tym jak mi co raz to bardziej na pecherz macica ciśnie w tym momencie mój pecherz ma objętość max 20-30ml... pod ręką troszke nad spojeniem czuć sterczącą już dosyć sporą macicę, czekam na wizytę jak na szpilkach aż ujrze moje serduszko ponownie..Larisa lubi tę wiadomość
Livia
Nela
Marcel
-
Malinkowe oczekiwanie wielki smutek nastal na forum po Twoim poście
Bardzo Ci wspolczuje i przytulam... Odpocznij, wyplacz sie, przeżyj zalobe. Musi minąć troche czasu, aż w końcu poczujesz ze jest łatwiej. Mam nadzieje, ze szybciutko znow będziesz w ciąży. Ja po poronieniu miałam ogromna potrzebę i poczucie ze zajscie w kolejna ciaze moze byc lekarstwem na bol. Przyszlo mi troche czekać, ale zwlekalismy ze stataniami moim zdaniem za dlugo. Dzis wiem ze trzeba bylo starać sie od razu. Kochana trzymaj sie cieplo i wiedz, ze tu na forum jest wiele dziewczyn które Cie rozumieją, niestety i które po okresie zaloby dostaly nowa nadzieje. UCiebie yez tak będzie :*
Dziewczyny po wizytach- piękne zdjęci, też uwielbiam oglądać Usg. Dzis idziemy do drugiej lekarki (w moim drugim miescie, zeby tam tez byc pod opieka). Mam nadzieje ze zrobi usg i pokaze Dzidzie- szczęśliwy
-
Iwonkaaa wrote:Ja już widzę u siebie boczki i szczerze nie wiem dlaczego tak szybko... w okresie wiosennym chodziłam na siłownię i wogole wszystko jędrne a teraz okropna skóra... nie jest tak napięta i te boczki... a to dopiero początek...
Smarujecie już czymś brzuszki?
Ja zaczelam sie smarowac od paru dni. Mam na zmiane: Ziaja i Pharmaceris Folicati. Kolezanka mi polecila Folicati, zobaczymy czy dziala
Milego dnia Mamuski!