Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Czytam... Czytam i nie wierzę... poprostu nie zdawałam sobie sprawy ze taki odsetek "nieszczęść'zdarza się kobietom którym zależy na osiognieciu szczęścia... osiągają je... aż tu nagle... czar pryska... tak poprostu... nie ma słów które byłyby w stanie wyrazić empatie w stosunku do takiej straty... brak slowt... sciskamy cieplutko...
-
Malinowe bylam w dokladnie takiej sytuacji jak Ty. Niby wszystko bylo dobrze aż tu nagle któregoś dnia... Plamienie. Panika i od razu do lekarza - ja na szczęście mam porządnego lekarza który od razu mnie zbadal i stwierdził brak akcji serca... Nadal mnie dlugo, widziałam ze chcial zobaczyć to serduszko ale to juz nie bylo możliwe...
potem szpital i zabieg i wielka żałoba... To bylo 13.06 tego roku. W cyklu który zaczął sie 18.07 zaszlam w ciaze i boje sie każdego dnia. Za każdym razem kiedy objawy slabna albo czuje sie zbyt dobrze panikuje. Dzis przed wizyta przeplakalam cala noc. Na fotelu usg nic sie nie liczylo. Lekarz mowil cos do mnie a ja go w ogóle nie słuchałam. Wpatrywalam sie tylko w ten monitor i szukalam serduszka i tylko to bulo wtedy ważne..
Wiem ze Ci ciężko ale mam nadzieje ze uda Ci się szybko dojść do siebie... Trzymaj sie
Kochamy Cię maleństwo
13.06.2015
Kochamy i tęsknimy... -
Anastazjaaa wrote:Na początek gratuluję pomyslnej wizyty, a to co zrobili z terminem usg to jedna wielka paranoja.... I co zrobisz w tej sytuacji? Chyba nie będziesz czekać do listopada?
jak cos pojde prywatnie tylko tutaj nastepny stres, bo prywatnie nie opisza mi tego usg tylko dadza zdjecie, a on chce dokladnego opisu;( nie wiem co tu robic -
Ja narazie chodzę w zwykłych... brzuch mam jak w piątym miesiącu ciąży... po córce została mi brzydka skóra na brzuchu która zawsze krylam w bieliźnie wyszczuplającej a teraz nie ściskam wiadomo plus wzdęcia i wszyscy widzą i dziwią się ze to dopiero 9 tydz.
Boję się jak będę wyglądać... -
no jutro musze być waleczna, bo innej opcji nie widze
jak mnie nie zapisze to mój ojciec chyba tam wpadnie z jakąś awantura, bo juz coś dziś mowił, że mu cisnienie podniesli ostatnio, bo tez jakies problemy robili ha ha
jutro ide na ogolne badanie moczu ktoras z Was juz była prawda? czy tylko zaniosłyscie probke do laboratorium czy coś jeszcze? tzn czy cos tam jeszcze robia ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 16 września 2015, 20:04
-
Iwonkaaa wrote:Ja narazie chodzę w zwykłych... brzuch mam jak w piątym miesiącu ciąży... po córce została mi brzydka skóra na brzuchu która zawsze krylam w bieliźnie wyszczuplającej a teraz nie ściskam wiadomo plus wzdęcia i wszyscy widzą i dziwią się ze to dopiero 9 tydz.
Boję się jak będę wyglądać...to chyba nie było pocieszenie?xd hahahah ja mowie, ze wzdecia albo mnie wywali czasem po jedzeniu..bo jak sie budze to nie mam takiego brzucha
i dziekuje za odp w kwesti probkiilonia1984 lubi tę wiadomość
-
Ja już widzę u siebie boczki i szczerze nie wiem dlaczego tak szybko... w okresie wiosennym chodziłam na siłownię i wogole wszystko jędrne a teraz okropna skóra... nie jest tak napięta i te boczki... a to dopiero początek...
Smarujecie już czymś brzuszki?Sunday lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnySama opowiadałam Wam o cioci i o tym, jak dosłownie zalała się krwią, pisałam, doradzałam, a sama teraz panikuję. Po skorzystaniu z łazienki na papierze zobaczyłam plamkę krwi. To było gdzieś godzinę temu, ale dalej uspokoić się nie mogę ;(
Jeśli Okruszkowi się coś stanie to i mnie. Powiedziałam mojemu mężowi, że jeśli zabraknie Okruszka to zabraknie i mnie.
Na razie nie jadę do szpitala bo siostra mi wbiła do głowy, że to mogło być po dzisiejszym badaniu ginekologicznym. Zobaczymy rano. -
Spokojnie Kochana obserwuj się i jak będzie się działo coś niepokojącego to działaj... Jeżeli nie ma nic poza tą plamka w sensie ból brzucha itp to faktycznie po badaniu... na badaniu było wszystko super także nie zamartwiaj się na zaś bo nerwy nas niszczą... i żadnych złych myśli... głową do góry...
-
U mnie dzisiaj po wizycie mega szczęście. Dzidzia ma 2,37 cm serduszko ładnie bije, ruszało nożkami i raczkami. Mam piękne zdjęcie;) jak tylko będę na komputerze postaram sie wrzucić
wszystko u mnie ok. 9 tydzien wyszedł z usg i dzisiaj założyła mi lekarka karte ciąży
triste, Rotenkopf, Olina, Anastazjaaa, jamniczakuchnia, Endzis, Funky09, fabiola, Babu, dziewussia lubią tę wiadomość