Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
Ja znów się martwie, od wizyty minął tydzień a ja wciąż plamie, i dziś znacznie mocniej niż wczoraj strasznie mnie to martsi bo na tym etapie ciazy przestał się rozwijać mój ostatni Aniołek, do tego w nocy kręgosłup mnie bolał
wizyty powinny być co tydzień!
-
Triste Ty jesteś spokojna bo byłaś jakoś ostatnio chyba u lekarza, widziałaś, że wszystko jest dobrze. Ja czekam na 22 września z utęsknieniem.
Masz rację, nasze złe samopoczucie to złe nastroje naszych maluszków
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Dwa tyg temu bylam u ginka (7.09) a wizytę kolejną mam za tydz w pon, chociaż nie mam zbytnio objawów (nie licząc wzdętego brzucha i osłabienia) to wewnętrzne czuję że jest ok. Może dlatego że do tej pory wszystko jest ok, moje myśli po prostu same ukierunkowuja się na te dobre
Nie zastanawiam się czy kropek rośnie czy nie, nie ma innego wyjścia i musi przecież rosnąć dla mamusii dzięki temu mogę buszować po sklepach www aby wybierać rzeczy dla malucha
Babu lubi tę wiadomość
-
Olina wrote:
dziewczyny mam jeszcze pytanie...bo na tym skierowaniu z usg mam napisane, ze musi byc opis usg i zdjecie...jezeli bede musiała isc prywatnie bo tu mi sie nie uda wejsc to gdzie mam to zrobic? bo jak chodze prywtanie do gina to ona mi daje tylko fotke opisu nie robi..wiec nie wiem co robić
Olina, ja chodzę wyłącznie prywatnie i dostaję opis usg, lekarz sam z siebie mi dał - może więc wystarczy poinformować lekarza, że potrzebujesz zdjęcia i opisu? A najlepiej zapytaj jak się będziesz zapisywać do lekarza.
I gratuluję udanych wizyt!Też się rozczulam, jak patrzę na Wasze zdjęcia, są cudne!
Ja swoją fasolę zobaczę dopiero 14.10 - mam nadzieję, że wszystko będzie ok...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:07
-
Anastazjaaa wrote:Ja znów się martwie, od wizyty minął tydzień a ja wciąż plamie, i dziś znacznie mocniej niż wczoraj strasznie mnie to martsi bo na tym etapie ciazy przestał się rozwijać mój ostatni Aniołek, do tego w nocy kręgosłup mnie bolał
wizyty powinny być co tydzień!
Anastazjaa jeśli Cię to niepokoi jedź na IP ... lekarz napewno Cię przebada i zrozumie Twój niepokój bo jesteś po przejściach...
Triste przyda tu się taka dodatkowa pozytywna energia
Ja wizytuję jutro ... ktoś jeszcze?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 15:07
-
Hej, dziś będę dzwoniła zarejestrować się do tej poradni chorób odzwierzęcych. Teraz chodzę cały czas taka przybita, boje się co z tą toksoplazmozą, niby wynik wskazuje na to,że nie mam jej teraz, ale co jeśli miałam ją jak byłam już w ciąży np. wtedy jak dwa dni strasznie bolała mnie głowa i wymiotowałam.
Dziewczyny, które miały IGG dodatnie, musiałyście robić awidność przeciwciał ? -
agulas wrote:Anastazja może podjedź do lekarza.. nie ma na co czekać..
Kawuszka, ja też czekam na 22 z utęsknieniem i nutką niepewnościna którą godzine masz wizytę? Ja dopiero 19.40
Ja mam na 16:15 chociaż tyle, że nie muszę czekać do samego wieczora. No to moja droga odliczamy jeszcze 5 dni
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
madziutek 23 wrote:Anastazjaa jeśli Cię to niepokoi jedź na IP ... lekarz napewno Cię przebada i zrozumie Twój niepokój bo jesteś po przejściach...
za dwa tygodnie. Powiedziała mi też że mogę dłużej plamic po poronieniu bliźniaka bo mam macice w tylozgieciu i potrzebuje więcej czasu aby pozbyć się starej krwi, zobaczymy....
-
Ajaj dziewczyny,dopiero,co się przywitałam,a niestety będę się żegnać.We wtorek byłam na wizycie i okazało się,że nie widać serduszka.Ciąża od początku wyglądała na młodszą,brałam luteinę,mam mdłości i bolące piersi.Wygląda na to,ze wszystko zatrzymało się na 6 tygodniu.serduszka nigdy nie wirziałam.Jutro zbadam drugą betę by potwierdzić,że spada i niestety w poniedziałek na oddział.Jakie to wszystko niesprawiedliwe.
-
ania15 wrote:Ajaj dziewczyny,dopiero,co się przywitałam,a niestety będę się żegnać.We wtorek byłam na wizycie i okazało się,że nie widać serduszka.Ciąża od początku wyglądała na młodszą,brałam luteinę,mam mdłości i bolące piersi.Wygląda na to,ze wszystko zatrzymało się na 6 tygodniu.serduszka nigdy nie wirziałam.Jutro zbadam drugą betę by potwierdzić,że spada i niestety w poniedziałek na oddział.Jakie to wszystko niesprawiedliwe.
co za ferelny tydzien
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
ania15 wrote:Ajaj dziewczyny,dopiero,co się przywitałam,a niestety będę się żegnać.We wtorek byłam na wizycie i okazało się,że nie widać serduszka.Ciąża od początku wyglądała na młodszą,brałam luteinę,mam mdłości i bolące piersi.Wygląda na to,ze wszystko zatrzymało się na 6 tygodniu.serduszka nigdy nie wirziałam.Jutro zbadam drugą betę by potwierdzić,że spada i niestety w poniedziałek na oddział.Jakie to wszystko niesprawiedliwe.
-
Przykro mi bardzoKurczę, aż się słabo robi na takie smutne wieści, masz rację - to niesprawiedliwe
Przytulam...