Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
ania15 wrote:Ajaj dziewczyny,dopiero,co się przywitałam,a niestety będę się żegnać.We wtorek byłam na wizycie i okazało się,że nie widać serduszka.Ciąża od początku wyglądała na młodszą,brałam luteinę,mam mdłości i bolące piersi.Wygląda na to,ze wszystko zatrzymało się na 6 tygodniu.serduszka nigdy nie wirziałam.Jutro zbadam drugą betę by potwierdzić,że spada i niestety w poniedziałek na oddział.Jakie to wszystko niesprawiedliwe.
Bardzo mi przykro ;(
[/url]
-
Przykro mi z powodu tego co się dzieje... szczerze współczuję...
Ja po wizycie najszczesliwsza na świecie... maluszek ma 2.11 cm. 9 tydzień, słyszałam serduszko... 185 tętno... pięknie się poruszył i wogole mega ... wszystko super... w 3 tyg przytylam 2 kg:/... Ale najważniejsze ze Okruszek zdrowiutki... jak wstawić zdjęcie z by się wam pochwalić?
Jestem taka szczęśliwa...Anastazjaaa, Funky09, ilonia1984, Endzis, dziewussia, Sunday, dichlieb, Babu, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
Iwonkaaa wrote:Przykro mi z powodu tego co się dzieje... szczerze współczuję...
Ja po wizycie najszczesliwsza na świecie... maluszek ma 2.11 cm. 9 tydzień, słyszałam serduszko... 185 tętno... pięknie się poruszył i wogole mega ... wszystko super... w 3 tyg przytylam 2 kg:/... Ale najważniejsze ze Okruszek zdrowiutki... jak wstawić zdjęcie z by się wam pochwalić?
Jestem taka szczęśliwa...Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:03
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Hejka.Przykro mi mi z powodu strat .Ja też jestem po dwóch poronieniach.Mam dwóch synów i teraz 11 tydzień ciąży i oby wszystko było oki.Byłam dzisiaj na badaniu przezierności karku i wszystko jest oki.Dzidzia dobrze się rozwija ma 6 cm.Termin porodu uległ zmianom,bo będzie to 29.03,albo 1.04.Trzymajcie się.
Lanusia93 lubi tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Dziewczyny Bardzo mi przykro z powodu Waszych strat
Jaa już też po wizycie dr powiedział, że tarczyca ok mimo tak niskiego wyniku tsh, mam powtórzyć za miesiąc i zrobić jeszcze atpo czy jakoś tak i pokazać się u dr. Słuchał mi serca dość długo i nic się nie dzieję a te kołatanie to możliwe ze od mojego stresu kazał wyluzować Hahahaha łatwo mu powiedzieć
A teraz najważniejsze moje słoneczko ma 4,7cm i pokazało mi swoją długa nogędzidziuś jest taki piękny ze nie chciałam wyjść z gabinetu mogłabym tam cały czas leżeć i patrzeć na monitorek
wg usg 11t0d
uffff
usg miałam już przez brzuch
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 20:40
Sunday, Lanusia93 lubią tę wiadomość
-
MoNa_2603 wrote:Dziewczyny zastanawiam się jaki preparat wybrać przeciw rozstępom, myślałam o Palmersie, czy któraś stosuję lub stosowała?
Ja stosowałam cała ciąże i jestem bardzo zadowolona. Na brzuchu wyszly mi tylko dwa rozstępy które pojawiły się około 38-39 tyd
[/url]
-
Ja też dziś widziałam mojego Dzidziusia
Ma 28 mm, wg usg 9t5d, sliczne raczki i nozki. Jak uda mi się wrzucić fotkę to się pochwalę
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:42
Anastazjaaa, dziewussia, Olina, fabdorota, Endzis, ilonia1984, Funky09, Sunday, dichlieb, mania, agulas, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
- szczęśliwy
-
Aniu przykro mi strasznie! Jakies słabe dni tu ostatnio na forum. Trzymam kciuki za Ciebie Pati i za Anastazje!
Nieśmiało prosze o trzymanie kciuków za mnie jutro. Ide z moim plamieniem sprawdzic czy jeszcze mam sie czym martwicagulas lubi tę wiadomość
-
Dewajtis wrote:Aniu przykro mi strasznie! Jakies słabe dni tu ostatnio na forum. Trzymam kciuki za Ciebie Pati i za Anastazje!
Nieśmiało prosze o trzymanie kciuków za mnie jutro. Ide z moim plamieniem sprawdzic czy jeszcze mam sie czym martwicDewajtis lubi tę wiadomość
-
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/a14a87343ce9.jpg
http://naforum.zapodaj.net/thumbs/3972c0b2a938.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 17 września 2015, 21:53
Anastazjaaa, Olina, fabdorota, Endzis, ilonia1984, Funky09, Aleksandra19, Sunday, dichlieb, mania, Mynia, agulas, Babu lubią tę wiadomość