Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Hej dziewczyny, ale tu cisza po weekendzie, mam nadzieje ze to oznacza ze weekend spokojny
Ja miałam wczoraj porządne straszaki, bolesne skurcze co 8-10 minut, stekalam ze aż mój się wystraszył i co skurcz pytał czy rodze, tez juz się zaczelam zastanawiać ale z drugiej strony moja intuicja mi pod powiedziała ze to jeszcze nie to i w razie czego przeciez się obudze z konkretnego bólu, od obudzenia narazie zauwazylam 2 w miarę bolesne skurcze.
Dziś wizyta na 11 to gin zobaczy co tam się dzieje z szyjka, ale skoro to publicznie nie wiem czy mi USG zrobią, chociaż nie byłam ani razu publicznie to chyba powinien -
Hej,
Mi się dziś śniło, że miałam cc ale jaki to był realistyczna sen, zaczyna sięw końcu 5 tyg do terminu niby a 3 do ciąży donoszonej
już niedługo poznam moje dziecko
Wczoraj byli u nas znajomi to Mała taki popis dawała wypinała się na wszystkie strony
Aleksanrdakili ja przed ciążą miałam często takie bóle szyi i pod łopatką i zawsze musiałam brać leki przeciwzapalne...mam krzywy kręgosłup i dlatego wystarczyło, że źle spałam czy coś źle podniosłam i gotowe...wiem jak to boli może odwiedź jeszcze innego dr bo się zameczysz. A tak to niech Ci mąż delikatnie masuje to miejsce bo niestety masażu w ciąży też nie można a mi pomagał... -
nick nieaktualny
-
Uuu Jamniczakuchnia nie mów, że będziesz następną...wg Twojego dr to masz jutro ciążę donoszoną. Ale niech Michciu jeszcze chociaż tydzień się wstrzyma. Trzymam za to kciuki.
Mnie też boli jak na okres codziennie rano bardziej... -
nick nieaktualny
-
Witam Kochane
udzielam się ostatnio tak sporadycznie, ale codziennie was poczytuję, jestem z wami i trzymam kciukasy za każdą z was:)
Od wczoraj wieczora mam bóle okresowe , w okolicach krzyża i podbrzusza ... do tej pory czuje się jak bym miała dostać @. Nospa nie pomagaw środę mam dopiero wizytę gin. i to też usg wiec nie wiem czy wiele zdziała dr.. Miewacie takie bóle?? Bo nawet nie wiem jakich bólów się spodziewać przy skurczach
Pozdrawiam -
nick nieaktualnyNie wiem jak dotrwam do dzisiejszego wieczoru. Miałam podobną nockę do Waszych. Nie wiem co się działo z moim pęcherzem ale latałam co chwilę do łazienki a były tylko dosłownie dwie kropelki, nic mnie nie boli ani nic więc to nie żadna infekcja. W dodatku ból nogi się nasila (po tym zastrzyku), w nocy aż łzy mi poleciały. No i już standardowe bóle krzyża, brzucha jak na okres, żeber. Serio, ostatnie tygodnie bardziej dają mi w kość i psychę niż wszystkie miesiące do momentu rozpoczęcia tych wszystkich bóli. I w ogóle od tamtych skurczy strasznie obniżył mi się brzuch.
Ponarzekałam to teraz ide budzić męża - wredna jaNiuninka, Larisa, agulas lubią tę wiadomość
-
Hej dziewczyny. Dzisiaj mam wizytę.
Byłam odebrać wyniki i znowu mam białko w moczu. Położna nie jest zadowolona, w dodatku w 3tygodnie przytyłam 6kg! Aż mówiła że to nieprawdopodobne. Boję się, mam nadzieję że to tylko zatrzymanie wody. Czekam na lekarza, zobaczymy co powie... -
nick nieaktualny
-
Dzień dobry
Ta końcówka daje w kość, ja wczoraj nie miałam humoru i jeszcze skoki ciśnienia i bóle kręgosłupa między łopatkami (zakładając że to kręgosłup bolał) i spociłam się przy tym masakrycznie. Bóle takie jakby okresowe mam, ale krótko trwają, postraszą i przestaje. No cóż, trzeba zęby zacisnąć. Poprałam już najmniejsze ciuszki, tylko kto to poprasuje... Komoda się wietrzy, zobaczymy, może dzisiaj już ciuszki w niej poukładam
-
nick nieaktualnyHej dziewczyny
U mnie nocka tragiczna... Łopatka dalej boli tak jak bolała... Oczy mam przekrwione bo jestem cholernie zmęczona a w nocy zasypiałam na 15 min kilka razy...
Mania faktycznie masażu mi nie zrobią bo dzwoniłam.. Ciekawe ile to potrwa jeszcze... anie mam siły się nawet szykować do lekarza
Przez ten jebany ból łopatki tak mnie podbrzusze bolało w nocy i ciągle bóle miesiączkowe i twardnienia.. Małemu też się to chyba nie podoba bo całą noc strasznie szalał...
Zapłacze się na śmierć chyba...
Idę do ciepłej wody poleżeć bo w wodzie na chwilę przechodzi