Kwietniowe Szczęścia 2016 :)
-
WIADOMOŚĆ
-
dichlieb wrote:jestem po wizycie. Podejrzewają zatrucie ciążowe!
Rozumiecie, masakra! Jutro mam iść do szpitala na obserwacje i inne badania.. jejciu nie chce tego, bo może okazać się, że trzeba rozwiązać ciążę! nie teraz! Normalnie cała się trzęsę!
Kochana właśnie to wyczytałam... kurczebi mnie będzie to samo czuje... jeżeli możesz napisz co z opuchlizna? Po nocy ustaje? I jaka wartość tego białka w mczu? I co z ciśnieniem? I długo te objawy u Ciebie?
-
dichlieb wrote:jestem po wizycie. Podejrzewają zatrucie ciążowe!
Rozumiecie, masakra! Jutro mam iść do szpitala na obserwacje i inne badania.. jejciu nie chce tego, bo może okazać się, że trzeba rozwiązać ciążę! nie teraz! Normalnie cała się trzęsę!
No co Ty/ mam nadzieje ze podejrzenia się nie sprawdza i wszystko jest dobrze, postaraj się mimo wszystko nie stresowac dla maluszka, trzymam kciuki za was żeby stwierdzili ze zatrucia nie ma
-
Opuchlizna jest non stop, białka mam teraz powyżej 125, przedtem było 500, (białko mam od grudnia, biorę leki, raz jest dobrze, raz nie ) ciśnienie niby w porządku ale wyższe niż zawsze. Zazwyczaj mam 90/60 a teraz 120/70. Niby dobre ale skok jest. No i waga, koszmar. Mam nadzieję, że to chwilowa niedyspozycja organizmu i uda się to unormować. Nie wiem może prowadzę złą dietę, za dużo białka i przez to nerki nie pracują jak trzeba.
Wykorzystam dzisiaj dzień na maksa. Wypiorę wszystko, bo jeżeli będzie gorzej to nie mam na co czekać...Wiadomość wyedytowana przez autora: 7 marca 2016, 12:24
-
Dichlieb, no nieciekawe wieści, ale co możesz zrobić. Może to tylko fałszywy alarm i sytuacja się ustabilizuje? Jeśli nie, to lekarze będą wiedzieli co robić.
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Dichlieb mam nadzieję, że to jednak nie zatrucie. Trzymaj się i nie stresuj choć wiem, że trudno...daj znać koniecznie co lekarze powiedzieli.
Kurcze tyle może się na koniec wydarzyć...powinnyśmy w spokoju czekać na nasze maluchy a tu ciągle coś... -
niunia26 wrote:Ja mam dziś wizytę na 16
i od piątku mam skurcze wieczorami mam nadzieje że nie były oznaką powiększającego się rozwarcia.
-
nick nieaktualny
-
moje pierwsze pierogi w życiu
nawet wyszły
musiałam zająć się czymś żeby nie myśleć albo nie przespać całego dnia
Dobson, Endzis, _Saszka_, Andrea20, Olina, Karatka81, Larisa, jamniczakuchnia, Niuninka, Rotenkopf, agulas, Aleksandrakili, ania0141 lubią tę wiadomość
-
Endzis wrote:Mania piękne. Z białym serkiem? Ja dziś sie poswieciłam i utarlam 2 kg ziemniaków i zaspokoiłam swoja potrzebę na placki:)
Dichlieb trzymam kciuki aby okazało sie że to cos innego!już dawno za mną chodziły a takie placki tez bym zjadła
Endzis lubi tę wiadomość