Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyWitajcie kochane :*:*:*:*:*.
Kochane ja dziś od rana na pełnych obrotach , jutro to nawet nie będę mieć czasu , aby zajrzeć do was bo jedziemy do mojej babci , i do siostry a jak wrócimy pewnie będzie 17/18 , od rana lepienie pierogów i uszek , i świąteczne porządki .
Ania od rana tańcuje , głowa mnie boli i nie mam na nic jakoś sił , a jeszcze parę rzeczy dziś musimy kupić .
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/3e044f3a29f8.jpgWiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 12:48
Justyna Sz, misKolorowy, nutella_, Milka1991, Lokokoko lubią tę wiadomość
-
nutella_ wrote:U mnie duuuużo roboty. Dziś upiekłam 4 ciacha. W święta swietujemy z córką - ona roczek, a ja 23 lata kończę
I dziś wyszedł wreszcie nam pierwszy ząb. Niektóre z was JESZCZE nie wiedzą co to znaczyno, ale przyjdzie na to czas
Hehe, gratki dla Julki za ząbka i sto lat dla Was obu:) Jedynka dolna czy górna? Moja ma już 8 zębów, a teraz idą trójki. U nas niestety tylko dwa pierwsze ząbki wychodziły jako tako i była chwilowa ulga. Potem od razu wszystkie naraz, gorączki po 39, biegunki i wymiotyA pierwszy ząbek to taaaka duma..
Strasznie mną wstrząsnęła tragedia dziewczyn...Rok temu cudem uratowali moje dziecko i bardzo mocno uświadomiło mi to, że jeszcze wiele czasu trzeba, żeby synek był szczęśliwie z nami - czasu i sprzyjających okoliczności, żeby było uff. Bardzo Wam, Kochane, współczuję.
https://www.maluchy.pl/li-71898.png
https://www.maluchy.pl/li-72950.png -
Różowy_Kordonek wrote:Ty chyba pomyliłaś masaż SZYJKI macicy z masażem KROCZA
No chyba, że sama masowałaś sobie szyjkę?!
jestem tak utalentowana, że sama sobie robiłam
oczywiscie zartuje. Tak pomyliłam. W sumie to nie pomyslalam, że może chodzić o ten przed porodem i palnęłam głupotę. No cóż, trudno. Nie pierwszy, nie ostatni raz
-
niania.ogg wrote:Hehe, gratki dla Julki za ząbka i sto lat dla Was obu:) Jedynka dolna czy górna? Moja ma już 8 zębów, a teraz idą trójki. U nas niestety tylko dwa pierwsze ząbki wychodziły jako tako i była chwilowa ulga. Potem od razu wszystkie naraz, gorączki po 39, biegunki i wymioty
A pierwszy ząbek to taaaka duma..
będzie kroliczek
8 zębów... a to wszystko przede mną. -
Dziewczyny uspokoicie mnie, ze delikatne bóle podbrzusza i okresowe t nic złego. Maluch rośnie, wiec tam wszystko tez sie powiększa. Bo ja od rana z takimi bólami, wczoraj na wieczór sie bardzo zdenerwowałam i juz myśle czy to nic złego, a chciałabym mieć spokojne swieta
-
Lis ja przez ostatnie trzy dni mam takie bóle wieczorem i pomyślałam, że to z przemęczenia, dziś trochę odpoczywam i jest ok, więc tak jak ty mam nadzieję że to nic złego, wizytę mam za tydzień to wypytam lekarza, a do tego czasu mam nadzieję, że się nie powtórzy
Nutella i ja gratuluję ząbkai życzę i tobie i córeczce dużo zdrówka radości i 100 lat :*
-
Poczytałam troszkę, ze to moze byc naturalny objaw i sie nie denerwować. Dziecko rośnie, wiec i ciągnie w pachwinach i bol delikatnie okresowy moze byc. Nie czuje sie jakoś złe, tylko wlasnie ten tępy bol, nie raz juz go miałam wiec muszę sobie wytłumaczyć, ze to nic złego. Ja jestem trybem leżącym, a wczoraj trochę więcej podchodziłam, kilka obowiązków jednak było-moze dlatego taka reakcja. Ehhh juz człowiek po ostatnim czasie taki przewrażliwiony. Dzięki dziewczyny za słowa otuchy.
-
Witam się i ja
I życzę wesołych świąt
Bez żadnych atrakcji zbędnych:)
My od wczoraj u rodziców. Leżę i jem. Brzuch urośnie, dupa urośniePomartwię się po nowym roku
Albo w maju;)
Gakin, Justyna Sz, Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, Milka1991, nutella_ lubią tę wiadomość
-
Kochane dziewczyny zycze wam duzo zdrowia i szczescia w te swieta. Wesolych swiat dla was i waszych rodzin:) witam się w 25 tygodniu.
Lokokoko, Szczęśliwa Mamusia, lis87, Omon, sallvie, misKolorowy, Milka1991, karolyn, pati87, Donia12, Korcia, agadana, nutella_, kasieniaczek, Różowy_Kordonek lubią tę wiadomość
12.04 - Na świat przyszedł Maciej. Waga 4280g, 58 cm.
-
Justyna piękna Ty i Twoje włosy!!!!
:*
Ojejku codziennie biorę 3xasmag bo, ale doktorka teraz kazała mi w razie takich przypadków brać 2x3 tabletki.))
Masaż szyjki robi się chyba właśnie po to żeby rozwarcie się pospieezylo...
Dziewczyny oglądałam dziś program a temat FAS i zaczęłam się martwić... Dwa dni przed tym jak dowiedziałam się, że jestem w ciąży piłam wódkę weselu... I to dość sporo.
Gdy dowiedziałam się dwa dni później, se jestem w ciąży był to 5tc.
Czy ten FAS widać na USG? Czy dopiero po narodzinach dziecka rodzice się dowiadują?Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Koko Ja w 4-5 tygodniu też piłam wódkę ale podobno do 6 tygodnia dziecko chroni jakas tam specjalna osłonka czy coś takiego
nie martw się na zapas :*
Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 grudnia 2016, 17:54
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dziewczyn FAS to jeśli kobieta pije regularnie w ciąży, a nie jak raz na początku nie świadomie się napiłyście, więc bez stresu
A my wciąż czekamy na mojego brata, żeby zacząć wigilięLokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokoko u mnie do zapłodnienia musiało dojść na urlopie
Różowy dokładnie z tego samego ciasta tylko małe bułeczki z dżemem lub czekoladą.
I zgadzam się co do masażu. Ja miałam na porodowce i to jedna z najgorszych rzeczy jaka spotkała mnie w życiu
Masaż krocza poleca moja koleżanka, olejkiem migdałowy, po porodzie miała rozerwana szyjke i nie naruszone krocze
A tak w temacie również życzę Wam rodzinnych, radosnych i spokojnych Świąt -
Wigilia czyli jak przytyc 2 kg w 3 godziny
Jaka jestem przejedzonabrzuszek to jest bliski wybuchu
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
ehh to znowu ja ;/ wczoraj miałam bezbarwne upławy i bez zapachowe ale w postaci takiego gluta a dziś na wkładce lekko brązowe;/ bym pojechała do szpitala ale jestem na wyjeździe i ogólnie ten szpital miejscowy ma najgorszą reputację na pomorzu;/ i znowu stres i zamartwianie;/Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017