Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Hej,
Kahaska to tam naprawdę dalej do końca nie wiecie kto mieszka w brzuszku.
Atat ale dużego masz synka.
Maz dzisiaj poszedł do pracy to dzień będzie toczyć się moim rytmem.
A ja się oczywiście już stresuję bo przypomniało mj się,że lekarz mówił, że mam już lozysko w 2 stadium. A ja się głupia naczytalam,że to jeszcze za szybko. No wiecie,zawsze coś nie dość,że przepływy zaburzone,anemia to jeszcze to.Monika34 lubi tę wiadomość
-
A co do l4 to ja mam w każdym miesiącu i na kwotę,oczywiście zblizona. Ale w placach tłumaczyli mi,że sale to od dni w miesiącu.
Ja nie wróciłam do pracy na dłużej niż 3 mce ( bez l4 i urlopu) dlatego średni dochód mam wyliczany za 2014 rok. I nie obowiązują mnie żadne podwyżki i regulacje ( budzetowka) -
Korcia wrote:Hej,
Kahaska to tam naprawdę dalej do końca nie wiecie kto mieszka w brzuszku.
Atat ale dużego masz synka.
Maz dzisiaj poszedł do pracy to dzień będzie toczyć się moim rytmem.
A ja się oczywiście już stresuję bo przypomniało mj się,że lekarz mówił, że mam już lozysko w 2 stadium. A ja się głupia naczytalam,że to jeszcze za szybko. No wiecie,zawsze coś nie dość,że przepływy zaburzone,anemia to jeszcze to.ja w 20tyg mialam 2stadium
i tez sie boje ale dwa giny mowia ze ok. A przeplywy zaburzone masz te twoje tetnice maciczna czy u dzieciaczka ?
Korcia lubi tę wiadomość
Monika34 -
Monika34 wrote:Kliknelo mi sie lubie to
ja w 20tyg mialam 2stadium
i tez sie boje ale dwa giny mowia ze ok. A przeplywy zaburzone masz te twoje tetnice maciczna czy u dzieciaczka ?
Monika,u mnie są zaburzone,czyli do dziecka wszystkiego dochodzi mniej. Na szczęście póki co nie wpływa to na jego rozwój, choć był 4 dni większy a teraz już jest zgodny z om. Dziewczynki w tym okresie były już ponad tydzień mniejsze.
To udpokoilas mnie z tym lozyskiem. Ale masz przez to częstsze kontrole? Bierzesz jakieś leki?
-
Korcia wrote:Monika,u mnie są zaburzone,czyli do dziecka wszystkiego dochodzi mniej. Na szczęście póki co nie wpływa to na jego rozwój, choć był 4 dni większy a teraz już jest zgodny z om. Dziewczynki w tym okresie były już ponad tydzień mniejsze.
To udpokoilas mnie z tym lozyskiem. Ale masz przez to częstsze kontrole? Bierzesz jakieś leki?
Monika34 -
Korcia wrote:A co do l4 to ja mam w każdym miesiącu i na kwotę,oczywiście zblizona. Ale w placach tłumaczyli mi,że sale to od dni w miesiącu.
Ja nie wróciłam do pracy na dłużej niż 3 mce ( bez l4 i urlopu) dlatego średni dochód mam wyliczany za 2014 rok. I nie obowiązują mnie żadne podwyżki i regulacje ( budzetowka)
Chyba masz rację. U mnie jest tak samo. Kiedyś coś mi koleżanka tłumaczyła, że to też jest podstawą do wypłacania nam pensji na zwolnieniu na dziecko. Ze warto wyrobicte3 msc bo wtedy jest wyższa. Mi na szczęście chyba się trafiły trzy miesiące ciągiem. Młody zlobkowy. A mam spora różnice w pensji między 2013 a 2016.
Atat ale masz
Ja dzisiaj mam wizytę zobaczymy co gin mi powie.Donia12, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
witam wszystkich w 3 trymestrze:) (wg bell)
atat, Taśka22, Szczęśliwa Mamusia, Antonelka, Kjopa3, kasieniaczek, nutella_, Aga1991, Lokokoko lubią tę wiadomość
Moje aniołki 12tc - 18.04.2013; 6tc- 21.11.2015; 5tc- 27.03.2016 (40dc), 22-06-2018 - 6tc
SZCZĘŚLIWA MAMA małego urwisa Tymka 06-03-2017
-
Witam was
Ja jednak wolalam dzis sie wyspac i smigam jutro na krzywą cukrową obym dala radę.
Ja mimo ze prawie nic noe przytylam to jux gdzies od 2-3 tygodni kregoslup mnir coraz czesciej boli bo mam dyskopatie ale brzuszek mam juz widoczny wiec pewnie kregoslup jest obciazany i dlatego. -
korcia ja mam zaburzone u mnie ale u dziecka wszystkie tetnice sa ok i normlanie dochodzi do dziecka skad wiesz ze u dziecka zle ? Mi powiedziano ze u dziecka wszystko jest ok i mam wykresy i przeplywy mam ok u mnie tylko ponizej normy
I co znaczy, ze dziewczynki w tym okresie tydzien mniejsze ?tzn ze zawsze dziolszko beda mniejsze ?Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:47
Monika34 -
aniołkowa mama wrote:Dziewczyny, co poza siemieniem (nie mam gdzie kupić) jabłkami, śliwkami i kawą na problemy z wypróżnianiem?
I mnie dopadło a tylko te rzeczy zapamiętałam...
Siemie lniane np w Lidlu. Linen seeds po ang.
Mnie tez dopadlo i od wczoraj nie moglam sie zalatwic z bolu, ale w koncu sie udalo.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 09:47
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Gakin wrote:Dziewczyny które bylyscie w ostatnich dniach w askocie - sa jakies wyprzedaże? Chodzi mi głównie o lozeczka, posciel materacyki. Do tego na zakrzowie mam dość daleko nie wiem czy jest sens jechać
Moja mama była wczoraj w askocie na robotniczej, mówiła ze sa wyprzedaże. Niestety nie wpatrywała sie na co konkretnie, bo poszła po jedna dla niej rzeczy, która ja interesowała. -
No ja mam strasznego wstydzioszka w brzuszku. Najpierw nogi były na dole i ciężko było dopatrzeć co między nogami. Jeden lekarz twierdził, że raczej dziewczynka a drugi, że chłopak
teraz ten pierwszy też sklania się ku chłopcowi, ale widok zasłaniała pępowina
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Kahaska
Ja fopiero na 3 polowkowych poznalam plec bo tak to albo pepowina między nozkami albo dziecko odwrocone.
Chociaz w 14tc gin mowil ze chyba bedzue corcia ale ze wzgledu na 14tc to wtedy nie wierzylam jeszcze i czekałam.
Ostatnie 2 usg u 2 roznych lekarzy to dziewczynka. -
nick nieaktualnykahaśka To tak jak u nas Ania jest tajemnicza nie pokazuje buzi , zasłania rękami , nogi zaciska i nie na oglądania
i tak na każdym USG jest
. Śmieję się do męża że znów przekonamy się , dopiero jak urodzę bo ja tym UGG nie wierzę zbytnio .
Witam się i ja kochane.
Jestem dziś chodzącym zombie , nie spałam w nocy Marysia cały czas marudziła , gorączki nie miała , byliśmy wczoraj u lekarza cała siatka leków , musimy chyba kupić nawilżacz powietrza strasznie suche powietrze mamy w domu , może dlatego małe mają ciągle katar, głowa mi pęka na szczęście trochę plecy mnie przestały boleć . Samopoczucie takie sobie Ania od rana tańce wyprawia :*:*:*:* . Od Stycznia zaczynam kupowanie rzeczy do szpitala zlecą te msc nie wiadomo kiedy , muszę torbę w końcu kupić , a to już po Nowym Roku .kahaśka lubi tę wiadomość
-
Kahaśka Ty to jeszcze nic
Wy wszystkie wstępnie znacie płeć a ja co mam powiedzieć ?
25 tydzień się jutro zaczyna a ja nawet na 1% nie wiem kto pod moim sercem mieszka
To się nazywa wstydzioch
Szczęśliwa Mamusia, kahaśka lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs