Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Koko pytałaś o ciążowe aplikacje- ja mam 3
od początku korzystam z apki "Moja Ciąża" ta chyba jest najbardziej rozbudowana. Druga to "HiMommy!" fajna pod tym względem, że codziennie o określonej godzinie dostajesz wiadomość od "swojego" dziecka z krótką informacją odnośnie wagi, wzrostu i o tym co u niego aktualnie słychać. Trzecia to "Gravid&Baby" mam ją kilka dni u jeszcze szczerze mówiąc bliżej się jej nie przyjrzałam
-
znacie moze jakies strony gdzie mozna dostac probki dzieciecych rzeczy np kosmetykow. Ja wczoraj wydalam sporo u justinex na allegro z kilku rzeczy zrobil sie caly koszyk, I tak teraz mysle, ze w sumie chcialabym kilka wyprobowac wczesniej w mniejszej pojemnosci np oilatum...
ja mam pregnancy+ chyba jest tez w wersji polskiej lubie ja zeby poczytac o kazdym tygodniu i zawsze wysylam mojemu m tez do poczytaniaale rady tam zawarte czesto mnie denerwuje jakies takie nie zyciowe
ale lubie zeby widziec wykres wagi, moge wrzucic zdj brzusia itd
Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:17
17.03.2017Sofia
-
Agadana himomy mam i o 20 mój maluszek informuje mnie ile dni jest ze mną. Dziś już 180:) hihi. "moja ciąża" też mam...
też sobie chwalę
)) ta ostatnia też naprwno ściągnę za sekundę i obyczaje
)) he he.
agadana lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:To ja czuję jakby mi ktoś brzuch stu kilogramowym kamieniem przyciskal.
i ciągle mi się ziewa i tak dziwnie. Plecy bolą nogi bolą no szok. Gorszy dzień dziś mamy
))
Ja mam tak, jakby mi ktoś ściskał płuca i jakby były mniejsze. Ale to chyba nerwicowe. Ciągle też ziewam chcąc jakby naprężyć i powiększyć płuca choć na chwilkę. Ale teraz sprawy około kredytowe i pewnie podświadomość działa, bo na codzień jakoś się tym nie denerwuję i nie myślę aż tyle, by się nabawić nerwicy -
Vero wrote:Venice ja kupilam na allegro, ale czas oczekiwania strasznie dlugi ponad miesiac, wiadomo przychodza z Chin nie zauwazylam wczesniej
i koszty wysylki tez drogie
Czyli sprzedawca na allegro zamówił na AliExpress, Ty zabuliłaś za przesyłkę (do kieszeni sprzedawcy oczywiście) i się naczekałaś... A można wiedzieć ile na allegro zapłaciłaś? -
ilae dokladnie, nie mialam pojecia ze sa " od producenta " jak to Pani okreslila bo lokalizacja byla jako Krakow zaplacilam 120zl plus 10 wysylka, ale kupilam wiecej rzeczy i musialam zaplacic te 10 zl od sztuki za przesylke!!
Venice co do jakosci nie dotykalam jeszcze bo wysylam rzeczy do mamy do Polski dopiero beda na poczatku stycznia u mnie, co dwa tyg dostaje rzeczy ktore zamawialam wiec dam znac. Na szczescie ten kocyk bardziej jako ozdoba pokoju , do otulania kupilam juz porzadne.Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:30
17.03.2017Sofia
-
Vero wrote:ilae dokladnie, nie mialam pojecia ze sa " od producenta " jak to Pani okreslila bo lokalizacja byla jako Krakow zaplacilam 120zl plus 10 wysylka, ale kupilam wiecej rzeczy i musialam zaplacic te 10 zl od sztuki za przesylke!!
Venice co do jakosci nie dotykalam jeszcze bo wysylam rzeczy do mamy do Polski dopiero beda na poczatku stycznia u mnie, co dwa tyg dostaje rzeczy ktore zamawialam wiec dam znac. Na szczescie to kocyk bardziej jako ozdoba pokoju , do otulania kupilam porzadne.
I wszystko szło ponad miesiąc? :o -
Justinex to powinna jednej z nas duży rabat dać.
Chyba wszystkie tam kupujemy
Ja to zostawiłam u niej już z 500 zł!
Widzę ze duzo z Was kupiło anex sport. Faktycznie tyle plusów?
Brać?
Fotelik maxi cosy jest ok?
Ale ja w tym zielona...ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
nick nieaktualnyVenice wrote:Vero a jaka jest jego jakość? Boję się trochę tych rzeczy z Chin....
przesyłka darmowa
https://pl.aliexpress.com/item/Baby-Kids-Rabbit-Blanket-Newborn-Infant-Cotton-Swaddle-Bedspread-Towels-Bath-Mat/32775056919.html?spm=2114.13010608.0.0.kcqmTk&detailNewVersion&categoryId=200002037Wiadomość wyedytowana przez autora: 29 grudnia 2016, 22:48
-
Byłam u gina w sprawie infekcji i mam brać antybiotyk. Zaniepokoiły mnie ostatnio bóle brzucha, wiec sprawdził szyjkę i wszystko ok, ale niestety znowu mam brać duphaston i po 1 op sprawdzić czy bóle zniknęły.
Temat krzywej glukozowej dalej sie ciągnie, gin tez uważa,ze nie musze powtarzać, bo wyniki niskie, problem tylko taki, ze ta glukoza rośnie po 2h zamiast spadać. On chucha i dmucha i nakazał jutro zrobić badanie hemoglobiny glikowanej i z wynikiem mam jutro iść do diabetologa. Gin boi sie, zeby dziecko nie miało pozniej hipoglikemii która moze spowodować tragiczne skutki. Taki oto koniec pobytu w Pl... ze jutro od rana latam w związku z kolejnymi badaniami.
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
Byłam dziś u lekarza. Syn potwierdzony po raz drugi
szyjka w porządku. odwrócony główką do dołu. Waga +9kg. Moje wyniki po krzywej to na czczo 75, po 1h - 130 a po 121 i wszystko w porządku.
Dziewczyny, wytłumaczcie mi jak to jest z tym nacinaniem / nie nacinaniem krocza. Ja przy pierwszym porodzie miałam nacinane, fakt dłużej dochodzi się do siebie, ale przecież po takim szyciu, to tam na dole robi się znów ciasno, jak przed porodem, albo i lepiej (co prawda, miałam to szczęście, że szył mnie chirurg medycyny estetycznej). A czy po takim nie nacięciu, to nie robi się tam luźno? Dlaczego kobiety tak o to walczą, żeby nie nacinać? ciało wraca do normy po porodzie bez cięcia? Jak to jest?
A po drugie, to decydujecie się na znieczulenie? Ja chyba skorzystam z tej możliwości.
widzę, że co niektóre z nas chcą sporą gromadkę dzieciaczkówmi też się marzy, jednak między pierwszym a drugim będzie 8 lat różnicy.. Myślę, że z trzecim do mojej 40 się wyrobimy
Szczęśliwa Mamusia, karolyn, sallvie lubią tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
niebieska trzymam kciuki zeby bylo dobrze, wazne zebs wszystko zalatwila przed powritem bedziesz spokojniejsza
ilae... wyboraz sobie ze jeszcze nie wszystko doszlo nadal czekam na dwie przesylki, nigdy wiecej ne zamowie teraz dwa razy czytam skad sa rzeczy!
atat dokladnie ja wczoraj wydalam tez prawie 500zl... ale przynajmniej juz mam wszystko z kostmetykow chemii itd.
tika ja zazdroszcze zawsze chcialam blizniaki jeszcze mam szanseNiebieskaa lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia