Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Pytanie do dziewczyn na Clexane - jaką macie dawkę?
Ja do tej pory brałam 0,4 przy wadze do 60kg, teraz ważę 60 z kawałkiem i jeden ginekolog proponuje już dawkę 0,6, inny ginekolog i hematolog nadal 0,4. Ddimery raz w normie, raz przekroczona norma, ale zastanawia mnie INR - robicie to badanie? Widzę, ze stopniowo mi spada, tzn nadal jest w normie, ale teraz już na granicy. Czy spadek nie oznacza, że właśnie lepiej włączyć lepszą dawkę? Lekarze ginekolodzy twierdzą, że wzrost oznaczałby możliwość zakrzepu, ale gdzie nie czytam to widzę, że własnie jego spadek to oznacza.
Ma ktoś jakieś pojęcie w temacie?
I czy słyszałyście o leki Neoparin, polski odpowiednik Clexane? -
Oj nadrobilam
Mąż wrócił!!!
Laski ja jeden podkład po pogodowy dostałam na porodowce,drugi wlozylam sobie sama a później duże podpaski. Wiadomo, że musiałam przez to częściej zmieniać ale akurat to mi nie przeszkadzało. I używałam dużych majtek bawełnianych. Teraz też takiej wezmę, te siateczkowe tylko na wszelki wypadek.
Na łóżko użyłam tylko jeden od razu po porodzie. -
Karolyn- będzie dobrze!:***
Sallvie- jak będzie chłopiec to stawiasz mo ciacho!!!') bo ja od początku wierze,ze masz tam osobnika płci męskiej.)
Ja byłam na małych zakupach kupiłam małemu 3 pary spodni, 2x body, pajaca, t-shirt, 2 komplety body spodnie czapka:) 9 par skarpet, dwie czapy bawełniane, kombinezonik misia
W hm są przeceny super
No i oczywiście mamusia też musiała coś sobie kupić...buty i bluzęOmon lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Sallvie ja też z niecierpliwością czekam na poznanie płci Twojego szkraba. No kurcze... lekarz musi zobaczyć. Mój nam pokazywał większe i mniejsze wargi sromowe
To aż niemożliwe, że tyle razy nie dał razy podejrzeć... rozumiem raz czy dwa ale Ty już taaaak daleko jesteś
Trzymam kciuki za Twojego wymarzonego synka.
Ilae, Wanda bilans moich pierwszych zakupów na Ali: 1 sukienka, 2 pary skarpetek, jedna lalka, jeden misiek, 2 zegarki (dla mnie) więc chyba spokojnieW koszyczku życzeń kolejnych 5 rzeczy
Jagah, mam ten sam problem zwykle. Mam 1 koszulę Italian Fashion, rozmiar S, jest fajna ale ledwo tyłek zasłania ;/ Ja mam 178 cm. Sukienki staram się kupować o długości przynajmniej 93 cm bo nie lubię miniówekilae, Jagah lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Dzisiaj u lekarza w miarę sprawnie szło, weszłam przed 18. Zapomnieli mi włożyć do karty wyników z krzywej cukrowej i musiałam odczekać jedną wizytę. W sumie dobrze, bo przy badaniu zapomniałam zwolnienia lekarskiego przedłużyć a skończyło się wczoraj.
Cukrzycy nie mam, cukier na czczo 62, po 2h 84. Mogę się bezkarnie objadać ciastkami.
Mała waży 620g, rośnie prawidłowo. Przez 2 tygodnie przytyłam 1,5 kg. Mąż stwierdził, że w końcu coś zaczynam ważyć - oszałamiające 46 kg. Przy moim niskim wzroście 153 cm czuję się z tą wagą jak słonik
IGA.G, Szczęśliwa Mamusia, Lokokoko, kasieniaczek lubią tę wiadomość
-
Czytajac Wasze watpliwosci co do koszul, podkladow itp po porodzie, ciesze sie ze tutaj wychodzi sie do domu po kilku godzinach, wiec nie mam problemu jak tu sie spakowac zeby nie wyszla ogromna walizka
W Lidlu byly dzis te ekologiczne ubranka. Kupilam tylko sweterek, bo body i spiochow mam duzo
A i w koszyku na allegro czeka na realizacje zamowienie materialowe. Takie sliczne sa te wzory, ze nie wiadomo co wybrac25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Jagah ja z tych króciutkich jestem 162 cm
Obiecałam którejś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam! Jagah? Efforts?) zdac opinię o zamówionych spodniach do spania za 20 zł. Dzisiaj przyszły i jak za tą cenę mogę je szczerze polecićWiadomo, bawełna nie jest jakaś gruba, różowa wstążka prześwituje przez materiał, ale są przyjemne i dobrze skrojone. Żałuje, że nie było więcej wzorów bo bardziej mi odpowiadają "wizualnie" niż te droższe, które zamówiłam
Mam nadzieję, że po praniu nic się z nimi nie będzie działo, nic się nie poskręca i nie zmienię zdania
Jagah, Szczęśliwa Mamusia, pati87, misKolorowy, Omon lubią tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
Marsylia wrote:Przez 2 tygodnie przytyłam 1,5 kg. Mąż stwierdził, że w końcu coś zaczynam ważyć - oszałamiające 46 kg. Przy moim niskim wzroście 153 cm czuję się z tą wagą jak słonik
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 22:16
-
Dzięki za odpowiedzi zatem cukrzycowe dziewczyny
będę uderzać do Was pewnie jeszcze nie raz:) ogarnęlam się już, otarłam łzy i byle do przodu. Najbardziej płakać mi się chce, że musze starszaka na 3 dni zostawiać, bo mam w poniedziałek zgłosić się do szpitala
maluszkiem nie jest ale nigdy się nie rozstawaliśmy na tak długo. Dla mnie to przezycie.
Ja wazyłam przed ciąża 48/49 kg/160 cm teraz 53 kg.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 12 stycznia 2017, 22:20
-
Różowy_Kordonek wrote:Jagah ja z tych króciutkich jestem 162 cm
Obiecałam którejś z Was (przepraszam, ale nie pamiętam! Jagah? Efforts?) zdac opinię o zamówionych spodniach do spania za 20 zł. Dzisiaj przyszły i jak za tą cenę mogę je szczerze polecićWiadomo, bawełna nie jest jakaś gruba, różowa wstążka prześwituje przez materiał, ale są przyjemne i dobrze skrojone. Żałuje, że nie było więcej wzorów bo bardziej mi odpowiadają "wizualnie" niż te droższe, które zamówiłam
Mam nadzieję, że po praniu nic się z nimi nie będzie działo, nic się nie poskręca i nie zmienię zdania
Czy moge prosić o linka do spodni?
Reni1982
09.04.2017 r. Miłoszek jest z nami
-
Dziękujemy za kciuki dziewczynki :*
koko hahah okej jak okaże się że mam synka to jadę do Ciebie na ciacho jakieś i opijemy to picolo !i tak planowałam jechać w góry haha
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Dzieki dziewczyny za Wasze metryki wzrostu
Stwierdzilam, ze chyba lepiej zamowic rozmiar M i ewentualnie okrywac sie szlafrokiem, a w domu to przeciez wszystkie chwyty i ubiory dozwolone, takze nie bede przeplacac ani cudowac.
aniolkowa mama- u mnie kupowanie ubran to ciezki temat, bo np. lubie swetry zakrywajace pupe, ale zazwyczaj mam problem, ze gorna czesc jest za szeroka albo rekawy za krotkie. Po prostu musze trafic na dobry ciuszek dla swojej figury, i tez nie znosze zbyt krotkich sukienek, w lecie juz nieraz sie przekonalam jak ograniczaja moje ruchy przy Diabolinie na placu zabaw
Rozowy Kordonek- to oczywiscie ja prosilam o recenzje, bo lubie spodnie z takimi sciagaczami na nogawkachWygladaja bardzo dobrze!
karolyn- ehhh, smutno mi na sama mysl takich krotkich rozstan, to zawsze jakos tak czlowieka szarpie za serce, pomimo tego, ze dziecko zostaje pod dobra opieka. No trzymaj sie dzielnie, czas szybko zleci, zabierz jakas ksiazke i naladuj telefona dobra muzyka, bedzie dobrze! -
Reni tutaj kupiłam http://allegro.pl/l5163-forever-d-dol-od-pizamy-spodnie-m-38-i6667902475.html ale kobieta miała tylko kilka sztuk z każdego rozmiaru, widzę, że teraz już ich chyba nie ma, ale zaglądajcie, może będzie coś dokładać?Najbliższa wizyta 15.03
-
A ja dzis na tym lodzie wywaliłam sie
Chciałam jechać na IP ale mój gin powiedział żeby poczekać bo i tak od razu nic nie zobaczą.
Jeśli cos sie stało to wyjdzie po dniu, dwóch
Co myślicie? Upadłam na jeden pośladek i rękę. Nie plamie nic nie boli. Poczekać do jutra?ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1