Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nie wiem ktora z was pisala o zakupach w biedrze ze teraz jest dermokosmetyk za 1grosz. Sprawdzilam w gazetce i maz akurat byl na zakupach . Dobrze ze on ma dobre oczy bo na kartce powieszonej przy pieluchach pisze ze do pieluch pants sa one za 1gr a pants sa w rozmiarach tylko 5 i 6. Wiec oszukuja w gazetce reklamowej.
-
Wreszcie mam wyniki krzywej - po 12h...
80/130/120. Trochę mały spadek po 2h ale cóż robića pić mi się chce dzisiaj po tym cukrze masakrycznie...
U mnie twardnienia brzucha zazwyczaj kilka/kilkanaście razy dziennie. Choć bywają takie dni jak wczoraj ze brzuch olej był twardy może tylko że 3-4 razy. W poniedziałek wizyta to zapytam czy to normalne. W końcu ja też czasami mogę panikowac -
she wolf ja bym poszla sprawdzic ja mam rzadko twardy brzuch glownie po calym dniu chodzenia, ale magnez mi naprawde pomaga a biore tylko jedan saszetke wieczorem Magnesiocard10,
no i masz nie wiem ktora pisala o mamas&papas ale kupilam w koncu karuzelke do lozeczka i metkowcaWiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 20:53
She Wolf lubi tę wiadomość
17.03.2017Sofia
-
Efforts, a masz to uczucie tylko jak lezysz? Bo wyczytalam ze mize byc ucisk na ta glowna zyle i to dlatego. Zauwazylsm ze nawet jak leze na lewej stronie to mi sie to zdarza.
Korcia, musialas sie okropnie przerazic. Dobrze ze wszystko sie dobrze skonczylo.
Polozna mi dzis oznajmila, ze tutaj w ktg tez nie do konca wierza, bo przeklamuje. Najlepiej by bylo wg nich rodzic w domu i nie zawracac glowy.
No ale fakt ze juz kilka razy badali mnie na ip i kazali w razie czego przyjezdzac. Tyle ze usg nie robia, tylko badaja dowcipnie, speawdaja tetno dziecka monitorem i to wszystko. A na skurcze polecaja paracetamolsredniowiecze!
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Żyrafka Sophie - widziałyście ten artykuł?
http://www.zetchilli.pl/Rozrywka/CHILLOUT/Przekroila-popularna-zabawke-dla-dzieci-To-co-znalazla-w-srodku-potrafi-przerazic-3248
Uważajcie -
Vero, Magnesiocard nie jest dostępny w PL. I to jest duża dawka w tej jednej saszetce (ja zmieniłam z tego asparginianu na cytrynian- magnesium diasporal).
She Wolf ja mam bardzo często twardnienia.Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Reni1982 wrote:Czy jutro któraś z Was ma wizytę oprócz mnie?
aprilova dobrze, że wszystko dobrze się skończyło! Parę dni odpoczywaj tak na wszelki wypadek.
Wyprasowałam w końcu całe pranie małej. Jeden rzut prania a z prasowaniem mi się zeszło 5h. Nie lubię prasować.
-
ilae tak jak pisza dzieci sie slinia wiadomo ze po pewnym czasie od slinienia itd trzeba wyrzucic zabawke,bo wilgoc zawsze niesie ze soba plesn itd. Tak jest z kazda gumowa rzecza to samo z zabawkami do wody jesli nie osuszymy ich dokladnie bedzie to samo, a jak jedna napisala mielismy nasza zyrafe dwa lata... no to jak przez dwa lata nie dbali, to sie stalo
misiu ja ta mam odkad zaszlam w ciazelekarka powiedziala ze naczynka sa bardziej ukrwione i latwo uszkodzic nawet tylko wycierajac nos
Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 stycznia 2017, 21:29
17.03.2017Sofia
-
Marsylia, widze ze malutka juz zawladnela Waszymi sercami? Czyli jednak adopcji nie bedzie?
ojejku, ilae, Karolczyk lubią tę wiadomość
17 cs2.11.2019
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She Wolf moim sercem zawładnęła już dawno. Teraz tylko czekać aż mąż się w niej zakocha
Dzisiaj jak z nią rozmawiał to powiedział: wiesz mała, że tata cię kocha. Tylko tak mówił cicho, że myślałam, że mi się przesłyszało. Ale później jak na mnie spojrzał, to już wiedziałam, że nie
Jagah, ojejku, She Wolf, Taśka22, sallvie, ilae, Reni1982, IGA.G, kasieniaczek, Korcia, Vero, Kjopa3, sy__la, Karolczyk, Omon, Milka1991, pati87, Peg, vitae13, Teklaa, agadana lubią tę wiadomość
-
Marsylia chyba wszystkie czułyśmy, że miłość do malutkiej zwycięży
co do prasowania, ja też nienawidzę i dzielę sobie to na partie. wczoraj godzinka, dzisiaj godzinka. ehh taka katorga ;p
Misiu mi też czasem leci krew z nosa, chyba dwa czy trzy razy miałam dośc spory krwotok. ale lekarz gin i rodzinny uznają to za normę -
Marsylia wrote:She Wolf moim sercem zawładnęła już dawno. Teraz tylko czekać aż mąż się w niej zakocha
Dzisiaj jak z nią rozmawiał to powiedział: wiesz mała, że tata cię kocha. Tylko tak mówił cicho, że myślałam, że mi się przesłyszało. Ale później jak na mnie spojrzał, to już wiedziałam, że nie
Mysle ze maz tez juz zakochany po uszy, tylko jeszcze niesmialo to okazuje?
17 cs2.11.2019
Aprilova- wspolczuje przezyc, i jednoczesnie ciesze sie, ze wszystko okej, a teraz odpoczywaj
Dziewczyny, u mnie twardnienie brzucha ma zwiazek z nadmiarem aktywnosci, jak np. dlugo sprzatam to wieczorem odczuwam ciezar i napinke, jak mi bardzo dokucza i powoduje dyskomfort to no-spa w ruch, ale zazwyczaj sam odpoczynek i pozycja lezaca duzo pomagaja. -
A bo on taki jest, że się wszystkiego panicznie boi. Dla niego ZD zabrzmiało jak wyrok i niczego nie chce słuchać, nic nie czyta. A ja jak się wgłębiłam w temat to wiem, że łatwo nie będzie, ale damy sobie radę. Trzeba dziecku poświęcić odrobinę więcej czasu.
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Jagah wrote:Aprilova- wspolczuje przezyc, i jednoczesnie ciesze sie, ze wszystko okej, a teraz odpoczywaj
Dziewczyny, u mnie twardnienie brzucha ma zwiazek z nadmiarem aktywnosci, jak np. dlugo sprzatam to wieczorem odczuwam ciezar i napinke, jak mi bardzo dokucza i powoduje dyskomfort to no-spa w ruch, ale zazwyczaj sam odpoczynek i pozycja lezaca duzo pomagaja.ojejku lubi tę wiadomość