Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
kasieniaczek wrote:Brałam od nich szlafrok i piżamke. Szybka realizacja i dobry kontakt. Mogę polecić
Nie to co na słodkisen. Złożyłam tam zamówienie 10 dni temu i nawet brak mejla, że wpłata dotarła. Jeśli, któraś chcę ryzykować, to wolałabym zamówić przez allegro od nich. Przynajmniej wtedy allegro ubezpiecza transakcję. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że tam mają konto. Zamówiłam też leginsy ciążowe, ciekawe czy zdążę założyć w tej ciąży, o ile w ogóle dojdą. -
Ja dziewczyny jak już jesteśmy w temacie sklepów i kontaktu ze sklepem przestrzegam przed sklepem fantastic z torebkami.zamówiłam tam niedawno torebkę i zrobiłam przelew,dostałam maila potwierdzającego złożenie zamówienia i potem już cisza...jak się wreszcie dodzwoniłam to jakiś niezorientowany pan powiefzial że oddzwoni do mnie koleżanka,koleżanka oczywiście nie oddzwonila,maile też nic nie dawały. Po 2 tyg wreszcie się dodzwonilam i postraszylam policja,powiedziałam że czuję się oszukana bo zapłaciłam i nie ma ani torebki ani kontaktu.bo jak ktoś by mi powiedział że czas oczekiwania jest taki i taki to ok,ale tu zero kontaktu.w końcu koles powoefzial że ta torebka która zamówiłam jest ostatnia i uszkodzona:))) i na szczęście zwrócili mi kasę. Mąż mówi że tak się gada jak np.firma się zamyka albo podupada
-
Cześć Złapałam jakiegoś wirusa. Wczoraj cały wieczór wymiotowalam. Dziś już lepiej tylko słaba jestem bolą mnie zebra ręce. Cały dzień w łóżku przelezalam. Mąż ugotowal mi rosolek. Ale w kuchni zostawił balagan
https://www.maluchy.pl/sl-72637.png
-
Spirit wrote:Dziewczyny z Krakowa, czy któraś z Was była w poradni diabetologicznej? Gdzie Was skierowali ? Czeka mnie ta wątpliwa przyjemność
-
Gabi 19 wrote:Cześć Złapałam jakiegoś wirusa. Wczoraj cały wieczór wymiotowalam. Dziś już lepiej tylko słaba jestem bolą mnie zebra ręce. Cały dzień w łóżku przelezalam. Mąż ugotowal mi rosolek. Ale w kuchni zostawił balagan
-
kasieniaczek wrote:Brałam od nich szlafrok i piżamke. Szybka realizacja i dobry kontakt. Mogę polecić
Nie to co na słodkisen. Złożyłam tam zamówienie 10 dni temu i nawet brak mejla, że wpłata dotarła. Jeśli, któraś chcę ryzykować, to wolałabym zamówić przez allegro od nich. Przynajmniej wtedy allegro ubezpiecza transakcję. Szkoda, że nie wiedziałam wcześniej, że tam mają konto. Zamówiłam też leginsy ciążowe, ciekawe czy zdążę założyć w tej ciąży, o ile w ogóle dojdą.mam nadzieję, że dojdzie przed 8 lutym bo zamówiłam do pracy a od 9-tego będę na zwolnieniu. Może w końcu zacznę się tu więcej udzielać, bo na razie głównie podczytuję
Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 18:29
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Czy któraś z Was kupowała te bambusowe kocyki? http://allegro.pl/kocyk-bambusowy-bawelniany-dzianinowy-bambus-eko-i6596703476.html? wydaje mi się, że tak, ale czy ktoś brał miętowy? Waham się między szarym a miętowym, jestem maniaczką szarego, więc kusi mnie bardziej, ale nie chcę być monotonna i pomyślałam o miętowym tylko na zdjęciu wydaje się taki strasznie blady.. ktoś ma zdjęcie tego miętusa w rzeczywistości?Najbliższa wizyta 15.03
-
Rozowy Kordonek- zdecydowalam, ze jednak kupie ten kocyk, ale czekam na jedna paczke z PL i najpierw ocenie zawartosc i wtedy wybiore rozmiar i kocyk. No, mnie urzekly, chociaz wiem, ze to kwestia gustu
http://yosoy.pl/pl/22-kocyki-bawelniane
Dzisiaj dzien w terenie, zjadlam pysznego paczka z rodzynkami i wrocilam z paczuszka zurawiny, pychotka! Upolowalam fajne skarpetki i biale body, tanie i gatunkowo fajne. Kilka koszykow do polek, bo jak zabiore Diabolinie komode to musze wiekszosc ciuchow przerzucic do kolumny w regale, takze porzadki i organizacja na maxaW przyszlym tygodniu zamawiam lozka i materace, chcialabym miec juz spokoj w glowie w temacie planowania
Faktycznie, najgorzej mi sie podejmuje decyzje bedac w ciazy, serio. Mam tysiac watpliwosci, i zarazem mozliwosci. Niby cos mi sie podoba, a jeszcze szukam innych rozwiazan.. Mozna oszalec
nutella- ciesze sie, ze u Was wszystko dobrzepostaraj sie jak najwiecej odpoczywac, porzadki moga poczekac
Pizamy zamawialam od uzytkownika DOLCESONNO z allegro, i tez po tygodniu ciszy napisalam do nich maila z zapytaniem, czy przesylka w ogole zostala wyslana. Tak sie sprezyli, ze tego samego dnia mialam numer nadanej paczki, kurier byl nastepnego dnia
-
Kordonku, na każdym zdjęciu jakie zrobiłam ten kolor wychodzi inaczej chyba ale to najbardziej zbliżone:
Nie jest tak blady jak na głównym zdjęciu w aukcji ale nie jest tak żywy jak na kolejnym zdjęciu z niemowlaczkiem. Mnie się podoba.
Byłam w Ikei, padam, oglądałam te szafy PAX, faktycznie ta 100x60x236 jest wielkaByłaby super :p
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Różowy_Kordonek wrote:Jagah piękne te kocyki ale chciałabym się zmieścić w 100 zł zważywszy, że jeszcze kilka rzeczy muszę kupić
aniołkowa mama dziękuję! :*Filipek - 09.03.17 -
różowy kordonku to ten
http://www.allegro.pl/ShowItem2.php?item=6683562646
Tylko mój był od innego sprzedającego ale tochyba też jest ten sam. Na stronie producenta są po 99Wiadomość wyedytowana przez autora: 28 stycznia 2017, 19:47
Filipek - 09.03.17 -
Mogę spać spokojnie, dzisiaj spakowalas torby do szpitala
jeszcze tylko dokupie picie, jakieś suchary, dla męża cos do zjedzenia i bedzie wszystko
od tygodnia co noc mi sie śniło, ze nie mam torby spakowanej. Ostatnio M wyjechał na kilka dni a ja bardzo złe sie czułam, mały pchał sie strasznie na szyjkę i nie mogłam nawet chodzić bo bardzo bolało, nie ustało nawet jak leżałam-wiec dzielnie zapakowałem koszule i wszystko co potrzebne (na wszelki wypadek) i w nocy udałam sie na IP. Zrobili mi ktg nic nie wyszlo, zbadali. Po prostu Michaś sie pcha w kanał juz i odbija główka stad ten bol-okropnie tępy. Ja z racji szwu po prostu sie wystraszyłam, ze on pęknie i mnie rozerwie. Na szczęście wróciliśmy do domu z Michasiem
po tym incydencie dzisiaj pierwsze co to spakowalas torbę do szpitala, a maz powiedział, ze do porodu juz nigdzie nie wyjedzie bo bardzo sie zmartwił.
Dzisiaj zabrałam sie za prasowanie rzeczy dla synka, powiesiliśmy firnake w pokoju, złożyliśmy fotel do karmienia i dywan-na meble czekam do 18lutego. Ah no i zaraz zabieramy sie za składnie naszego crossajestem nim juz tak podekscytowana
jak sie uda to dzisiaj wrzucę fotkę bo widze, ze temat wózków nie schodzi dalej
Co do koszul ja rownież kupiłam na szykowna mama-byłam bardzo zadowolona, na pewno jeszcze dokupie. Mam od nich dwie piżamy do karmienia, koszule i szlafrok oraz taki bawełniany stanik. Wszystko bardzo fajne jakościowo (w jednej piżamce juz śpię i jest bardzo wygodnie) także rownież polecam ta stronę
Miłego piątku kochane ah i miło Was zobaczyć na IGpiękne mamusie
IGA.G, Milka1991, Antonelka, sallvie, kahaśka lubią tę wiadomość
-
Lis zmotywowalas mnie - spakuje sie chociaz z grubsza do konca tygodnia (w sensie przyszlego).
A wiecie co polozna powiedziala na SR w zakresie przekasek do porodu - poleca lizaki slodkie i mniejsze ryzyko zadlawienia w pozycji lezacej niz cukierek.
lis87 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami