Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Marsylia - piękny wózek. Jaka to marka? I gdzie zamawialas ze tak szybko masz?
Lokokoko - mi czasem cos pyka w brzuchu, bardziej jak strzelająca folia babelkowa - przeszukam odmęty Internetu i może to ucisk na jelita w których pękają sobie pęcherzyki powietrza. Ale informacji o tym.jak na lekarstwo -
U was tez tak zimno na dworze?
Maz chcial mnie kolo 17-18ej wziasc na spacer do pobliskiego sklepu a ja mu odmowilam bo zimno. U mnie w tej chwili 4stopnie tylko, i co chwilę deszcz pada oraz wiatr wieje. -
Ilae- ja też czekam na hybrydy pp porodzie. poki co u rąk nie maluje paznokci. Mam skórki wycięte, ładnie wypilpwane-schludne
Leirion- dokładnie. Idealnie ujęte. Folia babelkowa. Cieszę się,ze ktoś też tak ma. Przynajmniej nie myślę już,ze mój Filipek Pstrya sobie na palcachKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Ilae
Lokokoko
A ja tam robie sobie nadal hybrydy u rąk tzn kosmetyczka mi robi. Co mam sobie odmawiać przyjemnego. Oczywiście teraz 1paznokiec mam bez hybrydy za to pomalowany zwyklym lakierem w kolorze hybrydy wiec się nie odróżnia od innych. W razie co 5sekund i paznokiec będzie zmyty.
No i oczywiście paznokcie mam sporo skrocone w porownaniu do moich starych aby polozne nie gadaly ze za dlugie mam.
2paznokiec od najmniejszego jest pokryty lakierem. Mi się wydaje ze ok to wygląda.
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/857aeab2f732.jpg -
mrik Serdecznie gratulacje. Siedzialas mi wczoraj strasznie w głowie. Teraz już wiem czemu
misiu kolorowy Cudownego masz synka!
marsylia Nasz mała wojowniczka robi kolejne postępy. Jak tak będzie szła przez całe życie, to jeszcze o niej usłyszymy wszyscy.
Ciężko mi Was nadrobić, bo zasięg tu mam lichy i internety przez to szwankuja.
Marsylia lubi tę wiadomość
-
Przed chwila jak szlam pranie wywiesic to nagle poczulam ze cos ze mnie leci cieplego. Tylko nie wiem czy to mocz czy wody. Duzo tego nie bylo ale tak około 15cm majtek zamoczonych bylo. Skurczy ani boli nie mam wiec nie sadze ze cos sie zaczyna. Moze pęcherz nie trzyma mi juz moczu.
Niestety nie mam w domu testow do wykrywania wód plodowych. -
Mrik wielkie gratulacje!
U mnie kolejny dzien spinania brzusia, rozciągania synka w brzusiu i to na razie tyle ehs
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Pati nikt nie mówi, że coś sobie trzeba odmawiać. Ja po prostu sama sobie robiłam od ponad roku paznokcie (wyjątkiem był mój ślub, gdy sama nie miałam czasu się z tym bujać). Teraz zwyczajnie nie wysiedzę tyle czasu, by jakoś to wyglądało. A swoje mam bardzo króciutkie, więc chciałabym je dodatkowo przedłużyć
więc pewnie skończyłoby się to tym, że bym zaczęła i wyglądałoby to gorzej, niż pomalowane zwykłym lakierem, bo nie miałabym siły skończyć
-
Mrik gratuluję
Tak. Termomix tak kosztujePrawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
Ilea, tego samego to chyba nie, ale zauwazylam ze wiekszosc chlopow ma takie jazdy
Ja przedwczoraj tez zrobilam sobie stopy, ale takie wygibasy szly, ze sie sama z siebie smialam.
A golenie na dole to jakis koszmar! Jak zaraz nie urodze, to juz wiecej sie nie ogole. Nie dosiegam
Aniolkowa, niestety tyle to kosztujesa tansze odpowiedniki, ale to juz nie to samo pewnie
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
She, pjona!
Dzisiaj miałam się Was właśnie pytać, jak to ogarniacie. Jesteśmy właściwie na takim etapie, gdzie każda z nas może zacząć rodzić w każdej chwili. Pytanie intymneogarniacie się na dole na bieżąco co kilka dni jeśli chodzi o depilację czy nie zwracacie już na to większej uwagi? Ja jakoś kilka dni i muszę, bo niekomfortowo się czuję. A każda taka czynność to normalnie kamasutra w pojedynkę. Jeszcze sięgam, ale zasapię się jak parowóz...
She Wolf lubi tę wiadomość
-
Hahaha widzę macie się z tymi facetami
Mój narzeczony ogólnie nie da sobie przetłumaczyć. Mówisz mu np "nie jedź tam bo coś tam" to i tak zrobi po swojemu a potem koniec końców jest "no miałaś rację kochanie"
i tak zawsze jest
ilae ja się starałam mimo wszystko co kilka dni się TAM ogolić mimo, że robiłam to na prawdę na czujaI na dobre mi to wyszło bo na porodówce musieli mnie szyć i w ogóle to byłby problem jakbym tam ogolona nie była a nie chciałam też sytuacji, że w szpitalu mieliby mi golić krocze !
Moje dziecko coraz więcej i częściej łapie cyca !Jak tak dalej będzie to szybko nadrobi braki w kilogramach
Ogólnie jestem z niej taka dumna. Jest taka malutka, drobniutka a taka silna i na prawdę kumata ! Ideał mi się trafił !!
eforts, pati87, Jagah, bobas2015, Marsylia, kasieniaczek, niania.ogg, Kjopa3, Kleopatra, She Wolf, AmyLeah, mada87, flowerygirl, sy__la, Milka1991, ilae, Justyna Sz, Aga1991, Omon, Teklaa lubią tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
Ilea ja się przyznaje ze nie jestem na bieżąco. Dzisiaj musiałam ogarnąć się bo jutro mam gina, chciałabym już na tym.goleniu ogarnąć poród
aczkolwiek jak się balsamowalam to zobaczyłam że znaczna część ominelam
a kij tam
Aniolkowa no tyle. My jak się odbijemy po kupnie mieszkania to będę chciała sobie kupić.ilae lubi tę wiadomość
-
ilae- mnie to nawet glupio napisac, ale wciaz mam staly kontakt wzrokowy ze swoja broszka
a poniewaz lada chwila rozwiazanie to staram sie zagladac czesciej, teraz to nawet nogi doczekaly sie wiekszej ilosci balsamu niz brzuch
Jesli chodzi o hybrydy to sciagnelam na czas okolo porodowyPotem jak pojawi sie drugie dziecko, nie chce zaprzatac sobie glowy uszczerbionym pazurkiem ani biegac z pilniczkiem badz folia do sciagniecia
Ten miesiac spokojnie przezyje, a plytka tez sie zmieni, obecnie uzywam regenerum do wzmocnienia.
W poniedzialek wybieram sie do salonu 2w1, czyli fryzjer i kosmetyczkaMusze doladowac baterie przed finalem, no i jak Panna Orzeszkowa mnie zobaczy, to jakas prezencja musi byc, bo sie dziewczyna zapowietrzy na starcie ze strachu
karolyn, Niebieskaa, sallvie, eforts, ilae, Aga1991 lubią tę wiadomość
-
ilae wrote:ogarniacie się na dole na bieżąco co kilka dni jeśli chodzi o depilację czy nie zwracacie już na to większej uwagi?
Wcześniej depilatorem goliłam się, ale teraz już nie mam siły aż tyle się wyginac. Zresztą.. ja co golenie mam nadzieję, że to już ostatni raz. -
Wow, to chyba sobie poradzę bez takiego cuda jak thermomix
może kiedyś
bardzo dużo sobie za to liczą.
Ilae, ja się staram co kilka dni ale mam wrażenie, że to wychodzi strasznie niedokładnie ale boję się więcej tam gmerać maszynką jak nic nie widzę... tylko jak wtedy na porodówce? to musi być jakoś idealnie ogarnięte? przecież ja nie dam rady...
Niebieska, gdzie jesteś jak Cię nie ma?
Sallvie, śliczności, a jakie włoski!!Niebieskaa, sallvie lubią tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]