Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Cóż... nie urodziłam.. do 4 skurcse co 3minuty bolesne. Szyjka rozwala do 3 ale się nie skrocila oxy nie podadzą bo za małe rozwwrcie I o 4 się rozregulowsky straciły moc I dupa także no to tak a poproś drugiego porodu. Mam doła jestem zmęczona . Wiktor bardzo nisko ale się zdecydować nie może
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Wanda 36.7 u dziecka to.zaden objaw. N autor czyszczenie i woda morska.
Kjopa serdeczne gratulacje!!! Na szczęście już wszystko za Wami!! Teraz dużo spokoju i zdrówka.
Iga mój młody też czasami chce i nie może się zdecydować żeby złapać sutek. Czasami ostatecznie polize i idzie spać
I to prawda jak dziecko chwyci za mało to będzie bolało i będzie ranić.
Annak może ten brak mleka to tylko Twojej głowie?skoro jeszcze po karmieniu mleko zostaje. Po czym wnosisz że Ava się nie najada?
Jagah będzie wesoło ja do tej pory nie zdawalam sobie sprawy jak głośne jest moje starsze dziecko
Kjopa3 lubi tę wiadomość
-
bobas2015 wrote:Jak nie ruszy to jutro pewnie do domu.. wiecie jestem przerażona tym ze to tyle trwało i zero postępu..14 H..
Loko jak KTG? -
Zaraz bede badana, az sie boje. Skurcze mam co 3-4 minuty trwajace z 50 sekund.
Jak rozwarcie nie postapilo to na oddzial, goracy prysznic, cos zjesc i zbierac sily na powtorke jutro albo jak samo ruszy w nocy. A jak postapilo to tu zostaje i dalej skacze na pilce.
Kolejny porod na 2 parte skurcze obok, szkoda ze drugie dziecko, bardziej napawalby optymizmem gdyby byl pierwszymeforts lubi tę wiadomość
-
Oh Bobas współczuję rozczarowana... Wiktor zmienił zdanie.
Donia Filip jest nadaktywny. Nie znosi yc pod ktg... ale serduszko ładnie bije. Skurczy zero;)
Co do tego wycieku z rana położna mówi ze jak teraz sucho to znaczy że to czop.A co do spojenia mam jutro mówić gince i ma mi zrobić ush
Donia12 lubi tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Kjopa! Brawo dla dzielnej mamusi! Odpoczywaj!
Bobas ja myślałam ze jak nie postępuje porod to cc? Nie znam sie nie rodziłam, stad moje pytanieKjopa3 lubi tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171 -
Kjopa gratuluję! Współczuję tych przejść. Za chwilę synek wszystko Ci wynagrodzi.
Kjopa3 lubi tę wiadomość
Prawie 5 l. starań, 3 stymulacje do ivf+ próba na oocytach, 1.08- beta 237.90, 03.08- beta 456.59, 17.08 26dpt- wizyta pęcherzykowa i jest ❤, 29.09 usg prenatalne,24.11 usg połówkowe,26.01 ostatnie usg genetyczne, 13.04- narodziny naszego szczęścia
08.18r-et nieudany
09.18r- próba na 6 oocytach,0blastek -
ilae wrote:Zaraz bede badana, az sie boje. Skurcze mam co 3-4 minuty trwajace z 50 sekund.
Jak rozwarcie nie postapilo to na oddzial, goracy prysznic, cos zjesc i zbierac sily na powtorke jutro albo jak samo ruszy w nocy. A jak postapilo to tu zostaje i dalej skacze na pilce.
Kolejny porod na 2 parte skurcze obok, szkoda ze drugie dziecko, bardziej napawalby optymizmem gdyby byl pierwszym
Widzisz.... z tym drugim porodem to tez niestety nie reguła- a szkoda bo by mnie to trochę pocieszylo... Już mi się odechacialo SN - bez zastanowienia zgodziła bym się na cc teraz. -
A nie.. Jak nie postępuje to podają oxy ale rozwarcie musi być choć 4..przynajmniej w tym 37 tyg.. no i tak po oddziałe trochę mnie łapie szyjka mega boli.. no rzeźnia ten drugi poród. Niestety nic nie hest reguła. Tęsknię za moim starszym synkiem
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Lokokoko wrote:Ilae czekamy na wieści!
A nie mówiłam że badanie rozwarcia boli ?!hihi. Biedna moja dziewczynka. Łącze ie w bolu :-*
Dona ja też marze o cc
to sobie możemy pomarzyć razemi pewnie na marzeniach się skonczy
Właśnie jem naleśniki- tatuś mi usmażyłale dzisiaj już jedzie do domu więc muszę korzystac
-
Gakib,mojej małej jak badali słuch to lewe ucho obrazu było ok. A prawe badali z 6 razy
. Dopiero w dniu wyjścia było ok. Polozna kazałai masować to prawe uszko żeby je uprościć. U mnie była polozna. W czwartek idziemy do pediatry. Wczoraj zapisałam mała do kardiologa na 15maja. Jutro czeka mnie wyzwanie. Musze zaprowadzić syna na zajęcia sensoryczna i musze zabrać mała ze sobą bo mąż idzie na pogrzeb kolegi z pracy
https://www.maluchy.pl/sl-72637.png
-
Reni gratulacje
nutella śliczny synek. Rodzeństwo bardzo podobne do siebie na tych zdjęciach
Resztę nadrobię późniejZostało 11 stron. Wyruszam na poszukiwania smoczka gumowego (lateksowego). W żadnej aptece ani sklepie z art. dla dzieci nie mają. Tragedia! Z silikonowego Wiktoria pić pije, ale szybko się męczy i zamiast jeść po 50-60ml, to wypija max 30.
Mąż wziął 2 tygodnie urlopu. Pierwsza noc spokojna. Kazali nam wybudzać na karmienie co 2,5h. Jedno karmienie pominęliśmy, ale zmieściliśmy się w przerwie 4h (Wikunia już sama się o karmienie upomniała).
Złapałam się na tym, że ciągle pouczam męża jak ma co robić przy małej. A przecież wiem, że robi wszystko dobrze, tylko trochę inaczej niż ja. Więc odpuściłam. Zajmujemy się Wikunią na zmianę.