Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Lokokoko wrote:Witaaj Kasiulek :*
Pati no wlasnir ale jak to jest z rozmiarem tych jeansow ciazowych??
Bo patrzylam na h&m mama i jest rozmiar 34, czyli co jal teraz mam 34 to mam tez kupic 34 czy to chodzi o rozmiar brzuszka?
Orientujesz sie moze?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 11:16
-
Lokokoko wrote:Aha aha
a generalnie ladnie leza? Na tylku i na kolanach?
Boo strasznie mnie denerwuje jak na kolanach sa glupie
Ale to pewnie zalezy od fasonu.Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 11:18
-
Lokokoko wrote:A ten h&m mama to tylko internetowy?
Bo u nas w hm nie ma tego dzialu i tylko przez neta ogladam -
kahaśka wrote:Te spodnie z H&M według mnie są przyciasne, jak się weźmie aktualny rozmiar. Ja miałam 40 a ciążowych 40 nie mogłam wcisnąć
kahaśka lubi tę wiadomość
-
Hmmm to najlepiej by bylo jechac i zmierzyc
A dzewczyny mam pytanie
Ogolnie ukonczylam studium i nie mam zadnego ubezpieczenia.
Planuje zglosic sie do bezrobocia i powiedziec od razu, ze jestem w ciazy.
Naleza mi sie jakies pieniazki czy cos?
Albo po narodzinach slyszalam o jakims 1000zl ale nie wiem o co chodzi.
Moze orientuje sie ktoras???Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Witam
Koko często śni nam się to czego się boimy, więc zajmij myśli czymś przyjemnym
kaisulek witam i w takim razie bardzo gratulujęzapraszam też do wpisu w naszej tabelce na pierwszej
a ja nie ma żadnych dresów ani legginsów bo nigdy nie lubiłam ,same rurki, kurczę wiecie jak mnie cisną, dupka mi urosła i jest lipa. muszę zrobić porządne zakupy
koko no obawiam się że nic Ci się nie należy na tą chwilę, tyle że będziesz ubezpieczona w UP, chyba że zgłosisz się do mops, tam powiesz że masz kiepską sytuację finansową, powinnaś dostać jakiś zasiłek, a po narodzinach jak najbardziej będzie Ci się należeć 1000 zł przez 12 miesięcy, tzw kosiniakoweLokokoko lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyLokokoko Ja to już o sporo czasu nie pracuje nie to że nie chcę , nie mam na razie takiej możliwości aby pracować , jak moje dzieci się urodziły to nic nie miałam , oprócz pieniążków z OPS i 2 tys becikowego a to była jednorazowa zapomoga , też o tym słyszałam ale nie wiem jak to jest , z tego co w wiadomościach mówili jest tak ponoć , że każda bezrobotna zajerestrowana w UP i chyba ubezpieczona , dostanie 1000 zł chyba co miesiąc , aż dziecko chyba roku nie ukończy .Najwyżej w UP byś się do pytała
.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 11:41
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Dziekuje za odpowiedzi!
No wiecie na samym zasilku mi niezalezy.
Czyli co jak sie zarejestruje do bezrobocia to po porodzie dostane co miesiac 1000zl?
Dobrze zrozumialam ?
Ja nie pracuje, bo nawet nie zdazylam w czerwcu ukonczylam studium, dwa dni temu odebralam wyniki hahaha
Jej, ciagnie mnie na frytaski. Ciekawe czy to prawda ze slone-chlopiec slodkie dziewxzynka
Chociaz mnie czasem ciagnie i na slone i a slodkie czyli co? Obojniak?'-DKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Cześć u mnie między dzieciakami będzie 3 lata i 5 miesięcy różnicy. Moja najlepsza przyjaciółka ma termin na 2 marca a ja na 2 kwiecień. Obie braliśmy ślub w zeszłym roku ja we wrześniu ona w pazdzierniku
Milka1991, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
https://www.maluchy.pl/sl-72637.png
-
te dresiki będą moje, tak po domku
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0287094006.html
a te gdzieś na wyjście
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0409763001.html
Jeansy strasznie drogie, kurde
nie znacie jakichś innych sklepów z ubrankami ciążowymi?Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 11:58
-
nick nieaktualnyLokokoko Chyba tak nie chcę Cię w błąd jakiś wprowadzać , najlepiej będzie jak się dopytasz w UP wszystko co i jak
.
Co do zachcianek to jeszcze 100 razy może Ci się zmienić np. w mojej pierwszej ciąży jadłam dużo wędlin i nie kusiło mnie do niczego , w drugiej i trzeciej ciąży to na słodkie miałam cały czas zachcianki , a dwie córeczki rok po roku urodziłam , w czwartej ciąży tej straconej to do fasfoodów mnie ciągnęło , a teraz jem wszystko i nic do niczego szczególnego mnie nie ciągnie.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 12:00
-
a ja mam ochote na wszystko ;p słone, kwaśne, słodkie, gorzkie
ja się obawiam ile ja przytyłam już, wagi nie mam, a w spodnie się nie dopinam
coś czuję, że lekarz mnie owali za to bo mówił, że max 1,5 kg powinnam w perwszym trymestrze przytyć. no ciekawe co waga pokaże. ja mam zamiar wziąc pod koniec września ubrania ciążowe od mojej siostry, zobaczymy co się przyda. a sama zamówiłam na teraz legginsy ciążowe i są super
Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:te dresiki będą moje, tak po domku
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0287094006.html
a te gdzieś na wyjście
http://www2.hm.com/pl_pl/productpage.0409763001.html
Jeansy strasznie drogie, kurde
nie znacie jakichś innych sklepów z ubrankami ciążowymi?
ja na allegro legginsy kupiłam za 30 złWiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 12:01