Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
500+ jest na drugie dziecko i następne, chyba, że zarobki na każdego członka rodziny nie przekroczą jakiegoś tam progu (musisz doczytać) to wtedy też się należy na 1 dziecko.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 3 września 2016, 15:06
Lokokoko lubi tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
O widzisz,czyli w jednym przypadku to dziala, a w drugim nie
A ja zjadlam kalafiorkowa i mam taki swietny ostry sos " dangerous super, super hot" sie nazywa i wystarczy kropla doslownir do talerza zupy i jest swietnie pikantne
Rano mialam ochote na tradycyjne schabowe. Jednak teraz nuta ekstrawagancji w kuchni i zrobie je z porem, sosem mysliwskiem w piekarniku
Mniamcik:-*Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
moj maz lubi gotowac, ale jednak zona w ciazy dodaje mu dodatkowy zapal:)) dzis jest np.:
Dalej jestem fanka crispy chickena z burger kinga, ale tam to juz na pewno on ze mna nie pojdzie. Moge jedynie sama taka "zbrodnie" popelnic:)Lokokoko, Milka1991 lubią tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
A wiecie że ja mam jakieś takie apetyty na słodkie. Naleśniki na słodko wczoraj stwierdziłam że ser śmierdzi. Poszłam kupiłam nowy i znowu czułam taki kwaśny smród dalam tyle cukru że szok a dla mnie było mało słodkie
Teklaa lubi tę wiadomość
[img][/img]
-
A mnie w tej chwili na prince polo orzechowr
Ale generalnie to slone rzeczy wole.
I to co najbardziej mnir wkurza. Np mam ochote na kangusy z mlekiem jak juz uszykuje odniechciewa ni sie. I zrobilam sobie dzis tez onleta o 14 to tez mi smierdzial, ale wtrabilam bo od rana nic nie jadlam
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Angelika, to jest paella. Naprawde ten smak mi teraz pasuje, chociaz uprzedzilam go, ze moze byc tak ze jak to powacham to nie zjem, choc juz jadlam to danie wczesniej hehe.
Iga, moj maz tez pilnuje tego co jem:) Az sie dziwie, bo nie podejrzewalabym go az o taka kontrole haha. Juz mi tyle kupil orzechow, ze na razie tylko leza, bo nie nadazam z jedzeniem. Do burger kinga nie chce ze mna isc, a ja mam ochote na fryty albo wlasnie crispy chickena. Teraz gotuje zupe:P
Zyc nie umierac:) chociaz rano to mi zrobil taka kawa, ze wypilam tylko pol. Sobie normalna a mi kawy tyle co mleka, a reszta to mleko.sy__la lubi tę wiadomość
Nasze szczescie juz z nami: kwiecien 2017
-
U mnie dziś bułeczki z marmoladą królują. Pierwszy raz robiłam. A później za gołąbki się zabieram
IGA.G, sy__la, Lokokoko, Peg, Antonelka, Niebieskaa, Omon, Milka1991, Teklaa, Magni, Maniuś lubią tę wiadomość
-
nooo... nutella bułeczki muszą być pyszne
A ja dziś będę robić własne hamburgery. Mięsko mielone wołowo-wieprzowe świeżo przeze mnie zmielone wczoraj już usmażone, tylko bułkę podgrzać, warzywa pokroić, poukładać, sosy (oczywiście tabasco też) i mniaaaaam...Niebieskaa, Milka1991 lubią tę wiadomość
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
https://zapodaj.net/0e07e454b556b.jpg.html
Wszyscy sie chwala pysznosciami to i ja. To moje ale sprzed kilku dni
Fota jak zwykle ze snapa.
Nutella, moglabys dac przepis na bulenki?
Bo kocham takie rzeczy:*_Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:https://zapodaj.net/0e07e454b556b.jpg.html
Wszyscy sie chwala pysznosciami to i ja. To moje ale sprzed kilku dni
Fota jak zwykle ze snapa.
Nutella, moglabys dac przepis na bulenki?
Bo kocham takie rzeczy:*_