Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Monika bardzo Ci współczuję, to smutne że dzieją się takie rzeczy, że spotyka te pary, które tak bardzo pragną maleństwa
przytulam kochana :*
kordonku ja też byłam na ostatniej wizycie 31.08, na kolejną kazał przyjść z wynikami krwi i moczu za dwa tygodnie, więc wizytę mam 13.09, a prenatalne nawet nie wiem, czy mój lekarz robi, bo nic mi nie powiedział, a w zleceniach napisał, że poinformowano o możliwości zrobienia, przeczytałam to dopiero po wizycie i trochę się wkurzyłam, ale dopytam jak będę teraz, bo z om to będzie 10t1d, a z usg tydzień młodsza ciąża.
Fufka gratuluję udanej wizytyWiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:34
Edyta91 lubi tę wiadomość
-
mrik wrote:Hej, przylaczam sie i ja
wstepny termin 23.04.17, obecnie zaczal sie 8 tydzien, beda blizniaki, serduszka bija
mdlosci sa i wstret do wiekszosci jedzenia. Czasem migreny dokuczaja, ale nie ma co narzekac
Jedno czy dwujajowe? -
wstepny termin 23.04.17, obecnie zaczal sie 8 tydzien, beda blizniaki, serduszka bija
mdlosci sa i wstret do wiekszosci jedzenia. Czasem migreny dokuczaja, ale nie ma co narzekac
chyba mamy pierwsze bliźniaki ♥♥
-
Moze to dziwne pytanie na tym etapie ale po ilu po zabiegu zaczelyscie starania? Bo lekarz mi kazal od razu bo najwieksze szanse sa w pierwszych trzech miesiacach a pozniej moze byc ciezko.Każda twoja myśl jest czymś realnym - jest siłą.
Danielek 03.05.2015r.
Sebastianek 27.08.2017r. -
Monika1357 wrote:Bylam w 11 tc. Plod ma bardzo mala glowke i serduszko nie bije.
Jutro jade do szpitala. Czy ktoras moze mi opisac co mnie czeka?
Monika,
Wysłałam Ci zaproszenie do przyjaciółek.
Jeśli tylko chcesz, to zaakceptuj. A ja napiszę Ci na priv wszystko, co wiem ze swojego doświadczenia.
Tak mi przykro...Wiadomość wyedytowana przez autora: 6 września 2016, 21:43
-
Monika1357 wrote:Moze to dziwne pytanie na tym etapie ale po ilu po zabiegu zaczelyscie starania? Bo lekarz mi kazal od razu bo najwieksze szanse sa w pierwszych trzech miesiacach a pozniej moze byc ciezko.
Mnie akurat mówili inaczej. Że powinnam odczekać 2 miesiączki i dopiero potem się starać. Chodziło o to, by wszystko wróciło do normy (hormonalnie i nie tylko), aby endometrium się odbudowało, etc.
Wiem jednak, że są różne szkoły. Jedni mówią 3 miesiące, inni 6 miesięcy (to już coraz rzadziej), a inni, żeby starać się od razu.
Wiele też zależy od tego, jak wszystko odbędzie się jutro w szpitalu, bo tu też są różne opcje. -
Witajooooo! mamy pierwsze bliźniaki
supeeeer, rośnijcie we trójke zdrowo! masz już jakieś foto z USG?
chętnie zobaczyłabym jak to wygląda w mnogiej ciąży
Marysia ur. 21.04.2017
Aniołek 7t5d [*]
-
Monika,
Chciałam Ci jeszcze napisać, że mamy wspaniały wątek na Ovu, który nazywa się "Zaczynamy znowu starania":
https://ovufriend.pl/forum/poronienie/zaczynamy-znowu-starania,8325,908.html
Jest tam mnóstwo wspaniałych dziewczyn. Wszystkie są po stracie i albo starają się o ciążę, albo są w trakcie diagnostyki, albo już w nią zaszły. Ale łączy nas wszystkie to, że przeżyłyśmy stratę i jednak chcemy dalej walczyć.
Zapraszam Cię tam. Znalazłam tam mnóstwo wsparcia. Ten wątek utrzymał mnie w pionie w najtrudniejszych momentach.Szczęśliwa Mamusia, Niebieskaa, sy__la lubią tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Koko sparks to typowe romansidła
ale bardzo fajne więc polecam. Teraz masz czas to czytaj !!! P.S. ja Greyów nie czytałam, wystarcza mi mój wiecznie napalony mąż
to dopiero Grey
Hahaha
Skoro tak. No ja teraz jednak chyba bede tematyke II wojny poruszac.doktorzy z piekla rodem. Vivien Spiltz
Hmm, wydaje mi sie, ze kwas foliowy bardzo na zeby nie szkodzi.
Monika, wspolczuje Ci serdecznie!! I wspieram Cie.!
Wlasnie wrocilam od kolezanki, ktora ma 4 tygodniowa coreczke. Ona nie wie jeszcze o mojek ciaz . Opowiadala mi o porodzie o cesarce ze szczegolami!! Ciary na olecach mam jak pomysle
Mala jest sliczna! Trzymalam ja na raczkach i wyobrazalam sobir mojego bablaKochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
nick nieaktualny
-
Monika1357 wrote:Zycze Wam spokojnych dni w ciazy i szczesliwego finalu. Powodzenia.Nadzieja zawiera w sobie światło mocniejsze od ciemności jakie panują w naszych sercach...3 aniołki.
CORCIA 06.09.17r.