Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Nutella a ile lat na Twoj pierwszy dzidzius?
Sylwia haha doskonale Cie rozumiemu mnie to jest. Ten problem, ze przed ciaza palilam. A teraz nir i kazdy mi dogryza ze to pewnie ciaza, a ja sie tylko smieje. Nie potwierdzam. Nie zaprzeczam.
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Lokokoko wrote:Ehhh no moze i podpisze "czesc babciu, czesc dziadku"
albo kupie makaron babuni i pasztet dziadkow czy jakos tak i niech sie domyslaja xd
fajne pomysły
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Ojej to malutka:) slodka!
A pierwsza ciaze planowaliscie?
Bo u mnie to tak bylo, ze planowana. Ale jak sie dowiedzialam to plakalam. ,zalosne wiem. W tym samym czasie dowiedzialam sie, ze moja kolezanka z ktora chodzilam na studium tez jest. W ciazy w moim wieku. I jakos mnie tak uspokoilo. No dziwna bylam. Chcialam. Udalo sie. Plakalam troche. I teraz sie ciesze,
[ -
Tak planowana. Pierwszą ciążę straciłam, z drugiej jest córeczka. I trzecia teraz
I też przy każdej ciąży płakałam, śmiałam się i wszystko na raz. Nie wiem czemuchyba emocje i przerażenie jak ja dam radę
-
No wlasnie. Przerazenie o radosc. Ekscytacja i powiem szczerze mysl, "czy to dobry moment". Kocham mojego babla i zaluje tej mysli. Ale tak bylo,
była m w szoku. Dlatego zrobilam, 7 testow xd
Hahajja Sylwia, opowiadaj,Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 13:34
Omon lubi tę wiadomość
[ -
Ja mialam takie nastawienie z emoze jeszcze nie poczekamy, ale on stwierdzil ze nie uda sie na pewno za pierwszym razem. no i sie udalo za drugim
A druga ciaze to jeszcze chcialam odwlekac ale mnie przechytrzyl no i jest
Donia12, Lokokoko, Omon, niania.ogg lubią tę wiadomość
-
Loko ja swoim rodzicom też nie mówiłam, chciałam odczekać do tego dnia, kiedy minie największe zagrożenie wg belly. Ale ostatnio byliśmy u nich to w samochodzie ustaliliśmy, że powiemy, bo tam wszyscy palą i nikt nie wychodzi a wiadomo, że dla mnie siedzenie w tym dymie to niewskazane teraz. No ale ostatecznie nie było mojego brata a tylko moi rodzice, okno było otwarte i jakoś tak na zmianę palili, że od razu wszystko uciekało i nawet nie poczułam, więc nie mówiliśmy nic. Ale przy następnym spotkaniu już raczej powiemy, nie jeździmy do nich często, bo teraz mój mąż ma jeszcze prace polowe - przedwczoraj skończył żniwa i teraz zostało jeszcze kilka dni na ostatnie sianokosy, belowanie itd. więc moi rodzice rozumieją, że nie mamy jak przyjeżdżać. A ja sama nie czuję się na siłach do auta teraz wsiadać, bo na dźwięk silnika już mnie na wymioty ciągnie (przed ciążą miałam chorobę lokomocyjną, ale z ciążowymi mdłościami to już combo
).
I szczerze mówiąc to też mam trochę obawy przed reakcją. Tzn. wiem, że się ucieszą, bo szczególnie moja mama ma ciśnienie na wnuki ale jak to po sobie pokaże to nie wiadomo. -
Lokokoko wrote:Mehehe. Widzisz jakiego masz Zaradnego meza. ,
wszysykim sie zajmie.
Hehe zartuje, ale na pewno bym sie pozniej zdecydowala.Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Lokokoko wrote:Bobas jestesmy ze seoba 4'5. Jest to moj pierwszy i jedyny chlopak. Juz narzeczony. Zareczylismy sie, a 11 dni pozniej dowiedzielismy sie o ciazy,
jestesmy w tym samym wieku.
Na poczatku zanim zaczelam prowadzic kalendarz na ovufriend, to czytalam wiele wiele pamietnikow. I wlasnie z tamtad dostalam obawy i doszlo do mnie, ze zajsc w ciaze to nie jest pstrykniecie palcami.
Pamietam jak detektor mi "mowil" - czas wspolzycia bardzo dobry, poznjej punkty mialam 54 chyba. No i tempka mi spadla i mysle se, ze to nie to. Ale kupilam bobo test i z pooludniowego siusiu wyszla drufa kreska.ja mam 29 lat z mężem jestem 7 ale chcieliśmy się wyszaleć dużo podróżowania maratony sportowe kupiliśmy mieszkanie i mąż wtedy mówi to czas na dziecko
ja miałam 27 a on 30 lat przy tej decyzji
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm -
Różowy kordoku. Powtórzyłam odczyn coombsa tym razem w diagnostyce bo rozmawialam z babkami wysyłają od razu do krwiodawstwa jeśli wyjdą ślą o dodanie a wynik wyszedł ze nie wykryto przeciwcial. Kordonek myślisz ze to wina laboratorium ? Jakby był konflikt t wszędzie bym wyszedł nie ?
Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 13:40
Monika34 -
Lokokoko wrote:Haha. Widzisz bobas. My mieszkac mamy gdzie i w ogole. I my mamy na odwrot. Ze odchowamy a pozniej kolo 30 skupimy sie na sobir na nowo
ale kazdy robi jak mu pasuje :*
chociaż szczerze Ci powiem ze kolo 30cala energia opada i podobno wraca kolo 40 haha ale to może przez te ciążę i w ogóle.. chociaż znajomi mi mówią ze małe dzieci mały problem duże dzieci duży problem. Oby nie.
Krzys 14.11.2015 38 tc 3540g 54 cm. Piotr 25.04.2017 38 tc 4380 g 59cm