X

Pobierz aplikację OvuFriend

Zwiększ szanse na ciążę!
pobierz mam już apkę [X]
Forum W ciąży - ogólne Kwietniowe Szczęścia 2017
Odpowiedz

Kwietniowe Szczęścia 2017

Oceń ten wątek:
  • nick nieaktualny

Wysłany: 15 września 2016, 15:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Omon Nic tylko się śmiać, my chociaż mieszkamy trochę tak na obrzeżach miasta , to nie daleko nas mieszka taka Pani , która wymyśla przeróżne historie , widać coś z głową ma nie tak raz na opowiadała ludzią , że mój mąż Grzesia pobił bo z domu nie wychodził a miał ospę , potem gadała że niby jeść mu nie daje , lub dzieckiem się nie zajmuję , interesuję to jest wredna kobieta ja tam jej nie znam więc , nie chę wdawać się z nią w jakąś dyskusję , mąż mówił że ona nawet jego mamy się czepiała , jego boże się babci taki wredny człowiek.

Omon lubi tę wiadomość

• Biszkopciki Ekspertka

Wysłany: 15 września 2016, 15:52

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Moje wyniki na czczo 92, po godzinie 102, po dwóch 139. Norma jest kolejno do 91, do 180, do 153, czyli mocno nie przekroczyłaś, więc moze nie będzie tak źle z tą dietą.

13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
  • Omon Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 16:00

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Szczęśliwa czyli ta pani to dokładnie taka sama jak nasze pijaczki :) Z tym, że my mieszkamy na kolonii, dookoła praktycznie las, najbliższy sąsiad około kilometra od nas, więc żeby zobaczyć co się u nas dzieje to trzeba bezpośrednio do nas przyjść. Tak więc mamy we wsi specjalną delegację która co jakiś czas sprawdza co u nas :D Ale ze mną sobie nie pogadają :P
    Jak sama bliżej wioski wyjdę to idę z psem, więc nikt się nie odważy podejść :D Bo o moim psie też krążą legendy :D

Szczęśliwa Mamusia lubi tę wiadomość

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • Milka1991 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 16:28

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Witam się :) Tym razem już z domku :D
    Jestem padnięta po tym szpitalu i chyba wiecie co mam na myśli...

Nie nadrobię tych zaległości gdyż mój poszpitalny umysł nie jest jeszcze w stanie tak wytężenie myśleć...:P
    Dlatego też proszę nowe osoby o podanie terminu porodu, a stare o przypomnienie komu wstawić serduszko, jeśli takowego jeszcze nie posiada :)

Z tego co się orientuję to nie mieliśmy chyba żadnych dramatów, jest jedna niewiadoma, ale na pewno dobrze się to skończy :)

Gratuluję wszystkim mamusiom ich zdrowych bobasków, u niektórych z nas dzidzia mierzy ok. 5/6 cm :) super :D

A ja jestem bardzo zadowolona ze szpitala, personelu i oficjalnie stwierdzam że posiadanie lekarza w szpitalu jest czymś mega dobrym :)
    Poszłam na oddział i bez żadnych pytań mnie przyjęto, wystarczyło nazwisko mojego lekarza. Ginek mnie odwiedzał i wyraźnie się troszczył. Jeszcze dziś się przede mną ukrywał bo nie chciał mnie wypuścić :P ale ja już bardzo chciałam wracać bo czuję się dobrze, podreperowana i szczęśliwa że z maluchem wszystko w porządku ;)
    Okazało się tak jak pisałam, że bardzo spadły mi potas, magnez itd..stąd te skurczowe bóle brzucha, dostałam kroplówki, leki i jest ok :D
    A skąd ten spadek? hmm, nie wiadomo...
    Prenatalne mam u swojego ginka za 12 dni i mam nadzieję, że do tej pory nie będzie już niespodzianek...

Szczęśliwa Mamusia, Teklaa, kasieniaczek, Lokokoko lubią tę wiadomość

2017 🧒🏻
    2019 👦🏻
    preg.png
  • Wanda1986 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 16:40

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Biszkopciki a Twój ginekolog powiedział, że to cukrzyca? Bo wyniki masz ładne, trzustka sobie radzi z rozkładaniem glukozy jak widzę.

Rjsxp2.png
    mb8Xp2.png
  • Biszkopciki Ekspertka

Wysłany: 15 września 2016, 16:49

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Tak, ponieważ na czczo miałam za wysoko kilka razy. Mówił, że to cukrzyca, ale unormowana dieta. Mam nadzieję, że teraz nie będzie gorzej.

13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 17:09

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka cieszę się że wszystko jest ok i ze jesteś uspokojona.
    Ja dzisiaj mam jakąś depresję :/ nie jestem już tak bardzo zmęczona jak wcześniej, zjadłam 2 śliwki w czekoladzie choć od dawna nie mialam ochoty na słodycze itd itd... Niby wiem że w ciąży z dnia na dzień może się coś zmienić w samopoczuciu, nie mam plamien, bóli, ale i tak oczywiście mózg działa. Chyba te trzy tygodnie przerwy w wizycie to było za dużo na tym etapie

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 17:23

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Mój mąż myje okna. Jaki to piękny widok ! :)

kahaśka, Antonelka, Szczęśliwa Mamusia, kasieniaczek, Omon, Kjopa3 lubią tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • nutella_ Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 17:45

Cytuj  /     /  Zgłoś
    A reakcja sąsiadek bezcenna :D baba siedzi w domu i nic nie robi, a facet okna myje :D

Szczęśliwa Mamusia, Omon, Kjopa3 lubią tę wiadomość

👩31 lat 👨‍🦱 35 lata
    2015 💔
    👶 Julia 9 lat
    👶Antoni 7 lat
    👶Zosia
    age.png
  • Donia12 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:11

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Zaraz się rozniesie że przemoc w rodzinie i że go lejesz. ...

Omon, mada87 lubią tę wiadomość

nqtkpx9ivveu20mb.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:53

Cytuj  /     /  Zgłoś
    a ja dzisiaj dzień kończe średnim samopoczuciem - zapalenie pęcherza :( lekki ból podbrzusza, częste siusianie i pieczenie :( wizyta u rodzinnej dopiero we wtorek. jutro zrobie posiew z moczu

macie może jakieś sposoby/rady?

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 18:54

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • kasieniaczek Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:56

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA przyłączam się do pytania. Mnie też dziś dopadło.

Awf3p2.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 18:58

Cytuj  /     /  Zgłoś
    IGA.G wrote:
    a ja dzisiaj dzień kończe średnim samopoczuciem - zapalenie pęcherza :( lekki ból podbrzusza, częste siusianie i pieczenie :( wizyta u rodzinnej dopiero we wtorek. jutro zrobie posiew z moczu

macie może jakieś sposoby/rady?

Na razie bezpiecznie mozesz wziasc urosept i zuravit. Albo zamiast zuravitu sok z zurawiny tylko 100% kupisz w aptece. Pij duzo.

Wiadomość wyedytowana przez autora: 15 września 2016, 18:58

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

• IGA.G Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 19:01

Cytuj  /     /  Zgłoś
    urosept kupiłam, zamiast soku na razie pije duże dawki cytryny z wodą. jutro kupie sok... mam nadzieje, że ten ból w podbrzuszu to od tego a nie w macicy... niby mocny nie jest ale troszkę niepokoi

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 19:02

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Kasieniaczek i w tym samym dniu i tygodniu ciąży :)

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • AmyLeah Przyjaciółka

Wysłany: 15 września 2016, 19:06

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka ciesze sie, ze juz wszystko ok.
    Jesli mozesz to zmien prosze u mnie date na 24 kwietnia i dodaj serduszko :) bede wdzieczna :)

Milka1991 lubi tę wiadomość

Amelka - 20.06.2012
    2 Aniołki - 28.01.2016 (11tc) [*]
    Aniołek - 13.07.2016 (8 tc) [*]
    m3sxdqk3j15fvev8.png
  • Lokokoko Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 19:18

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka ciesze sie, ze dobrze wszystko!!! :*

Nutella, to moj obiad robi. Wczoraj byla pelnia, wiec chyba temu :D

Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r

tb73upjyq2xrr14e.png

[l22ngu1r4hvijs5d.png
  • Omon Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 19:20

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Milka super, że już wszystko ok :)

IGA, Kasieniaczek mnie wczoraj też dopadło, znalazłam nawet urosept ale tylko blaszkę bez pudełka i ulotki i nie wiedziałam czy mogę wziąć, miałam tutaj pytać, ale zmuliło mnie i wczoraj szybko zasnęłam a dziś już mi przeszło, więc to chyba nie było zapalenie, ale tak wyglądało - siusiałam po kropelce i bardzo piekło, ale trwało tylko kilka godzin, rano było już ok, nie mam pojęcia co to było. Ale oby Wam też do rana cudownie przeszło :)

x7g1xzdvlebraz19.png
    Aniołek 12.2015 - 7tc
    zem3x1hp3fae2ksw.png
  • IGA.G Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 19:25

Cytuj  /     /  Zgłoś
    niby na urosepcie pisze, że nie można w ciąży, ale mój gin we wtorek mówił, żebym wzięła. ja na pewno mam zapalenia bo mam bakterie w moczu, tylko do wizyty we wtorek nie było objawów... a dzisiaj męczę się strasznie. najgorsze że piecze/boli trochę podbrzusze

tb73vcqgi58cup9y.png
    zpbndf9hspql3zw5.png
  • pati87 Autorytet

Wysłany: 15 września 2016, 19:31

Cytuj  /     /  Zgłoś
    Urosept zawiera naturalny sklad i na pewno nie zaszkodzi tak gin mowil.

iv09df9hp0ju3od9.png
    28.09.2015 mój kochany aniołek Ksawierek 20tc [*]
    polimorfizm C.677C/T heterozygota MTHFR

‹‹ 326 327 328 329 330 ››
Zgłoś post
Od:
Wiadomość:
Zgłoś Anuluj

Zapisz się na newsletter:

Zainteresują Cię również:

Stres oksydacyjny w plemnikach jako przyczyna męskiej niepłodności

Wiadomo, że stres może mieć negatywny wpływ na funkcjonowanie całego organizmu. Ale co ma wspólnego stres oksydacyjny z plemnikami? Czy może być on przyczyną męskiej niepłodności? Dowiedz się, skąd bierze się stres oksydacyjny oraz jak diagnozuje się jego obecność w męskim nasieniu?

CZYTAJ WIĘCEJ

10 ważnych rzeczy dotyczących Twoich piersi, które warto wiedzieć

Piersi - symbol kobiecości, płodności i namiętności. Mężczyźni je uwielbiają, a kobiety często zbyt surowo je oceniają. Przeczytaj jak dbać o piersi, co wynaleźli ostatnio polscy naukowcy, jakie objawy powinny Cię zaniepokoić i w jaki sposób piersi mogą wesprzeć Twoje starania o ciążę.   

CZYTAJ WIĘCEJ

Plamienie i krwawienie międzymiesiączkowe - najczęstsze przyczyny

Czym najczęściej jest spowodowane plamienie lub krwawienie międzymiesiączkowe? Jak odróżnić plamienie od krwawienia z pochwy? Czy brązowe plamienie przed okresem to niepokojący objaw? Kiedy warto skonsultować się z lekarzem? 

CZYTAJ WIĘCEJ