Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
O gofra to i ja bym zjadła! A nam się jak na złość gofrownica zepsuła
Tylko od spodu grzeje a przewracane to już nie takie...
Widziałam kiedyś na allegro urządzenie z wymiennymi nakładkami - gofrownica, opiekacz do kanapek i coś tam jeszcze. Chyba nawet zamówię, bo opiekacz też nam się zepsuł - mój mąż sobie wymyślił robić w nim kanapki ze zwykłego chleba z milionem składników w środku, przycisnął i środek się połamał. Dawno takich tostów nie jadłamTeklaa lubi tę wiadomość
-
Milka1991 wrote:Biszkopciku ja miałam robione Crp jak byłam w szpitalu
Ciągle piszecie o jedzeniu i ciągle o nim myślę, chyba przestanę czytać te posty bo wszystko bym zjadła. Któraś pisała o ogorkowej i zgadnijcie co jutro gotuję na obiad
ja myślałam i pisałam o ogórkowej od soboty, i dzisiaj zrobiłampychota
Wiadomość wyedytowana przez autora: 19 września 2016, 17:37
Milka1991 lubi tę wiadomość
-
Ja pisalam dzis o ogorkowej ale mnie cos polamalo i nie dalam rady
Myslalam ze mam goraczke bo nie moglam sie rozgrzac. Teraz jest mi az za goraco. Tempka w normie. Pospalam troche ale glowa mnie strasznie boli. No i po ogorkowej. Moze jutro dam rade.25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Czesc dziewczyny.
U mnie caly czas choroba. Bylam u swojej doktorki w zwiazku z kaszlem, katarem, bolem glowy, gardla i zatok i kazala mi kupic syrop, tabletki na gardlo i spray do nosa w Rossmanie i kupilam... Oby mi po tym przeszlo...
Wczoraj pierwszy raz wymiotowalam, tak to caly czas tylko nudnosci przez caly dzien.
Maz wczoraj robil kurczaka nadziewanego to siedzialam pod koldra a i tak wszystko czulam
Dzisiaj tak samo, cos smazyl a mnie mdli jeszcze bardziej i mdli.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 września 2016, 06:23
-
Omon wrote:O gofra to i ja bym zjadła! A nam się jak na złość gofrownica zepsuła
Tylko od spodu grzeje a przewracane to już nie takie...
Widziałam kiedyś na allegro urządzenie z wymiennymi nakładkami - gofrownica, opiekacz do kanapek i coś tam jeszcze. Chyba nawet zamówię, bo opiekacz też nam się zepsuł - mój mąż sobie wymyślił robić w nim kanapki ze zwykłego chleba z milionem składników w środku, przycisnął i środek się połamał. Dawno takich tostów nie jadłam
Szkoda tylko że nie kupiliśmy bitej śmietany -
Dziewczyny wy też tak macie że wieczorem w ten brzuch wyskakuje nie wiadomo skąd? Ja od rana wyglądam normalnie a ledwo przekrocze próg domu to za godzine dwie wyglądam jakbym ze 4 pizze zezarla. Ledwo oddycham. I tak dzień w dzień. Nie waze czy coś zjem czy nie
-
Donia12 wrote:Dziewczyny wy też tak macie że wieczorem w ten brzuch wyskakuje nie wiadomo skąd? Ja od rana wyglądam normalnie a ledwo przekrocze próg domu to za godzine dwie wyglądam jakbym ze 4 pizze zezarla. Ledwo oddycham. I tak dzień w dzień. Nie waze czy coś zjem czy nie
Skads to znam....7.03.2017 - Nina jest z nami
-
My po wizycie maleństwo ma 3,35cm
w pewnej chwili tak śmiesznie podskakiwal urocze to było
Na razie wszystko ok, dalej mam brac tylko kwas foliowy, a na te bóle pleców zalecił basen z mężemjestem wysoka 181 a w pracy siedzę, mięśnie stoją i tak samo z przodu brzuch moze mnie bolec to wstać i przejsc sie w pracy.
Mowil o prenatalnych, ze zalezy to od nas samych, ale w dzisiejszych czasach jego zdaniem kazdy ma do tego prawo. Podał miejsce gdzie możemy zrobic i tak teraz sie zastanawiam robicie dziewczyny jedynie usg prenatalne, czy tez ten test z krwi pappa? Tylko czytam wiele negatywnego na jego temat, ze potrafi wprowadzać w błąd i stresować, niby po usg kiedy jest wszystko ok dziewczyny robily pappa i dowiadywały sie ze niby jest odwrotnie, stres kolejne testy i potem okazywało sie ze jest wszystko w porządku kurczę sama nie wiem, jak zamierzacie robic?pati87, Kjopa3, Donia12, Taśka22, Milka1991 lubią tę wiadomość
kolejna 30.03/36tc 16.03 3200/33tc 23.02 2297g/24.01 1447g/22.12 759g/połówkowe 05.12 wzorowo ❤️około 437g/24.11- ok/27.10 9-12cm/prenatalne 03.10.2016 - wszystko ok 6,5cm/19.09.2016 10tydz. 3,35 cm/5.09.2016 8tydz. 1,5cm serduszko 171