Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
atat wrote:Trochę mi przeszło - wit C, prenalen, herbata malinowa, cytryna, apap.
Na razie może być.
Słabo leczyc przeziebienia jak nic nie mozna wziąć.
Mąż wrócił, rosół robi, bo ja sie do niczego nie nadaje.
Jutro idę do gina, zapytam o wszystko co mozna brac w razie czego. No i umówię się na USG, bo już prawie 2 tygodnie nie podglądałam maluszka...
mi lekarz dał wykaz leków na różne dolegliwości i mam tam prenalen, woda morska, isla i tantum verde na gardło -
Ja w tym roku spedzę pierwsze swięta z corcią, a może wielkanocne już z kolejnym członkiem rodziny
Edit. Cos czuję, że choinka poleciWiadomość wyedytowana przez autora: 5 października 2016, 16:44
-
nick nieaktualny
-
IGA.G wrote:mi lekarz dał wykaz leków na różne dolegliwości i mam tam prenalen, woda morska, isla i tantum verde na gardło
Tata mi isle tez doniosł.
Ale wybór troche maly. No nic, dbac o siebie trzeba bardziej niz zwykle.
Teraz sie nie dziwie, że ciężarne już we wrześniu potrafia chodzić w czapce.ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Wieści z wizyty
O to nasze drugie szczęście prawie 5 cm człowieka:) wszystko ok, jednak ze względu na poronienie,ciążę biochemiczną i wadę serduszka Dominika (po porodzie było już ok) jadę jeszcze na USG do specjalisty z certyfikatem do miasta wojewódzkiego
Moja ginekolog wszystko też pomierzyła i wg niej wszystko ok ale woli żeby mnie jeszcze zobaczył inny lepszy specjalista zwłaszcza, że będzie to darmowe.
Na razie jestem spokojna:)
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/2cad92a3b630.jpgBiszkopciki, IGA.G, pati87, nutella_, Antonelka, Omon, Donia12, niania.ogg, Niebieskaa, Milka1991, Szczęśliwa Mamusia, Gakin, vitae13, sy__la, Różowy_Kordonek, Teklaa, Kjopa3, Lokokoko, AmyLeah lubią tę wiadomość
-
Biszkopciki wrote:Dziewczyny jutro mój wielki dzień, strasznie się boję. Oczywiście nastawiam się pozytywnie.
U mnie też. Strach mnie dopada nieziemski, głowa podsuwa głupkowate myśli. Ostatni raz widziałam bąbla 12 września, masa czasu minęła. Na którą godzinę jesteś umówiona? -
Cieszę się z udanych dzisiejszych wizyt, niech maluchy rosną zdrowo
Venice też tak mam że jak jestem głodna i czegoś nie zjem to mi się robi słabo i niedobrze. Muszę jeść średnio co 3h choć staram się mniej i zdrowiej
Angie żurawinę jedz i dużo pij żeby wypłukać bakterie -
Angie, wszystko co ma dużo witaminy C, żeby zakwasić "tam" środowisko. W aptece dostępny jest sok 100% z żurawiny, fajnie działa. I tak, jak pisze Milka pij i siusiaj. Mi pomagało również jak siedziałam opatulona w pasie kocem, a do tego pod kołdrą i w dresie.
Ja dopiero na 16:20, ale już zarządziłam sobie robotę na całe przedpołudnieMilka1991 lubi tę wiadomość
-
a ja mam dzis zly dzien tsh zle, z wymazu wyszla grzybica i do tego okazalo sie ze mialam na prenatalnych tylko przeplywy lozyskowe a nie krwi maluszka i bede je miec koncem pazdziernika. i mam dosc ide chyba spac . dostalam jakis lek co se wstrztkuje do pochwy jakies dziwne cos
Monika34 -
ja też mam dzisiaj gorszy dzień, coś mnie znowu ciągnie po bokach brzucha. jak lezę to jest ok, a jak chodzę to znowu
i tak co jakieś dwa tygodnie, nawraca mi takie ciągnięcie tępe. lekarz mówi, że wszystko w normie. ale wiadomo niepokoi trochę
-
angelika1984 wrote:Dziewczyny co znacie na zapalenie pęcherza. Jak sikam to mnie lekko szczypie.
Ja próbowałam cytryn, żurawiny i nic.. Było coraz gorzej. Ryczałam z bezradności. Kilka tabletek neofuraginy i jak ręką odjął.