Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Dzisiaj bylam ogladac wozek, ktory wybralam. Pojezdzilam po sklepie i jestem zadowolona.
Teraz tylko kwestia wybrania koloru- niestety nie wszystkie kolory sa w sklepie wiec bede musiala oprzec sie na katalogu a wole ogladac jednak na zywo
MyHappy lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
Antonelka wrote:Bugaboo cameleon
Jest extra ! Możesz na stronie dac przysłać go sobie do domu i 5 dni testować
Jaki kolor masz na oku ?
Joolz jeszcze tez jest fajny ale Twój wybrany jest lepszyWiadomość wyedytowana przez autora: 12 listopada 2016, 22:12
-
Jastin76 wrote:Jest extra ! Możesz na stronie dac przysłać go sobie do domu i 5 dni testować
Jaki kolor masz na oku ?
Joolz jeszcze tez jest fajny ale Twój wybrany jest lepszy
Caly czarny, navy z edycji specjalnej lub szary z edycji specjalnej.
Na lato chce zamowic budke szara z filtrem.Jastin76 lubi tę wiadomość
7.03.2017 - Nina jest z nami
-
sunshine wrote:Moje dziecko urządziło dzis sobie CAŁODZIENNY trening kickboxerski w moim brzuchu
moja malutka ostatnio miała całonocnynie mogłam zasnąć i z kopniaczków i z podziwu, że już tak mocno kopie
już w czwartek usg, nie mogę się doczekać aż ją ujrzę
MyHappy lubi tę wiadomość
-
Nie zdążyłam nadrobić wszystkiego, ale później zapominam co chciałam komu odpisać, więc zrobię to na raty
Kamiliia24, Taśka ja kupiłam te wkładki-testy na wyciek wód w aptece internetowej, był możliwy odbiór osobisty w moim mieście, więc odebrałam dziś i testowałam to nie wody, a wydzieliny mam naprawdę sporo jak leżę, to czuję jak mi tam spływa, więc to chyba w tym okresie ciąży ilość się zwiększa, ale w poniedziałek i tak kontrolnie pójdę do gina.
ilae kupiłam dokładnie te same półśpioch te miętowe- są cudne
Jastin76 cały czas o was myślę i trzymam kciuki :*
A co do opieki w szpitalu w weekend to ja jak leżałam to nie mogłam narzekać, ale to pewnie zależy od oddziału, mnie położyli na chirurgi onkologicznej, bo na ogólnej nie było miejsca, no i byłam po operacji, więc i lekarz i pielęgniarki przychodzili mimo, że to była niedziela. Myślę, że to zależy od przypadku i od lekarza.
Co do ciuszków dziś dostałam od brata ciuszki po ich synku, potrzebował miejsca w pokoju, więc już mi je przyniósł, trochę tego jest, tylko muszę posegregować rozmiarami, a i mały też był z kwietnia, więc ciuszki będą idealne do sezonu
To od brata
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/88f10539e0d2.jpg
a to nasze zakupy
https://naforum.zapodaj.net/thumbs/d4f14f5c87bf.jpgJastin76, Niebieskaa, karolyn, Omon, sy__la, MyHappy, Kjopa3, Milka1991 lubią tę wiadomość
-
Monika34 wrote:Dziewczyny jakie said te kolory tyvh wod ?
Moje są jak woda z kranu przezroczyste ...
Zdziwilam się bardzo jeśli chodzi o opiekę jest naprawdę super nie mogę narzekać ... dziś kolejne badania pobranie krwi moczu i usg.
Mam bakterie jakaś i włączyli od razu antybiotyk + duphaston ze względu na resztki krwiaka.
USG nie jest zadawalajace wód nadal brak ...
Pani dr powiedziała ze szanse na przetrwanie są średnie ... ale starają się i robią co mogą tak mi się wydaje. Aaaa i co jakiś czas przychodzi pielęgniarka i pyta czy napewno wszystko ok , a jedzenie ... da się przeżyć nie najgorsze
-
Haha ilae, nie pieluch jeszcze nie mamy, ale na pierwszy rzut oka może to tak wyglądać
jak sąsiedzi musieli się patrzeć jak mój mąż z bratem to nosili, a brzuszek u mnie raczej mało widoczny tym bardziej pod zimowym płaszczem
A pajacyk też z pepco, ale to jedyne rzeczy jakie tam znalazłam w rozmiarze 56, bo większość zaczyna się u nich od 62, ale bratowa mówiła, że w tych kartonach znajdę mnóstwo na 56
Jastin76 ale przybyło coś tych wód? a co z uzupełnieniem ich, jest taka możliwość? Fajnie, że chociaż opiekę masz tam dobrą.Jastin76, ilae lubią tę wiadomość
-
To pozostaje mocno wierzyć i się modlić, żeby wody zaczęły się odbudowywać. Ty kochana myśl pozytywnie i odpoczywaj, a my tu wszystkie będziemy się za Was modlić ❤
IGA.G, ilae, Jastin76 lubią tę wiadomość
-
Jastin, trzymam mocno kciuki!
Jestes w szpitalu, zajmuja sie dobrze Toba, wiec musi byc dobrze!!!
Ja mam dzis dziwne bóle w brzuchu, chyba ze stresu.
Siostra zaczyna od poniedzialku nowa chemioterapie. Modle sie, zeby zadzialala.
Stres nie jest dobry w ciąży...Jastin76 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Dzien dobry
Jastin wierzę,że się uda, zatrzyma się wyciek wód i będą się odbudowywac.
Atat,zdrowia i siły dla siostry. Twój stres jest zrozumiały.
Sunshine współczuję,biedaku.
U mnie noc w miarę,ale tylko 4 pobudki. Wczoraj wieczorem trochę czułam kropkę, już chce mocniej mocniej.Jastin76 lubi tę wiadomość