Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Good morning
Przespana cala noc i to nawet b dobrze.
Czekam na śniadanie , wizytę
Dziś pewnie zjazd rodzinny będzie
Monika
Jak juz się b zaniepokoilam to musiałam 3-4 wkładki w nocy wymienić bo były mokre ale u mnie mógł być juz wcześniej wyciek razem z krwiakiem z którym walczyłam prawie dwa mc ...
Atat
Szczerze współczuję i wiem co czujesz moja b dobra koleżanka podchodzi do kolejnej chemii we wtorek , pewnie do mnie zagladnie i najgorsze w tym ze ma dwoje maluchów 5 lat i 8 latlekarze jej szans nie dają bo nie można jej operować. Rak piersi tak paskudnie sie usadowil , walczy od roku ...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 08:05
atat lubi tę wiadomość
-
Dzień dobry.
Mnie od wczoraj coś podejrzanie twardy brzuch sie robiChyba wezmę sobie na ten tydzień zwolnienie i odpoczne.
Wizytę mam 21-go dopiero, a jak dzisiaj sprawdzalam na stronie luxmedu kiedy jest najbliższy wolny termin do mojej pani dr licząc że będzie coś w tym tygodniu to trochę się zdziwiłam - 24 styczeń mi wyskoczył. No to dzięki... Jakoś może przetrwam ten tydzień.
Dziś muszę podjechać do pracy po kompa żebym nie była odcięta przez ten tydzień od rzeczywistości... a rano do internisty lecieć po zwolnienie
Aaa i wczoraj jak oglądałam The Voice to pierwszy raz Lidka zaserowala mi serię kopniakow. Oczywiście pod ręką jeszcze czuć nie było więc był to prywatny pokaz tylko dla mamusi.Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 09:31
Omon, karolyn lubią tę wiadomość
-
Ale pędzicie!! Nie sposób Was nadrobić.
U nas wszystko ok. Młode tak się rozkopało, że ręka na brzuchu podskakujeStarszy brat i tatuś też już mieli okazję poczuć dzidziola
Piękne ubranka macie! Śliczności po prostu. Ja jak tylko poznamy płeć, to się okaże czy wyprawka od nowa czy wystarczy poprać górę rzeczy ze strychu po synku.
My dziś mamy dzień dziecka i obiad w KFC. Bardzo za mną chodzą te kurczaczki. Mniami.
waga jakieś 5-6kg na plusiei tak mniej niż na tym etapie w 1 ciąży.
Justin.. trzymaj się kobieto. Musi być dobrze!!Jastin76, Milka1991 lubią tę wiadomość
Płeć - Synuś
Następna wizyta 13 kwietnia
-
Ja miałam do niedawna problem z pobolewaniem/ twardnieniem brzucha. Zaczęłam brać aspargin i po problemie.
Dziś weszłam na wagę (po śniadaniu i 2 szklankach picia) i tylko +2 kg. A ostatnio pozwalałam sobie na takie szaleństwo i waga (na szczęście)! nie drgnęła -
witam dziewczyny czy któraś może mi doradzi co mam zrobic synek całą noc wymiotował teraz ma stan podgoraczkowy podejrzewam ze to jakis wirus jak mogę się ochronic przed tym dziadostwem straszie sie boje ze i mnie i młodszego synka złapie...
i jeszcze jedno pytanie czy was tez tak strasznie boli kręgosłup i czasami tak na dole chyba na kosci łonowej hmmcóreczko czekamy na Ciebie
-
Hej Dziewczyny!
Mamm pytanie wiem, że mało się udzielam a temat byl już kilkakrotnie poruszany ale...słyszałyście jakieś opinie albo oglądałyście na żywo wózek Adamex Barletta? Ja jeszcze nic na żywo nie oglądałam a ten mi się podoba i ma dla mnie przystępną cene
-
Hej dziewczyny. Ale nabazgralyscie. Nie nadrabiam. Mam pytanie bo większość z was łaskotanie lub kopanie czujecie w okolicy pępka a ja dzisiaj czuje delikatne kopnięcia poniżej bardziej podbrzusze i sie zastanawiam czy to faktycznie dzidzia
Wiadomość wyedytowana przez autora: 13 listopada 2016, 10:57
-
Ja oglądałam wózki Adamexu, mi się bardzo podobały ale sama firma ma w internecie nieciekawe opinie. Głównie chodzi o problemy z dostawą/kolorami mimo zapłaty za wózek i problemy z reklamacjami. Jeśli mieszkasz blisko sklepu firmowego chyba powinno być okCórcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Jastin i jak po obchodzie?
Pytaj tych lekarzy o wszystko. Często jest tak ze sami z siebie niewiele powiedzą ale pytani odpowiadają.
Pytaj czy i jak można wody uzupełnić.
USG robią ?
Czuje ze będzie dobrze!
Rak jest wstrętna choroba, moja siostra walczy półtora roku.
Każdy kto te walkę podejmuje na jakikolwiek sposób już jest dla mnie wygranym!
Jastin76 lubi tę wiadomość
ponad 5 lat starań
2 poronienia
MTHFR, BRCA1
-
Ewelina mnie tak bołało jakby w kości łonowej cała niedziele tydzień temu. Potem miałam wizytę i na szczęście wszystko było ok, lekarka powiedziała, że może tak być.
Co do tego jak się uchronić to pewnie często myć ręce ale chyba nie ma złotego środka. Niestety jak macie się zarazić to się zarazicie:(
Fajny ten bugaboo, koleżanka miała w UK bardzo sobie chwaliła:) bardzo mi się podoba ta prostota. Sama jeszcze nie znalazłam wózka idealnego.....i pewnie takiego nie ma. Muszę poprostu rozważyć plusy jak i minusy -
Ewelina 3 wrote:Misiu2017 boli go główka i mial stan podgoraczkowy innych objawów brak nie ma biegunki tylko te wymioty
Pewnie cos sie rozwija , duzo wody mu daj do picia i niech odpoczywa . Jak nie bedzie chciał nic pic to ma IP zeby sie nie odwodnić . Ty mozesz kupić Prenalen i zapobiegawczo brać .
Zdrówka dla Was !Synek :* urodzony 1.04.2017 -
Fufka30 wrote:Hej Dziewczyny!
Mamm pytanie wiem, że mało się udzielam a temat byl już kilkakrotnie poruszany ale...słyszałyście jakieś opinie albo oglądałyście na żywo wózek Adamex Barletta? Ja jeszcze nic na żywo nie oglądałam a ten mi się podoba i ma dla mnie przystępną cene
i cena też spoko
Fufka30 lubi tę wiadomość