Kwietniowe Szczęścia 2017
-
WIADOMOŚĆ
-
Kordonek śliczny stanik
Ciuszki dla synka też super! Gdzie takie cuda zamawiasz? Ja właśnie odebrałam swoją paczkę ze smyka... już mam pełne pudło,wstawialam kiedys zdjęcie..miejsca już tam nie mam ;p mówią mi że zwariowalameh daj spokój kilka różowych groszkow to nic
Lokokoko lubi tę wiadomość
-
Magni wrote:Iga zdecydowanie lepiej wchodzi mieszanka babki płesznika z babką jajowatą. Musi być taki mix w opakowaniu. Pijesz to duszkiem, smaku nie ma,lekki glut i działa
pierwszy raz o tym słysze, w aptece kupie? siemię dałam radę i chyba pomogło, ale nie wiem czy dam radę tak codziennie... -
IGA ta mieszanka inaczej nazywana jest błonnikiem witalnym i można ją kupić w sklepach zielarskich i niektórych aptekach, czasem można spotkać w marketach na dziale ze zdrową żywnością
IGA.G, Magni lubią tę wiadomość
13.04.2017 Nasze Szczęście jest już z nami ♡ -
Dobry
Dopiero Was nadrobilam
U mnie wszystko ok. Dziekuje za troske Aniolkowa, Sallvie, Iga i Donia
Na szczescie to nie wody. Pobrali mi wymaz, bo te uplawy troche niepokojace.
Jedna z poloznych tak mi wymietosila brzuch, ze dzis mam zakwasy.
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.karolyn, sallvie, kasieniaczek, Donia12, IGA.G, Milka1991, Magni, Kjopa3 lubią tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Omon - ja jako dziecko miałam kiedyś takie znieczulenie z igły i okropnie to wspominam, bo kobieta mi igły nie mogła wyciągnąć
szamotała się chyba 2 minuty.. okropieństwo.
Co do biustonoszy miałam długo tak jak Ty, 65B w misce ok, ale po jakimś czasie obwód się rozjeżdżał, dlatego polecam Ci 60DMiska taka sama a pod biustem komfort. Biustonosz przez cały dzień na swoim miejscu
Masz rację, wyprawka robi się "konkretna" tyle, że większość to rzeczy zbędne, dodatkowe, ot po prostu wpadły mi w oko a w dalszym ciągu brakuje najpotrzebniejszych rzeczy czyli bodziaki z długim, z krótkim, pajace, polarkowe śpioszki na chłodniejsze dni. Ale i do tego dojdziemyOmon lubi tę wiadomość
Najbliższa wizyta 15.03
-
She Wolf wrote:Dobry
Dopiero Was nadrobilam
U mnie wszystko ok. Dziekuje za troske Aniolkowa, Sallvie, Iga i Donia
Na szczescie to nie wody. Pobrali mi wymaz, bo te uplawy troche niepokojace.
Jedna z poloznych tak mi wymietosila brzuch, ze dzis mam zakwasy.
Kciuki za wszystkie dzisiejsze wizyty.
Wiedziałam, że to nie wody i wszystko jest okej !! Cieszę sięShe Wolf lubi tę wiadomość
Kornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
Seweryn - 2019r. (37+0) - 1cs
Aniołek 5 tydzień - 18.03.2021 - 2cs
aniołkowa mama wrote:She Wolf! Nareszcie. Nie wiesz, że nie można denerwować kobiet w ciąży?
Cieszę się, że wszystko w porządku
Haha, przepraszamale nadrobic te wszystkie posty to trzeba chwile przysiasc
aniołkowa mama lubi tę wiadomość
25 cs; 3 IUI udane- 15.04.17
17 cs2.11.2019
P. 04.03.2014 - 10tc [*] D. 19.08.2018 - 11tc [*] 5.9.2023 - 5tc [*]
45 lat | Hashimoto | Endometrioza | MTHFR 1298A-C homo | Czynnik V(R2) hetero | NK 21,5% —> Encorton 20mg, po 2 cyklach —> NK 8% | ANA2 1:2560 typ drobnoziarnisty -
Zadzwoniłam przed chwilą do męża i się poryczałam jak jakaś nienormalna
że nie mam tu do kogo gęby otworzyć ani z kim iść na spacer. Takie tam, minusy mieszkania za granicą. Mamy trochę znajomych tutaj też ale no.. wiadomo.. albo w pracy albo nie mówią po Polsku a tego też mi brakuje. Nienawidzę tego
Eh, wyżaliłam się...
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
hahaha noc slubna to ja mialam przed slubem xd hehehe...
nic sie nie matw nadrobilismy hahaha....
jezeli chodzi o bielizne to ja kupuje teraz na okres ciazy w dama kier. bardzo mi odpowiadaja. sa wygodne i sexy !!
mam tez jeden z goji czy jakos tak i jest super wygodny, no ale o walory bycia sexy to bym sie z nim klocila xdd
dawke eutorytroxu mam teraz 62.5 mg. biore tez femibion 2.
jesli chodzi o wyprawke dla mojego Filipka to nie mam kompletnie nic :0 i dzisiaj tak jak mowilam 17 tydzien hihihija dopiero w grufdniu planuje cos kupowac dla mojego babelka. xd
poki co razem z mezem kupilismy sobie telewizor 0.0 jakos tak nas nabralo xdd
wizyta mam 07.12 wiec wtedy dopytam doktorki o te klocia. ale aniolkowa poslucham tez tego co mowisz i bede sie bardziej oszczedzacbo gonie jak rakieta. generalnie to zapominam ze jestem w ciazy. na weselu wszyscy sie mnie pytali czy serio jestem, bo kompletnie nic po mnie nie widac...
Omon, Szczęśliwa Mamusia lubią tę wiadomość
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[ -
Pomyśleć, że zrobiłam głupie podstawowe badania - morfologia i mocz a już sprawdzam co chwilę czy są już dostępne ...
aniołkowa mama - Ja czasem też mam dość tego siedzenia samej w domu, gdzie do nikogo nie można nawet gęby otworzyć ... Niby wszyscy na miejscu są ale albo są w pracy albo w szkole i tak siedzę potem całymi dniami na forumKornelia - 2017r. (37+2) - 25cs
sallvie wrote:Pomyśleć, że zrobiłam głupie podstawowe badania - morfologia i mocz a już sprawdzam co chwilę czy są już dostępne ...
aniołkowa mama - Ja czasem też mam dość tego siedzenia samej w domu, gdzie do nikogo nie można nawet gęby otworzyć ... Niby wszyscy na miejscu są ale albo są w pracy albo w szkole i tak siedzę potem całymi dniami na forum
Na forum albo na allegroMilka1991 lubi tę wiadomość
-
Wiesz co sallvie... jakbym miała do reszty rodziny bliżej niż 1600 km to bym chyba codziennie kogo innego odwiedzała z tych co siedzą w domu. Babć, cioć itp. No masakra... szkoda, że tego się często nie docenia jak się ma na miejscu
Chyba hormony też trochę szaleją, że aż tak mi wszystkich brak
Byłam w domu wrzesień i październik. 2 miesiące! baaaardzo długo a już mi brakuje nawet tego, że ludzie w sklepie mówią po Polsku. Głupie, wiem
Lokokoko jak masz energię to wspaniale! ale żebyś też nie przesadziła jednym razem. Troszkę trzeba o siebie zadbać. Ja głównie leżę a też mam czasem kłucia. Wszystko się naciąga, coś najedzie na jakiś nerw i chyba tyle.. ale co się czasem najemy strachu to nasze
Ilae- na allegro to może jak poznam płeć. Teraz powinnam wybrać wózek bo musimy dość szybko kupić.Wiadomość wyedytowana przez autora: 17 listopada 2016, 13:54
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
ilae Na allegro i wszelkiego rodzaju innych stronach typu smyk itd
aniołkowa mama Współczuję serioMi na pewno jest zdecydowanie łatwiej się z kimś spotkać.
ilae lubi tę wiadomość
Sallvie, no na siłę mnie tu nikt nie trzyma... nie siedzę też przypięta kajdankami do kaloryfera ale mam nadzieję, że nikt nie ma przeciwko, że ot tak głupio się wyżalam. Zwalam na hormony. Na poprawę humoru idę upiec babeczki.
ilae lubi tę wiadomość
Córcia jest z nami
04.2016 Aniołek [*]
11.2015 Aniołek [*]
-
Aniołkowa - ja teraz tydzień w domu siedzę i w sumie to też się nie mam do kogo odezwać, bo wszyscy w robocie. Do mamy czasami zadzwonię, ale jej "złote" rady i bezcenne komentarze mnie wykańczają - już bym wolała żeby do mnie mówiła w obcym języku, żebym tego nie rozumiała
Wkurzę się tylko i tyle mi z tego.
Siedzę więc na forumNa allegro na razie nie, bo chwilowo kasa na ślub potrzebna, więc Lidka musi jeszcze poczekać ze śpiochami.
Dzisiaj miałam popracować, ale oczywiście włączyłam kompa, przypadkiem trafiłam na stronę o wcześniakach i cały misterny plan poszedł w pi... Taka właśnie zarobiona jestem.
Jak byłam w ciąży z Mikołajem, to akurat robiło się ciepło, to człowiek sobie na spacer poszedł przez pół miasta, ubrania pooglądał (i kupił też) i jakoś tak inaczej było. Teraz niestety tylko się depresji pogodowej nabawić można.
-
aniołkowa mama wrote:Sallvie, no na siłę mnie tu nikt nie trzyma... nie siedzę też przypięta kajdankami do kaloryfera ale mam nadzieję, że nikt nie ma przeciwko, że ot tak głupio się wyżalam. Zwalam na hormony. Na poprawę humoru idę upiec babeczki.
Na pewno nikt Ci nie ma tego za złeOd tego tu jesteśmy żeby się sobie wyżalić jak trzeba
aniolkowa mama wspolczuje CI, ale na pewno dasz sobie rade i wytrzymasz !! przeciez jestes silna
Donia, to mnie normalnie tak ciagnie teraz na spacery, ze to sen... kocham jak mnie mroz szczypie po nosie i w ogole... jakas przekrecona sie stalam.
przyznam szczerze, ze tesknilam za wami !!! na pierwszej stronie widze, ze juz niektore z was maja imiiona dla swoich skarbeczkow !! :* cudnie !!
Kochany wymarzony Filipek. 01.05.2017r
[