Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
https://parenting.pl/portal/6-tydzien-ciazy
Zobaczcie na tabelke na dole co 1 dzien gora 2 rosnie 1 mm
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 17:57
Malinkowe oczekiwanie, Olina lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Gratuluje serduszka,cudowne uczucie i wkoncu mozna troszke odsapnac psychicznieLorka wrote:Hej dziewczyny

Ja jestem własnie po pierwszym USG
super
pęcherzyk 1,43cm serduszko pika 
Idealnie ulokowany
Jestem przeszczęśliwa
W końcu odetchnęłam z ulgą 
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
nick nieaktualny
-
Nie odstawiaj czasem luteiny z dnia na dzien,czeba zmniejszac dawki jesli chce sie odstawic,najlepiej zadzwon do.lekarza,ale na pewno powie,ze masz brac moze mniejsza dawke,ale wlasnie czytalam duzo,ze nie wolno jej odstawic tak na raz,bo moze to spowadowac poronienie,tez biore luteine,jej smak coraz bardziej mi przeszkadza,zwlaszcza rano jak mam mdlosci a fujLorka wrote:jestem szczęśliwa jak gwizdek

Tylko zapomniałam zapytać o tą luteinę czy brać dalej ...
W sumie mam na dziś i jutro tylko, więc przedzwonie jutro do mojej doktor
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Alicja92, możesz mi wpisać 1.04, ale po wizycie to się raczej zmieni;)
Dziewczyny, ile Wy potraficie naskrobac w ciągu doby. Rany:D Gaduly jedne;)
A ja dziś mam dobry dzień. Pojechałam do pracy na rozmowę z szefową, a ona świetnie przyjęła wieść o ciąży. Kamień z serca, bo nie mogłam w nocy spać ze stresu przed tą rozmowa.
A co do tych orgazmow o których wcześniej pisalyscie... Snów erotycznych nie mam, z seksem czekamy do zapewnień lekarza, że możemy, ale próbowaliśmy radzić sobie inaczej i jest... masakra! Podczas orgazmu bardzo boli mnie okolica macicy. Aż mi się na płacz zebrało i od razu się wystraszylam o Babelka. Któraś z Was ma też taki ból podczas szczytowania? -
Mam to samo ostatnio jak szlam.ulica w getrach i bluzuni dosc obcislej to mialam brzuch jak bym w 6 byla...wiec cos czuje,ze bede szybko z brzuszkiem biegac,w sumie to 3 ciaza,ponoc im.wiecej tym wczesniej widac,ciekawe czy to sie sprawdzaOlina wrote:ja ogólnie mam straszne wzdecia wygladam jak w 5 miesiacu...
cykl pp.Udalo sie Zosia 
wkoncu z nami
16.04.2016
-
Lorka, nas chyba czeka to samo. Nie wiem, jak mój narzeczony to przeżyje , bo największą radoche ma z zaspokajania mnie:( Ale Maleństwo jest najważniejsze
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 18:17
-
nick nieaktualnyja też dziś szłam po mieście i cały czas gapiłam się na mój wystający brzucho

dziewczyny, robię postępy! (haha, ale ze mnie chwalipięta ;p) udało mi się wejść do kuchni na dłużej niż minutę! i mało tego - po raz pierwszy odkąd wiem o ciąży zrobiłam obiado-kolację w postaci mojej ulubionej (nie koniecznie mało kalorycznej) zapiekanki
ilonia1984, Malinkowe oczekiwanie lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Uwielbiam zapiekanki, masz jakiś sprawdzony przepis?Rotenkopf wrote:ja też dziś szłam po mieście i cały czas gapiłam się na mój wystający brzucho

dziewczyny, robię postępy! (haha, ale ze mnie chwalipięta ;p) udało mi się wejść do kuchni na dłużej niż minutę! i mało tego - po raz pierwszy odkąd wiem o ciąży zrobiłam obiado-kolację w postaci mojej ulubionej (nie koniecznie mało kalorycznej) zapiekanki