Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf wrote:Lanusia, ja bym pojechała do lekarza (może i jestem panikarą ale warto sprawdzić).
Dzisiaj bardzo dużo chodziłam, bo w przyszłym tygodniu wyprowadzka, może to też być po wtorkowym USG, poza tym dziś pierwszy raz wzięłam Acard. Więc nie chcę panikować, a w szpitalu mnie zostawią, na co nie mogę sobie teraz pozwolić. Zastanawiam się czy wziąć tą luteinę...Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualny
-
Lanusia93 wrote:Dzisiaj bardzo dużo chodziłam, bo w przyszłym tygodniu wyprowadzka, może to też być po wtorkowym USG, poza tym dziś pierwszy raz wzięłam Acard. Więc nie chcę panikować, a w szpitalu mnie zostawią, na co nie mogę sobie teraz pozwolić. Zastanawiam się czy wziąć tą luteinę...
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 19:38
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Moj pecherzyk ciazowy w 6tc+1 mial 12,8 mm, czyli w normie. W Pon ide do gina, to bedzie 7tc+3, czy ktoras z Was slyszala juz w tym czasie serduszko? Ja ciagle mysle, ze to decydujacy moment dla stwierdzenia prawdziwej ciazy... Ciagle sie martwie, bo o ta ciaze, o zajscie musialam sie naprawde starac: leczenie w klinikach etc, nie moge sie odprezyc
Polecacie "Ksiege ciazy"?Asiasia
-
To fakt każdy dzien jest inny, wczoraj z łóżka wstac nie moglam, dzis juz lepiej chociaz nie powiem wrócilam ze sklepu i myślałam ze pawia puszcze....a wieczorami mam wydęty brzuch a późnym wieczorem ciągnie mnie na dole po prawej stronie....no i budze sie o 6 juz wyspana. - w pierwszej ciąży tak nie miałam.
Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 19:50
-
Asiasia wrote:Moj pecherzyk ciazowy w 6tc+1 mial 12,8 mm, czyli w normie. W Pon ide do gina, to bedzie 7tc+3, czy ktoras z Was slyszala juz w tym czasie serduszko? Ja ciagle mysle, ze to decydujacy moment dla stwierdzenia prawdziwej ciazy... Ciagle sie martwie, bo o ta ciaze, o zajscie musialam sie naprawde starac: leczenie w klinikach etc, nie moge sie odprezyc
Polecacie "Ksiege ciazy"?Wiadomość wyedytowana przez autora: 20 sierpnia 2015, 20:03
Asiasia lubi tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
ilonia1984 wrote:To troche nie bezpieczne,ja tez jestem panikara,ale jak nie chcesz dzis i chcesz zobaczyc do jutra,zaaplikuj luteine,masz dopochwowa?dawaj aplikuj,ja biore po 2 2 razy dziennie
Mam podjęzykową. Wezmę 2. Nie mam jak się skontaktować z lekarzem, do września jest na urlopie.. Idę się położyć.Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
Hej dziewczyny
Od kilku dni mam coraz większe mdłości.. Dzisiaj żyje na owocach i orzeszkach. Nawet ugotowałam pyszną zupkę i nie mogłam jej zjeść, a o mięsie to nie mogę myśleć, lecz 2 tygodnie temu zajadałam się nim.. Idę spać.. Dzisiaj cały dzień śpię..
Pozdrawiam -
Ewelina0701 wrote:ilonia1984 o prosze to może i mi sie uda bo ja z tych co jak nie zobaczą to nie uwierzą.cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Kawuszka wrote:Oj żebyś wiedziała, że mają trochę z nami No ale nie są w ciąży, nie mają okresu, nie rodzą To niech będą cierpliwi
Ja wczoraj poprosiłam o ŚWIEŻĄ, CHRUPKĄ BUŁKĘ Musiała być koniecznie jak najbardziej świeża
A teraz mnie pali zgaga w gardle, ale mam migdały pod ręką
Jeszcze 5 dni do wizyty...
Kupiłyście już sobie coś na ciążę? Ja do tej pory tylko książkę, ale zastanawiam się na tym kojcem w kształcie litery C do spania, bo ciągnę kołdrę między nogi. Oglądałam te z firmy Motrherhood. Teraz ostatnie 2 dni lepiej, ale później z większym brzuszkiem to chyba się przydamonia_em lubi tę wiadomość
-
ilonia1984 wrote:W 7 juz powinnas zobaczyc na bank serduszko ja bylam 5ti1 i byl pecherzyk a jak poszlam tydzien po to kropeczka juz pulsowala,spokojnie na pewno bedzie,bedziemy trzymac kciuki i napewno bedzie dobrze,ja dopiero zaczelam wierzyc w ciaze i sie uspokoilam po zobaczeniu bijacego serduszka,przed panikowalam i balam sie strasznie
ilonia1984 lubi tę wiadomość
Asiasia