Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też mam duzo sluzu białego jak nie daj boże wyjme wkladke to już majtki masakra...kawowy śluz miała tylko po badaniu teraz juz jest w porządku.
Wczoraj po rozmowie z kolezanka która z atydz rodzi doszlam do wniosku, że jednak zapisze sie do gina na NFZ, bo mówila mi, że te wszytskie badania na krew sa cholernie drogie , a co niektóre trzeba powtarzaćzreszta niektórych cen juz wczoraj sie dowiedziałm i szok!
tez wczoraj troche sprzatalam, ale czułam sie ok wgl ja sie w maire czuje dziś mialam mdłosci jak zjadłam śniadanie ;/ i wczoraj wnocy oczywusie byłam taka spiąca, a spać nie mogłam masakra -
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa. Widoczny pęcherzyk ale zawiązki płodu nie widać na razie:-( ciąża bardzo młoda przez póżną owulację (23dc). Program wyliczył mi , że to 7 tyg. a jest dużo młodsza.
Lekarz nie kazał się nikomu na razie chwalić !!. Za 2 tyg. kolejna wizyta i wszystko się okaże czy pęcherzyk nie jest pusty... Mam brać dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5 kg. Także szykują mi się 2 najdłuższe tygodnie -
Agnieszka9120 wrote:Hej dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa. Widoczny pęcherzyk ale zawiązki płodu nie widać na razie:-( ciąża bardzo młoda przez póżną owulację (23dc). Program wyliczył mi , że to 7 tyg. a jest dużo młodsza.
Lekarz nie kazał się nikomu na razie chwalić !!. Za 2 tyg. kolejna wizyta i wszystko się okaże czy pęcherzyk nie jest pusty... Mam brać dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5 kg. Także szykują mi się 2 najdłuższe tygodnie
Ja kolejna wizytę mam 31 juz a zmagam się z krwiakiem fakt ze małym ale z nakazem leżenia czego nie mogę spełnić bo mój niespełna roczny synek to lobuz. Mimo wszystko jestem dobrej myśli wiec ty tez bądźzajmij się codziennymi obowiązkami staraj się nie myśleć !
Catelyn lubi tę wiadomość
-
Cześć ewcia
który to tydzien ?
Agnieszka 9120 nie martw sie głowa do gory wszytsko bedzie dobrzetrzeba byc dobrej mysli! ja pomimo, że od 1 dnia ost miesiaczki powinnam byc juz prawie w 8 tyg to na usg dopiero mi pokazało 6 tydz i jest pecherzyk, wiec byc może tez coś sie przesuneło takze nie zamartwiaj sie na zaps
-
Mi w ostatniej ciąży dopiero 2 tyg po spodziewanej @ wyszedł pozytywny test,gin też nic nie widziała na usg.a potem dzieciątko szybko nadrobiło
Nie przejmuj się,Twoja kruszynka też nadrobi
-
Agnieszka9120 wrote:Hej dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa. Widoczny pęcherzyk ale zawiązki płodu nie widać na razie:-( ciąża bardzo młoda przez póżną owulację (23dc). Program wyliczył mi , że to 7 tyg. a jest dużo młodsza.
Lekarz nie kazał się nikomu na razie chwalić !!. Za 2 tyg. kolejna wizyta i wszystko się okaże czy pęcherzyk nie jest pusty... Mam brać dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5 kg. Także szykują mi się 2 najdłuższe tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:56
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016
-
Hejka Dziewczyny.Czy Wam też tak strasznie zimno?Mnie to tak telepie z zimna,że szok.Poprzykrywałam się kołdra,kocem i nic to nie daje.Chrzestna starszego syna dała mu w prezencie łapkę na owady elektryczną co ma 1500-1800 V.Ja pierdziele,ręce opadały mi jak to zobaczyłam.Udanego dniahttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Olina wrote:dziewczyny a wolałybyscie chłopca czy dziewczynke? pewnie wszytskie 1 ciąże to obojetnie, bo to 1 ciąza
ja tak w sumie mam :DDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:06
-
nick nieaktualny
-
Chlopaczka bo corke juz mam,ale z drugiej strony,kochalam ja.ubierac w falbaniaste sukieneczki,kokardi wpinac spineczki wiec jak bedzie coreczka to tez bede szczesliwa
ewcia21k, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami16.04.2016