Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
ja też mam duzo sluzu białego jak nie daj boże wyjme wkladke to już majtki masakra...kawowy śluz miała tylko po badaniu teraz juz jest w porządku.
Wczoraj po rozmowie z kolezanka która z atydz rodzi doszlam do wniosku, że jednak zapisze sie do gina na NFZ, bo mówila mi, że te wszytskie badania na krew sa cholernie drogie , a co niektóre trzeba powtarzać zreszta niektórych cen juz wczoraj sie dowiedziałm i szok!
tez wczoraj troche sprzatalam, ale czułam sie ok wgl ja sie w maire czuje dziś mialam mdłosci jak zjadłam śniadanie ;/ i wczoraj wnocy oczywusie byłam taka spiąca, a spać nie mogłam masakra -
nick nieaktualnyHej dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa. Widoczny pęcherzyk ale zawiązki płodu nie widać na razie:-( ciąża bardzo młoda przez póżną owulację (23dc). Program wyliczył mi , że to 7 tyg. a jest dużo młodsza.
Lekarz nie kazał się nikomu na razie chwalić !!. Za 2 tyg. kolejna wizyta i wszystko się okaże czy pęcherzyk nie jest pusty... Mam brać dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5 kg. Także szykują mi się 2 najdłuższe tygodnie -
Agnieszka9120 wrote:Hej dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa. Widoczny pęcherzyk ale zawiązki płodu nie widać na razie:-( ciąża bardzo młoda przez póżną owulację (23dc). Program wyliczył mi , że to 7 tyg. a jest dużo młodsza.
Lekarz nie kazał się nikomu na razie chwalić !!. Za 2 tyg. kolejna wizyta i wszystko się okaże czy pęcherzyk nie jest pusty... Mam brać dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5 kg. Także szykują mi się 2 najdłuższe tygodnie
Ja kolejna wizytę mam 31 juz a zmagam się z krwiakiem fakt ze małym ale z nakazem leżenia czego nie mogę spełnić bo mój niespełna roczny synek to lobuz. Mimo wszystko jestem dobrej myśli wiec ty tez bądź zajmij się codziennymi obowiązkami staraj się nie myśleć !Catelyn lubi tę wiadomość
-
Cześć ewcia który to tydzien ?
Agnieszka 9120 nie martw sie głowa do gory wszytsko bedzie dobrze trzeba byc dobrej mysli! ja pomimo, że od 1 dnia ost miesiaczki powinnam byc juz prawie w 8 tyg to na usg dopiero mi pokazało 6 tydz i jest pecherzyk, wiec byc może tez coś sie przesuneło takze nie zamartwiaj sie na zaps -
Mi w ostatniej ciąży dopiero 2 tyg po spodziewanej @ wyszedł pozytywny test,gin też nic nie widziała na usg.a potem dzieciątko szybko nadrobiło Nie przejmuj się,Twoja kruszynka też nadrobi
-
Agnieszka9120 wrote:Hej dziewczyny jestem już po pierwszej wizycie u ginekologa. Widoczny pęcherzyk ale zawiązki płodu nie widać na razie:-( ciąża bardzo młoda przez póżną owulację (23dc). Program wyliczył mi , że to 7 tyg. a jest dużo młodsza.
Lekarz nie kazał się nikomu na razie chwalić !!. Za 2 tyg. kolejna wizyta i wszystko się okaże czy pęcherzyk nie jest pusty... Mam brać dhupaston 2x1 i nie dzwigać więcej niż 5 kg. Także szykują mi się 2 najdłuższe tygodnieWiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 12:56
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Hejka Dziewczyny.Czy Wam też tak strasznie zimno?Mnie to tak telepie z zimna,że szok.Poprzykrywałam się kołdra,kocem i nic to nie daje.Chrzestna starszego syna dała mu w prezencie łapkę na owady elektryczną co ma 1500-1800 V.Ja pierdziele,ręce opadały mi jak to zobaczyłam.Udanego dniahttps://www.maluchy.pl/li-69856.png
https://www.maluchy.pl/li-70991.png -
Olina wrote:dziewczyny a wolałybyscie chłopca czy dziewczynke? pewnie wszytskie 1 ciąże to obojetnie, bo to 1 ciąza ja tak w sumie mam :DDD
Wiadomość wyedytowana przez autora: 22 sierpnia 2015, 13:06
-
nick nieaktualny
-
Chlopaczka bo corke juz mam,ale z drugiej strony,kochalam ja.ubierac w falbaniaste sukieneczki,kokardi wpinac spineczki wiec jak bedzie coreczka to tez bede szczesliwa
ewcia21k, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016