Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Dziewczyny blagam pomozcie mi, bo nie wiem co myslec. Serce mi peka! Dzis bylam u usg w 7tc + 3dni (moze roznica 2 dni) i widac bylo zarodek i bijace serduszko. Lekarka powiedziala ze ten zarodek, jest jednak za maly na ten czas bo ma 5 mm. Zaczelam jej prawie plakac i prosic ja,aby naprawde sie mocno przyjzala. Kazala mi przyjsc za 2 dni…Naprawde nie wiem co mam myslec ////// Czy moge miec wogole nadzieje?Asiasia
-
Co za glupia szmata!!!!! Owulacje moglas miec pozniej. Nie powinna Ci idiotka takich rzeczy mowic! Czy ona bierze pod uwage ze nie kazda kobieta ma owu w 14dc i zagniezdzenie 7dpo?! Idiotka! Ale mi cisnienie podnioslas...
Spokojnie kochana. Maluch pozniej sie wszczepil to i ciaza mlodsza ;* jest serducho wiec jest dobrze!Asiasia, Heathera lubią tę wiadomość
-
No właśnie to samo pomyślałam... czy ta lekarka jest na tyle nie kompetentna że nie bierze pod uwagę tego że ciąża może być poprostu młodsza? Napewno przesunęła Ci sie owulacja i dlatego zarodek jest mniejszy
Spokojnie, głowka do góryAsiasia lubi tę wiadomość
-
Asiasia wrote:Dziewczyny blagam pomozcie mi, bo nie wiem co myslec. Serce mi peka! Dzis bylam u usg w 7tc + 3dni (moze roznica 2 dni) i widac bylo zarodek i bijace serduszko. Lekarka powiedziala ze ten zarodek, jest jednak za maly na ten czas bo ma 5 mm. Zaczelam jej prawie plakac i prosic ja,aby naprawde sie mocno przyjzala. Kazala mi przyjsc za 2 dni…Naprawde nie wiem co mam myslec ////// Czy moge miec wogole nadzieje?
kochana mi się wydaje że jest nadzieja bo serduszko bije - w takim razie zarodek żyje, trzeba wierzyć że będzie dobrze moj maluszek od 5 tygodnia i 5 dnia urósł przez tydzień tylko o 1,5mm - też się martwię najbliższej wizyty..Asiasia lubi tę wiadomość
-
Alicja92 wrote:Co za glupia szmata!!!!! Owulacje moglas miec pozniej. Nie powinna Ci idiotka takich rzeczy mowic! Czy ona bierze pod uwage ze nie kazda kobieta ma owu w 14dc i zagniezdzenie 7dpo?! Idiotka! Ale mi cisnienie podnioslas...
Spokojnie kochana. Maluch pozniej sie wszczepil to i ciaza mlodsza ;* jest serducho wiec jest dobrze!Asiasia
-
Tez bym poszla do innego lekarza,skoro serduszko bije to powinno byc dobrze,jak bylam w ciazy tej poronionej,to na naszych grudniowkach byla dziewczyna co dlugo nie bylo serduszka i pecherzyk ksztalt pecherzyka byl nieprawidlowy,potem bylo Serduszko,ale zarodek byl splaszczony i malutki i wiecie co sie stalo,po tygodniu zaczol doganiac inne zarodki,zaczol miec normalny ksztalt,wszystkie tym zylysmy,co ta dziewczyna przezyla,twojej dzidzi bije serduszko a co do wielkosci...nadrobi...bedzie dobrze
madziutek 23, Asiasia lubią tę wiadomość
cykl pp.Udalo sie Zosia
wkoncu z nami 16.04.2016
-
Ja pisałam ze data to 13.04
Malika bardzo mi przykro ;(
Ja też byłam sceptycznie nastawiona ale zrobiłam bete i się trochę uspokoiłam... w czwartekwyszła ponad 41 tys to chyba nieźle. Mówili w przachodni że nie ma sensu powtarzac... zresztą w piąteczek wizyta już się nie mogę doczekać żeby zobaczyć ten mały pulsujacy punkcik
Asiasia forumowe kciuki mają ogromną moc!!! Nas jest dużo więc wszystkie zaciskamy kciuki i napewno będzie dobrze bo musi być !! :-*Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 15:36
Asiasia lubi tę wiadomość
-
Asiasia wrote:Dziewczyny blagam pomozcie mi, bo nie wiem co myslec. Serce mi peka! Dzis bylam u usg w 7tc + 3dni (moze roznica 2 dni) i widac bylo zarodek i bijace serduszko. Lekarka powiedziala ze ten zarodek, jest jednak za maly na ten czas bo ma 5 mm. Zaczelam jej prawie plakac i prosic ja,aby naprawde sie mocno przyjzala. Kazala mi przyjsc za 2 dni…Naprawde nie wiem co mam myslec ////// Czy moge miec wogole nadzieje?
Kochana ja plamie byłam ugina gdzie z ostatnie @ to ponad 6 tydz we wtorek 18.08 byłam u gina i co się okazało ze 4t6d dopiero a to dlatego że w 23dc miałam owulacje....
Jeśli możesz idź do innego ginekologa...
Trzymam kciuki ..Asiasia lubi tę wiadomość
[link=https://www.suwaczki.com/][/link] -
nick nieaktualnyAsia wystarczy że ciąż jest wczesna i już zarodek jest wystarczająco "wysoki" jak na swój wiek przykład? W zeszła sobotę byłam na sorze z powodu bólów brzucha i tam mi zrobili usg i na zimno stwierdzili "puste jajo plodowe w tym wieku powinno być widoczne echo zarodka a pani bóle to skurcze macicy która chce się oczyścić ze zbędnej rzeczy" ..... z taką diagnozą wysłali mnie do domu. 6 dni później w piątek miałam usg u swojego giną i zobaczyłam 4.2 mm maluszka i bijacym serduszkiem Byłam wtedy wg OM w 8/9 tyg a wg lekarza i usg ciąża jest młodsza prawie o tydzień czyli 6 tydz 0 dni. Asia trzeba myśleć dobrze a nie zakładać najgorsze a na lekarzy brać poprawkę
Aaa aaa. ...jeszcze się przywitam na forum Dzień dobry termin 15.04.16Lanusia93, Asiasia lubią tę wiadomość
-
Asia głowa do góry. Mój groszek miał w 6t4d 4,4 mm i wszystko jak najbardziej ok. Twoja lekarka jakas niepoważna tak Cię straszyć. Ważne że bije serduszko a przecież dzidziuś może być młodszy Ile miałaś yderzeń serca na minutę?
Asiasia lubi tę wiadomość