Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Malika, teraz najważniejsze, żebyś TY sobie to jakoś poukładała- emocjonalnie i "w głowie". Cholera, nawet ciężko mi sobie wyobrazić, przez co teraz przechodzisz...
Alicja92- za pomysłem z lepszym poznaniem podpisuję się "ręcami" i nogami.Asiasia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyDrogie Ciocie!
Okruszek a raczej Żabka ma 1,44 cm i jest wszystko dobrze
zdjęcie i reszta informacji potem bo teraz idziemy na spacer z mężem
dzięki za kciuki! ;********fabdorota, Endzis, ilonia1984, malika89, Anastazjaaa, Aleksandrakili, Larisa, jamniczakuchnia, Lanusia93, Malinkowe oczekiwanie, ewcia21k, Heathera, Kawuszka lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualnyOj ja właśnie dzisiaj mam ten problem że coś mnie kluje w prawym jajniku jakby mi coś przeszkadzało w środku Mam nadzieję że to przez więzadła macicy a nie jakaś inna paskuda Dziewczyny widać u was jakiś brzuszek? Mnie męczą okrutne wzdęcia więc jestem jak balon ale pomijając to.... kurcze ja się zaokraglam
-
Malika tule Cie mocno teraz zycze Ci zeby wszystko ladnie sie oczyscilo. Bardzo mi przykro. Mozesz liczyc na nasze wsparcie!
Mam niedelikatne pytanie... wykreslic Cie z listy zupelnie czy wstawic aniolka?
Rotenkopf super!!!!! Zazdroszcze! Mnie brzuch pobolewa/ciagnie i sie troszke martwie.
Wiec kobietki zrobie liste pytan, Wy dorzucicie swoje i od jutra lecimy z zabawa! -
Alicja92 wrote:Malika tule Cie mocno teraz zycze Ci zeby wszystko ladnie sie oczyscilo. Bardzo mi przykro. Mozesz liczyc na nasze wsparcie!
Mam niedelikatne pytanie... wykreslic Cie z listy zupelnie czy wstawic aniolka?
Możesz wykreślić.
Mam nadzieję, że pojawię się niedługo na liście innego miesiąca. Po oczyszczeniu od razu możemy starać się dalej.
Synek - 3740g i 61cm szczęścia urodzony 40+1 tc.
Start: 06/2015 -> 2 cykl zakończony 26.08.2015 [*] 6t+6dc. -
nick nieaktualnyewcia21k wrote:Dziewczyny duże macie brzuszki? Bo mi się wydaje,że mój to wygląda na ok 6 miesiąc
Aleksia witaj
Lanusia super, że wszystko ok :-*
Asiasia jak dziewczyny napisały nie martw się :-* najważniejsze że serduszko biło
witam nowe brzuchatki
Amevia no faktycznie, pewnie, że się nie opłaca ja wróciłam na miesiąc
Malika mi też przykro, trzymaj się :-*
gratulacje za udane wizyty, i jestem za lepszym poznaniem się
u mnie dzisiaj tylko rano mdłości straszne w ciągu dnia lepiej, jem za 2 i brzuch rośnie jest wielki już a co będzie za kilka msc, idę zaraz kąpać córeczkęAsiasia, Aleksia85 lubią tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
Malika trzymaj sie!!!
Gratulacje udanych wizyt!!! Ja mam usg za tydzień w piątek i nie mogę się doczekać tak bardzo.
Pamiętajcie, że niestety nie wszyscy lekarze powinni nimi być. Często wydaje im się,ze poz jadalni wszystkie rozumy tylko nie potrafią być empatyczni! W pierwszej ciąży Pani doktor w usg 12 tyg powiedziała mi,ze moje dziecko nie ma szans na przeżycie i będę miała wsparcie u nich w hospicjum!!! Zamiast powtórzyć badanie za kilka dni sprawiła, że połowę ciąży płakałam. Oczywiście synek jest zdrowy i rośnie super!!! Trzymam kciuki za Was Wszystkie.
Chętnie bliżej Was poznam.super pomysł -
Bardzo mi przykro Malika ,mi lekarz przy poronieniu powiedział wiele miłych pocieszajacych słów a jedno zdanie dość drastyczne zapamiętam juz zawsze " NATURA WIE CO ROBI " ..Bolesne ale prawdziwe. . Widocznie tak miało być musisz się z tym pogodzić wrzucić na luz i starać się znów ! 3 mam kochana kciuki na zaś!
Tez jestem za lepszym zapoznaniem się! "Wiadomość wyedytowana przez autora: 24 sierpnia 2015, 20:14
-
Malika Wiem co czujesz... Trzymam po prostu kciuki za starania i wierzę w to że za miesiąc-dwa wpadniesz na kwietniówki pochwalić się fasolką :*
Co do brzuszka.. Jest płaski, chyba że sporo się najem na wieczór Zawsze wieczorem dopisuje mi apetyt. A ostatnio kładę się spać z córką, o 20 leżę i oglądam filmy i max. 21 odpływamAleksia85 lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm