Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualnyIle wesel!
Gdybym miała taką kasę to co roku organizowałabym swój ślub oczywiście z moim mężem
Ja smaruje się balsamem oliwkowym z Ziaji. Ale smaruje tylko te miejsca w których mogą wystąpić rozstępy bo nie lubie mieć balsamów ani kremów za dużo na sobie - taki dziwak ze mnie.
W zeszłym roku używałam oliwki w żelu z Johnnsona ale nie dość że na mnie nie zbyt ładnie pachniała to jeszcze miałam sie po niej zadrapać do kości. -
jamniczakuchnia wrote:My rezerwowaliśmy ten termin ponad rok temu, więc się udało Ale myślałam wcześniej o 19 września właśnie, tylko że nasz DJ miał zajęte.
Suknię będę miała nową, dostałam od Taty A Ty?
Oj tak, dużo zmian, ale to super
miałam wypożyczyć ale kupiłam nowa
-
Lanusia93 wrote:Jestem za! Mogłybyśmy co miesiąc wstawiać zdjęcie, wtedy byłoby porównanie Ja mam 3 aplikacje ciążowe w telefonie i robię fotki co tydzień
Jakie masz aplikacje ciążowe?
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
nick nieaktualny28latkaa wrote:miałam wypożyczyć ale kupiłam nowa
No i super Ja moją będę mogła później oddać w komis. A robicie wesele? Bo my będziemy mieli małe przyjęcie na niecałe 50 osób do 2/3 w nocy, a w poniedziałek po ślubie jedziemy na tydzień do Karpacza i na parę dni do PragiWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 15:03
ewcia21k lubi tę wiadomość
-
jamniczakuchnia wrote:No i super Ja moją będę mogła później oddać w komis. A robicie wesele? Bo my będziemy mieli małe przyjęcie na niecałe 50 osób do 2/3 w nocy, a w poniedziałek po ślubie jedziemy na tydzień do Karpacza i na parę dni do Pragi
-
My slubowalismy rok temu. Przyjecie mielismy na 25 osob z nami. Nie zaluje. Moja chrzestna nawrt zlamanego grosza nie dala, a ja stac. Tak naprawde jej nie znam. My bylismy miesiac przed slubem na Fuerteventura, a sam slub zalatwilismy w 3 miesiace niecale droga mailowa (oprocz kosciola).
W tym roku mielismy leciec na Kube, ale nie wyszlo. Za rok we wrzesniu/pazdzierniku zniw Kanary, Portugalia albo Cape Verde z moimi rodzicami co my bysmy mogli do oceanu wejsc i sie nie martwic
jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualnyCo do kosmetyków to mogę polecić pewien blog który znalazłam w sieci
http://www.srokao.pl/2011/03/analiza.html?m=1
Otwiera oczy na parę spraw
A swoją drogą pomóżcie. ...jak się uporać ze wzdęciami. .prześladują mnie zaraz po jedzeniu licząc od rana do wieczora Rano wstaje w miarę płaska a wieczorem dźwigać już gigantyczny brzuchol Masakra jakaś normalnie no!!!jamniczakuchnia lubi tę wiadomość
-
nick nieaktualny
-
nick nieaktualnyAlicja92 wrote:My slubowalismy rok temu. Przyjecie mielismy na 25 osob z nami. Nie zaluje. Moja chrzestna nawrt zlamanego grosza nie dala, a ja stac. Tak naprawde jej nie znam. My bylismy miesiac przed slubem na Fuerteventura, a sam slub zalatwilismy w 3 miesiace niecale droga mailowa (oprocz kosciola).
W tym roku mielismy leciec na Kube, ale nie wyszlo. Za rok we wrzesniu/pazdzierniku zniw Kanary, Portugalia albo Cape Verde z moimi rodzicami co my bysmy mogli do oceanu wejsc i sie nie martwic
Super plany! Fuerta jest cudowna, byłam z rodzicami 3 lata temu My mieliśmy po ślubie lecieć do Włoch, ale trafiła się super okazja na Karpacz i Pragę, więc Włochy będą na rocznicę ślubu -
nick nieaktualnyWitaj kicia tak patrze i widzę, że już nastoletnie masz dzieci jeśli mogę spytać skąd nagle chęć powrotu do 'pieluch' ?
Kurde, już tylko kilka godzin do koncertu Linkin Park a ja dalej nie mam pomysłu co zrobić żeby nie oszaleć w domu lubię takie klimaty ale dziś nie mam nastroju do czegokolwiek a na domiar złego mieszkam niedaleko stadionu. Spać nie pójdę bo za szybko a i tak cały dom będzie 'chodził', na spacer jest za zimno, więc chyba zostaje mi jednak skapitulować i dzielnie to przeżyćWiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 17:41
-
Anastazjaaa wrote:I która najlepsza?
Pregnancy+ , ale chyba po okresie próbnym jest płatna Ja mam te wszystkie, w każdej wyczytam coś ciekawego, któraś ma program do liczenia ruchów dziecka i skurczy.Anastazjaaa lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
kicia 123 wrote:Napiszcie dziewczyny czy bierzecie coś oprócz kwasu foliowego, może jakieś zestawy witamin i które ewentualnie są najlepsze
-
Chciałam kupić sobie philips lumea a tu wyczytałam,że w ciąży i w karmieniu piersią nie wolno go używać Chodziłam na laser ale to nie dla mnie-ból okropny,po samych łydkach wyszłam uryczana jak cholera