Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
nick nieaktualny
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Dwiewczyny ale mam dziś podły nastrój, chodzę i płaczę nie mogę się opanować. Wszystko dziś jest nie tak
Rotenkopf, Malinkowe oczekiwanie, monia_em, jamniczakuchnia, Babu lubią tę wiadomość
-
Malinkowe oczekiwanie wrote:Dwiewczyny ale mam dziś podły nastrój, chodzę i płaczę nie mogę się opanować. Wszystko dziś jest nie tak
Jutro będzie na pewno lepiej
Ja dziś za to spadłam ze schodów, wyszłam w deszczu na taras, chciałam pobiec ściągnąć pranie i zjechałam na tyłku z 3 schodków. Nieźle się obtłukłam, zwłaszcza dłoń, dlatego apeluję o ostrożność. Na pupę upadać, poboli i przestanie (prędzej czy później) Bo z brzuchem nie ma żartów.Malinkowe oczekiwanie lubi tę wiadomość
Aniołek (*) 12.03.2013
Lilianna ur. 09.08.2014 3700 g, 56 cm
Pola ur. 24.04.2016 3650 g, 55 cm -
nick nieaktualnyOlina wrote:Rotenkof , a czemu sie nie wybrałas na LP?
u mnie dziś ciagle ktos słucha Wymarzona tego disco polo i naprawde za chwile wyjde z siebie rozumiem słuchac muzy, ale ciagle tego samego, nie na moje nerwy;-)
nie miałabym z kim iść, mąż na służbie a poza tym nie kręci mnie tłum i wgl ;p
disco polo fajne jest ! ;p
Lanusia! Ostrożniej! ;*Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:33
-
Dziewczyny ale dużo piszecie Co prawda póki co udaje mi się nadążać ale jest już trudniej bo wróciłam do pracy. Ze mną wszystko ok, objawy nadal znikome. Jutro wizyta, oby z dzieciątkiem jeszcze było wszystko w porządku to będę spokojna
Kilka z Was pisało, że ma problemy z tarczycą. Mnie też wyszła niedoczynność na początku ciąży (plus początkowe stadium Hashimoto), bo TSH z wcześniejszych 1,7-2 skoczyło do ponad 4.
Ciekawi mnie tylko jaki poziom TSH faktycznie powinien być w ciąży utrzymywany. Moja endokrynolog powiedziała, że 2,42 (po 2 tygodniach Euthyroxu 25/50) jest bardzo ładnym wynikiem i nie ma co wprowadzać się w nadczynność, a z tego co widzę zwykle zalecają zbijać do 1-1,5. Tak też mówił mi ginekolog. Dlatego tydzień temu zaczęłam brać tylko 50 i chyba dobrze, bo dziś mam 1,5. Jutro wizyta u innej endo, zobaczymy co powie.
Pozdrawiam Was wszystkie- szczęśliwy
-
No tak, ale 1 to też jest do 2,5
Anastazjaaa, przepraszam ze tak wprost zapytam ale jaki mialas poziom TSH po poronieniu? Czy to bylo u Ciebie przyczyna? Ja po stracie ciazy nie mialam zadnych badan (niestety) i nie wiem co zawinilo, ale mysle ze mogla byc to tarczyca, skoro teraz od razu mi skoczylo 2x.Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 18:53
- szczęśliwy
-
Kurcze ale fajnie co tydzień teraz u nas kwietniówek wesele będzie!
Ja wychodzę za mąż 26 to będzie już chyba 12 tydzień i nie wiem czy dam radę do oczepin wytrzymać hehe mam nadzieje że tak! I mam straszny problem ze znalezieniem sukienki na poprawiny przez ten wzdęciowy brzuszek!jamniczakuchnia, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
-
Catelyn wrote:I mam straszny problem ze znalezieniem sukienki na poprawiny przez ten wzdęciowy brzuszek!
Wiadomość wyedytowana przez autora: 25 sierpnia 2015, 19:17
-
jamniczakuchnia wrote:No i super Ja moją będę mogła później oddać w komis. A robicie wesele? Bo my będziemy mieli małe przyjęcie na niecałe 50 osób do 2/3 w nocy, a w poniedziałek po ślubie jedziemy na tydzień do Karpacza i na parę dni do Pragi
my będziemy mieć małe przyjecie- bez tańczenia w restauracji, ok 40 osób, do północy a w poniedziałek po ślubie... idę do pracy hehe
Ty będziesz wypoczywać w Karpaczu i Pradze kiedy ja będę siedziała zestresowana -
Dziś taka pogoda ze głową to mi odpada normalnie.. do tego wzdecia na szczęście nospa forte pomaga
Ala spokojnie poczekamy jest nas tyle , ze niema się co dziwić , że roboty co niemiara.
Coś czuje ze i tak rozpakuje się w maju mam nadzieje ze VBAC wypali , mam pełno czasu jeszcze ale już w głowie siedzi
-
kicia 123 wrote:Napiszcie dziewczyny czy bierzecie coś oprócz kwasu foliowego, może jakieś zestawy witamin i które ewentualnie są najlepsze
-
Olina wrote:a może cos takiego rozkloszowanego od lini biustu? czy musi byc długa tez jak na ślub?
Rozkloszowane trochę mi nie basują za to bardzo lubię luźne sukienki, dzisiaj nawet specjalnie przyjechałam z mamą do Wrocławia z nadzieją znalezienia czegoś ładnego i niestety nic nie ma przynajmnej mi się za bardzo nic nie podoba... Został mi ostatni tydzień wolnego żeby coś znaleźć i oby się udało bo inaczej chyba pójdę w białym worku28latkaa lubi tę wiadomość
-
Nacie tempo w pisaniu
Ja używam palmers i w pierwszej ciąży dał rade, dorobiłam się dwóch niewielkich rozstępów n brzuchu które zresztą uwielbiam
Gratuluje wszystkim Dziewczynom które biorą ślub
PS. 19 września urodziłam moją Córeczkę
Ja robię zdjęcia co wtorek zaraz po przepudzeniu żeby właśnie nie był to brzuszek wzdęciowy.
Co do objawów, mdłości od rana do wieczora ale to w sumie standard a z nowości wszystko mi śmierdzi
28latkaa, jamniczakuchnia lubią tę wiadomość
[/url] -
Hej Kochane założyłam już kalendarz ale jeszcze mam watpliwosci.Zacznę konkretnie.Ostatni okres 25.07.2015 przy cyklu 26-28 dniowym.13.08.2015 Jednodniowe brązowe plamienie.Okres powinnam mieć 20.08.2015 Jak dotad cisza.Obolałe piersi,czasem dziwne uderzenia gorąca.Pozatym żadnych objawów Tyle że...21.08.2015 (dzien po spodziewanym okresie który nie nadszedł) Test ciązowy pozytywny.I kolejny pozytywny 24.08.2015.Jutro tj.25.08.2015 Jestem zapisana do gina.Tak bardzo chciałabym...wg kalendarza wychodzi 5 tydz ciązy (4 tydz i 3 dzień) Czy gin wykryje już ciążę...Wg mnie rozwiązanie
jamniczakuchnia, Larisa, Szotka lubią tę wiadomość
sylwia.z