Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
Kasiax87 ogromne gratulacje
Powiem Wam że ja w 1 ciąży termin z om miałam na 25 sierpnia. Z USG wychodziło ciągle, że szybciej na 21 sierpnia. No cóż 9 wrzesnia miałam indukowany poród 15 dni po terminie z om i 19 dni po terminie z USG. Urodziłam po 30h przez cc - zanik tętna płodu .
Wiec mam nadzieje ze 2 mnie w bambuka nie zrobi hahahakasiax87 lubi tę wiadomość
-
Dziewczyny jestem w trakcie robienia listy. Ze 2h juz robie. Staram sie zevby te cholerne kolory sie nie powtarzaly, zeby nie bylo nudno. Uwierzcie mi, ze mam dosc ;p Jak ktoras chetna i ma czas i ochote to moze sie pobawic w liste w excelu to wklejimy link Ja sie nie nadaje. U mnie musi byc ladnie i kolorowo. Do tej dodamy pozniej termin z usg, ale mysle, ze zrobimy to kolo 20tyg co by byl pewien co Wy na to? No i od razu dodamy znaczek czy boy czy girl. Nie jestem na biezaco i przepraszam za to. Widze, ze sie rozkrecamy i coraz lepsza atmosfera tutaj panuje. Szkoda ze polowa dziewczyn z listy sie nie udziela ;/
agulas lubi tę wiadomość
-
Alicja może nicki standardowo na czarno
Termin np na czerwono a pózniej kolorami tylko różnice chłopczyk/dziewczynka?
Wydaje mi sie ze może byc czytelniej - jak jest duzo kolorów to mozna sie w kolorowym i tak Belly zamotać
Mi sie dzis udało umówić wizytę do mojej gin na 10 Września.
Maz dał mi spac do 11.
Ogarnął synka rano itd.
Pózniej wspólne zakupy bo w niedziele chrzest Mikołaja. I tak dzien cały zleciał.
monia_em, fabiola, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
-
Dziewczyny gratuluje udanych wizyt i trzymam kciuki za te jutrzejsze. U mnie niestety dzień wyjęty z życia...
24h mdłości o kilkanaście spotkań z muszlą jestem osłabiona okropnie. Zjadłam dziś kilka gryzów sucharka i wszystki poszły do kibelka. Nakgorszemu wrogowi nie życzę takiego samopoczucia jak ja mam -
Alicja92 wrote:Dziewczyny jestem w trakcie robienia listy. Ze 2h juz robie. Staram sie zevby te cholerne kolory sie nie powtarzaly, zeby nie bylo nudno. Uwierzcie mi, ze mam dosc ;p Jak ktoras chetna i ma czas i ochote to moze sie pobawic w liste w excelu to wklejimy link Ja sie nie nadaje. U mnie musi byc ladnie i kolorowo. Do tej dodamy pozniej termin z usg, ale mysle, ze zrobimy to kolo 20tyg co by byl pewien co Wy na to? No i od razu dodamy znaczek czy boy czy girl. Nie jestem na biezaco i przepraszam za to. Widze, ze sie rozkrecamy i coraz lepsza atmosfera tutaj panuje. Szkoda ze polowa dziewczyn z listy sie nie udziela ;/
a nie może być normalnie? Później zaznaczymy na różowo lub na niebiesko?
teraz jest trochę pstrokato - nie gniewaj sięAnastazjaaa lubi tę wiadomość
-
O 11:00. Niemniej podjelam decyzje, ze o moim malcu zadecyduje tylko Bog, a nie lekarz! To znaczy, nie wazne co mi powiedza jutro, to bede chciala utrzymac malca do 12tyg. bo naczytalam sie ze fasolki potrafia duzo nadgonic. Napewno skonsultuje jeszcze wszystko w przyszlym tyg z innym lekarzem w klinice albo jak bede w domu w Polsce.
ewcia21k, dichlieb, jamniczakuchnia, Larisa, agulas lubią tę wiadomość
Asiasia
-
Asiasia wrote:O 11:00. Niemniej podjelam decyzje, ze o moim malcu zadecyduje tylko Bog, a nie lekarz! To znaczy, nie wazne co mi powiedza jutro, to bede chciala utrzymac malca do 12tyg. bo naczytalam sie ze fasolki potrafia duzo nadgonic. Napewno skonsultuje jeszcze wszystko w przyszlym tyg z innym lekarzem w klinice albo jak bede w domu w Polsce.
Asiasia lubi tę wiadomość
-
Asiasia wrote:To Gora dala mi to wyczekiwane szczecie po 9ciu miesiacach w klinice, dlatego przyjme tylko "odgorna" decyzje! Dziekuje
Asiasia, dichlieb lubią tę wiadomość
-
Cześć Dziewczyny nocną porą!
U mnie dużo się dzieje. Zaliczyłam dzisiaj pierwszą wizytę z porcelaną rano. Mdłości stają się coraz gorsze i trwają cały dzień.
Wczoraj byłam u innego gina na nfz, dostałam skierowania na badania I trymestru i od razu pobrali mi krew, wyniki będę miała jutro po 15. Kolejną wizytę mam na 7 września.Widziałam okruszka i słyszałam bijące serduszko.
Byłam wczoraj także u mojej endokrynolog, wynik tsh mam 0,908- powiedziała że idealny, obniżyła troszkę mi euthyrox z 175 na 150. ogólnie bardzo zadowolona była, i kazała mi się oszczędzać.
Powiększyły mi się piersi i mam wrażenie że zrobiły mi się większe brodawki, brzuch mnie pobolewa, ale spokojna jestem.
Jutro mąż ma wolne już, musimy sporo spraw pozałatwiać a w czwartek wyjeżdżamy na urlop do Karpacza, więc muszę spakować rzeczy.
Ja też biorę Femibion Natal 1, jestem mega senna i dosłownie usypiam gdziekolwiek położę głowę. czasem to dziwnie wygląda.
uciekam spać kochane, bo jutro czeka mnie długi dzień
spokojnej nocy :*ewcia21k, Lanusia93 lubią tę wiadomość