Kwietnióweczki 2016
-
WIADOMOŚĆ
-
dichlieb wrote:Sylwia.z będzie dobrze głowa do góry! Kilka głębokich oddechów i relaks! W poniedziałek miałam wizytę i też umierałam ze strachu ale teraz to żałuję bo niepotrzebnie się denerwowałam.
Trzymam kciuki
dichlieb lubi tę wiadomość
sylwia.z -
Sylwia trzymam kciuki!
Asiasia powodzenia!!!
Dziewczyny zdecydowalyscie się już na lekarza prowadzącego? Ja mam mętlik w głowie. W poprzedniej ciąży z problemem mój gin z lux med nie wystarczył i chciałam mieć ginekologa ze szpitala.wczoraj jednak koleżanka, która jest tam położna powiedziała, że Ci których tam wysyłają nie są dobrymi specjalistami i olewaja sprawę. .. myślę też o innym lekarzu,który robił mi amniopunkcje,ale trochę dużo pieniędzy bo 300zl za każdą wizytę. .. decyzje, decyzje. Miłego dnia -
nick nieaktualny
-
nick nieaktualny
-
Rotenkopf mogę wiedzieć na jak długo dostałaś l4 i czy jest to ciążowe? Ja w piątek za tydzień spotykam się z koleżanką z pracy (obecnie na macierzyńskim) i mam zamiar zapytać jakie zwyczaje panują u mnie w pracy.. Też słyszałam, że u niektórych są wymagane zaświadczenia od lekarza a u niektórych wystarczy powiedzieć.
Ja mam zamiar poprosić o zwolnienie na kolejnej wizycie. Często mnie mdli i w pracy skupiam się nad tym czy iść do łazienki czy nie.. Na razie nie spotkałam się bezpośrednio z porcelaną
U mnie objawy raz są, raz nie ma i ciągle się zmieniają. Cycuszki nie są już wrażliwe, za to mdłości coraz gorsze
Anastazja jak Twoja temperatura? Ja nie wiem czy nie skończę z mierzeniem. Dziś miałam 36,64 przy czym zasadniczo najniżej w ciąży miałam 36,74. To chyba tylko powoduje u nas stres.Viki26 lubi tę wiadomość
-
Cześć,dziewczyny:) jeśli mogę chciałabym dołączyć do wątku. Termin mam na 22 kwietnia:)pewnie nie uda mi się przeczytać wszystkich postów, ale może w końcu polapie się kto i co,przynajmniej będę próbować
agulas, jamniczakuchnia, dichlieb, fabiola, Lanusia93, Rotenkopf, Larisa, Anastazjaaa, Ameiva lubią tę wiadomość
-
zizi wrote:Cześć,dziewczyny:) jeśli mogę chciałabym dołączyć do wątku. Termin mam na 22 kwietnia:)pewnie nie uda mi się przeczytać wszystkich postów, ale może w końcu polapie się kto i co,przynajmniej będę próbować
Witaj wśród nas :*zizi, baba lubią tę wiadomość
-
agulas wrote:Rotenkopf mogę wiedzieć na jak długo dostałaś l4 i czy jest to ciążowe? Ja w piątek za tydzień spotykam się z koleżanką z pracy (obecnie na macierzyńskim) i mam zamiar zapytać jakie zwyczaje panują u mnie w pracy.. Też słyszałam, że u niektórych są wymagane zaświadczenia od lekarza a u niektórych wystarczy powiedzieć.
Ja mam zamiar poprosić o zwolnienie na kolejnej wizycie. Często mnie mdli i w pracy skupiam się nad tym czy iść do łazienki czy nie.. Na razie nie spotkałam się bezpośrednio z porcelaną
U mnie objawy raz są, raz nie ma i ciągle się zmieniają. Cycuszki nie są już wrażliwe, za to mdłości coraz gorsze
Anastazja jak Twoja temperatura? Ja nie wiem czy nie skończę z mierzeniem. Dziś miałam 36,64 przy czym zasadniczo najniżej w ciąży miałam 36,74. To chyba tylko powoduje u nas stres.2014 ISCI1 cp 2015 crio 05.2015 ISCI2 2017 ISCI3 02.2018 ISCI4 2018 ...?i co teraz? -
Dzień dobry dziewczyny u mnie dalej intensywne dni. Załatwiamy masę rzeczy związanych ze ślubem, dużo jeżdżenia po mieście, dużo stresu, ale fajnie. A do tego coraz bliżej piątek i wizyta u gin. Aaa! Miłego dnia, kochane Trzymam kciuki za wszystkie wizytujace
-
Hej dziewczyny!
Moja wczorajsza wizyta była ze sporym opóźnieniem, dlatego też nic nie napisałam już wczoraj.
Jagódka dobrze umiejscowiona, wczoraj był 6+0 wiek ciąży. Wielkość Jagódki 0,46mm. Lekarka powiedziała, że wszystko wygląda bardzo ładnie. Ja podobnie jak ty małazłośnica, widziałam bijące serduszko, ale Pani powiedziała, że nie ma potrzeby jeszcze go słuchać. 111 uderzeń na minutę
Wspaniałe uczucie, oboje z mężem byliśmy wniebowzięci!dichlieb, Malinkowe oczekiwanie, ewcia21k, Lanusia93, monia_em, AnnaKliwijska, Anastazjaaa lubią tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Aha i jeszcze istotna informacja do naszej listy Według lekarza termin porodu mam na 19 kwietnia, a nie tak jak obliczyło belly na 20.04. Także poproszę o zmianę
Jeden dzień różnicy nie robi, ale tak mam wpisane w kartę ciąży, która została założona wczoraj.ewcia21k lubi tę wiadomość
Starajcie się naprzód o królestwo Boże i o jego
sprawiedliwość, a wszystko będzie wam dodane.
(Mt 6,33) -
Hej Kochane ja już po wizycie.No i Mój Gin ciążę podejrzewa ale nic nie widać jeszcze na usg.Moze nie ma super sprzętu ale jest starym sprawdzonym lekarzem z indywidalnym podejsciem do każdej pacjętki.Na podstawie badania macicy śluzówki itp. podejrzenie ciąży jest do tego brak okresu ,który do tej pory był jak w zegarku obolałe piersi i dwa testy ciążowe pozytywne.Kazał brac kwas foliowy i przyjśc za 3 tyg.Nie dziwię się przeciez to dopiero 4 tydz i 4 dzień.
dichlieb, ewcia21k lubią tę wiadomość
sylwia.z